Живи и здрави!
Foruma + Safari = not good (at all)
Foruma + Safari = not good (at all)
Не че някой му дреме, щото феновете на Мак сме единици бройки, но just for the record форума и Sarafi грам не се кефят. ВСИЧКИ постове в темите са километрично дълги, но за сметка на това... празни! Също и личните съобщения... Като тръгнеш да отговаряш ти показва в цитата самия текст, но кел файда от това начинание? Единствено за секунда при самото зареждане на дадена тема/лично ти показва текста, но хоп - изчезва в миг и автоматично се превръща в 50 пъти по-дълъг пост/лично. Това е ново, не беше така до скоро. Евентуално някой нов МОД да е наакал нещо?
Живи и здрави!
Живи и здрави!
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хехех.. за Сафари за сефте чувам (всъщност, чувал съм, но друго си представях), а за IE... че що мислиш, на нито един мой комп няма такава грешка на цивилизацията?
Ама нека автора на темата каже има ли причини тя да е в 'Организационен'? Не се заяждам! Искренно питам какви са подбудите.
Ако не да я метна в 'Офф'-а...
По ми се струва на място...
Ама нека автора на темата каже има ли причини тя да е в 'Организационен'? Не се заяждам! Искренно питам какви са подбудите.
Ако не да я метна в 'Офф'-а...
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Ми тя май си е за офф-а. И аз там си изказвам мъката по моята лисица, ама кой ли да ме чуеradotom написа:Хехех.. за Сафари за сефте чувам (всъщност, чувал съм, но друго си представях), а за IE... че що мислиш, на нито един мой комп няма такава грешка на цивилизацията?
Ако не да я метна в 'Офф'-а...По ми се струва на място...