Бургас - Архив
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
ivsnara написа:P.Solberg написа:молим радостен съм като помагам и всички са доволни сега е наред километражите
Ами това зависи единствено от теб колега когато имаш време и възможност не се притеснявай ,важното е да сваршим работата а пак няма да оставя работата без парички ...
важното е рабуТТа да върИ

- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
GARTNER написа:Срещите още ли са на същото място или има ново място от доста време не съм посещавал срещитено доста работа имам напоследък
същата работа съм и аз тоя месец и не съм стъпал хич.... даже забравям че има срещи ,понякога .... ама айде да се организираме тая неделя да се съберем и да се видим повечко Фаувета

- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
hristov_GL написа:GARTNER написа:Срещите още ли са на същото място или има ново място от доста време не съм посещавал срещитено доста работа имам напоследък
същата работа съм и аз тоя месец и не съм стъпал хич.... даже забравям че има срещи ,понякога .... ама айде да се организираме тая неделя да се съберем и да се видим повечко Фауветааз ще се постарая да присъствам ...

hristov_GL написа:GARTNER написа:Срещите още ли са на същото място или има ново място от доста време не съм посещавал срещитено доста работа имам напоследък
същата работа съм и аз тоя месец и не съм стъпал хич.... даже забравям че има срещи ,понякога .... ама айде да се организираме тая неделя да се съберем и да се видим повечко Фауветааз ще се постарая да присъствам ...
еи ши ма карате да иджам с голфето и аз

- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
MYCYPATA написа:hristov_GL написа:GARTNER написа:Срещите още ли са на същото място или има ново място от доста време не съм посещавал срещитено доста работа имам напоследък
еи ши ма карате да иджам с голфето и аз
ааааааааааааааааа да не съм та видял на сбирки на БМВта