Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пловдив,локални сбирки всеки четвъртък 19.00 ч.
Ке видим ние....,как тренирате.Някакви времена засичахте ли?Раздуйте малко,че раздела за шампионата вече е спрян,само това ни остана...
peshoxx написа:Ке видим ние....,как тренирате.Някакви времена засичахте ли?Раздуйте малко,че раздела за шампионата вече е спрян,само това ни остана...
официално времена нямаше, ако някой си е мерил времето сам това е!
времето беше лошо като цяло, само в началото имало малко слънце, но докато се закарам от стамболийски до пистата и заваля дъжд. нямаше много коли и си покарахме доволно, кой колкото си иска. ако брат ми не беше ми звъннал щях да си въртя обиколка след обиколка цял следобяд. благодарени на мократа писта и лошите гуми с които бях всички видяха как кола с предно може да се върти по завоите на 360 градуса

драг нямаше защото дъжда се засилваше, а и спирането беше меко казано невъзможно.
п.с. очаквам и другите колеги с които бяхме да се включат: брат ми, мафиота, гюлето + харито (в ролята на пътна помощ), тошката, комбито и сие ...
- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
Добре беше покарахме доста,сцепих шушоните на няколко баварки по пистата ,направих си кефа,дъжда беше за малко в по ранните часове докъм 2 и карахме спокойно после заваля но това не пречи кефа си е кеф малко дрифт и това е,аз пак съм в бокса
този път колата ме предаде когато вече бях се накарал достатъчно,ще зема да им напиша на производителите на VW да вземат да ги правят тези коли по здрави или поне да ги тествам преди да ги пускат на конвейра
в събота ще разглобявам да видим какво има здраво под буталата 

- joroaleks
- Автомобил:
- Двигател:
gyleto написа:Добре беше покарахме доста,сцепих шушоните на няколко баварки по пистата ,направих си кефа,дъжда беше за малко в по ранните часове докъм 2 и карахме спокойно после заваля но това не пречи кефа си е кеф малко дрифт и това е,аз пак съм в боксатози път колата ме предаде когато вече бях се накарал достатъчно,ще зема да им напиша на производителите на VW да вземат да ги правят тези коли по здрави или поне да ги тествам преди да ги пускат на конвейра
![]()
![]()
Браво

- Mafiot^
- Автомобил:
- Двигател:
gyleto написа:Добре беше покарахме доста,сцепих шушоните на няколко баварки по пистата ,направих си кефа,дъжда беше за малко в по ранните часове докъм 2 и карахме спокойно после заваля но това не пречи кефа си е кеф малко дрифт и това е,аз пак съм в боксатози път колата ме предаде когато вече бях се накарал достатъчно,ще зема да им напиша на производителите на VW да вземат да ги правят тези коли по здрави или поне да ги тествам преди да ги пускат на конвейра
![]()
![]()
Gyle не че нещо ама една кола ако оцелее след твоя тест драйв значи ще може да се кара доста време на границите на възможностите й. Съдя от това че за много кратко време ще разглобяваш 2 пъти мотора. И другия път като си готов първо

Иначе и аз се позавъртях няколко пъти но след това с Chefo_ установихме че задните гуми м иса били на 1.7bar и грайфера е малко афиф; ама може и да е от шофьора

п.с. Radotom в четвъртък да не забравиш стробоскопа че ще трябва да я видим май тая центровка
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
nero написа:peshoxx написа:Хайде де,само говорите,а никой не поства снимки.Нарочно го правите,да ни е яд ,че не сме присъствали....
снимки най-рано като се приберем от работа ...
пак ли осветли лентата на фотоапарата

- Rieger-GTO
- Контакти:
От 3 месеца ходене по-мъките от днеска съм с новата визия.После ще намина малко мръсничък 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Mafiot^ написа:п.с. Radotom в четвъртък да не забравиш стробоскопа че ще трябва да я видим май тая центровка
Па ако го забравя- ще се връщам да го вземам

Нали знаеш- на кой му е къс акъла са му дълги краката...

Rieger-GTO написа:От 3 месеца ходене по-мъките от днеска съм с новата визия.После ще намина малко мръсничък
сМинкиииииииииииии
- Rieger-GTO
- Контакти:
nero написа:Rieger-GTO написа:От 3 месеца ходене по-мъките от днеска съм с новата визия.После ще намина малко мръсничък
сМинкиииииииииииии
няма няма да беше дошъл да видиш

Rieger-GTO написа:nero написа:Rieger-GTO написа:От 3 месеца ходене по-мъките от днеска съм с новата визия.После ще намина малко мръсничък
сМинкиииииииииииии
лентата ли освети или изгоря ламБата на светкавицата

- Rieger-GTO
- Контакти:
nero написа:Rieger-GTO написа:nero написа:Rieger-GTO написа:От 3 месеца ходене по-мъките от днеска съм с новата визия.После ще намина малко мръсничък
сМинкиииииииииииии
лентата ли освети или изгоря ламБата на светкавицата![]()
![]()
а на теб бензина ли ти свърши

нямам снимки в завършен вид.Не ми е оставало време да снимам,имам още доста работи да доизчиста.
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:

тва става мноо яко веее.. лелееееее

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Става, я! 
Браво, браво!
И на мен ми хареса вчера, нищо, че за малко я огледах
Дойкооооо.... салонааааа....

Браво, браво!
И на мен ми хареса вчера, нищо, че за малко я огледах

Дойкооооо.... салонааааа....

- Rieger-GTO
- Контакти:
Вътрешният интериор,под капака смятам да ги барам когато колата стане изцяло car kitр за целта трябва да взема градска количка,но както казват мъдрите всичко с времето си.За сега ще се доизчистат и оправят някои работи и колата продължава да е ежедневка