Локални сБирки във Варна - Архив.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Варна - Локални Сбирки
Еми говорихме говорихме, но незнам да сме се разбирали за друго място. Предполагам си остава Терапията 

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от Insect на Вто 03 фев 2009 21:11, променено общо 1 път.
- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм за полигона на "По4ивка";16.00 4аса е добре-неделя.
- Remus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иво, ето ти моя отговор: като се събрахме неделя на терапията около 15 коли, аз им казах : дайте предложения къде и за тая немска среща да се реши всички мълчаха като нае*бани котета /ако някой иска да се обижда но е точно така/; затова който и да си дава предложението тук нека никой да не го зачита, а да вземим да се съберем пак и да решим най-накрая; който не може да каже какво предлага и ние ще го вземем под внимание, а не тука всеки да изказва мнение, а като се съберем да мълчим . Щом искате на "Почивка" само неделя - оки, нека тая седмица неделя се съберем това ще е едно от предложенията и да решим без да има сърдити. Това е лично моето мнение и смятам че съм напълно прав. Който беше на терапията, видя че като им казах за място час и прочие никой нищо смислено не даде като идея затова или да се съберем или си оставаме на терапията !
Гласуване с анкета не съм съгласен защото има лица който се явяват веднъж на 6 месеца и да определят и те нещо ми се струва нелогично.
Гласуване с анкета не съм съгласен защото има лица който се явяват веднъж на 6 месеца и да определят и те нещо ми се струва нелогично.
- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
аз сам нов ама само неделя на някой може да не му хареса ако работи два на два????????????????????? 

- chirenski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също подкрепям Remus-a , Иво анкетата ти е безмислена аз нямам намерение да бия път до почивка ,защотото някой си там дето се появява веднъж в годината така му било скимнало ! ! !
Сбирката си е на паркигна пред Терапията ; в 15 : 00 ; всяка събота и неделя ! ! !
Това ще си остане така , докато не решим на място къде и кога ще е новото място за сбирки!
Някой ако има проблем с това което съм написал да заповяда на горепосоченото място и да си каже каквото му е на душата .
Просто е безмислено да пишете пост след пост с абсолютни глупости !
Сбирката си е на паркигна пред Терапията ; в 15 : 00 ; всяка събота и неделя ! ! !
Това ще си остане така , докато не решим на място къде и кога ще е новото място за сбирки!
Някой ако има проблем с това което съм написал да заповяда на горепосоченото място и да си каже каквото му е на душата .
- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
chirenski написа:Аз също подкрепям Remus-a , Иво анкетата ти е безмислена аз нямам намерение да бия път до почивка ,защотото някой си там дето се появява веднъж в годината така му било скимнало ! ! !

- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++

GPower написа:chirenski написа:Аз също подкрепям Remus-a , Иво анкетата ти е безмислена аз нямам намерение да бия път до почивка ,защотото някой си там дето се появява веднъж в годината така му било скимнало ! ! !
![]()
- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
REMUS,зна4и ако си казал на 4-5 4овека покрай теб може.Сигурен съм,4е пове4ето не знаят за това понеже бяхме пръснати на групи4ки.И по твойта логика тези,които сте там на терапията всяка неделя(евала) трябва да си направите отделен форум или сайт.Все пак затова е този форум да може всеки да си каже мнението.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Хора, съжалявам, че ви се меся в темата, ама нали ви познавам, пък и ме кефите (еле па Ремуса!).
Повишавате си тон, обиждате се, защо?
Вижте ни сбирката в Младост - всяка седмица В работен ден се събираме по 15-20 човека.
Харесахме си един мол с голям паркинг, вътре има кръчмица с отвратително обслужване и манджа, ама има биричка и така. Пийваме по една, после отиваме на боулинг и след 3-4 часа се прибираме.
Айде спрете да се лигавите и си изберете едно място с голям паркинг и хубава кръчмичка.. И тва е.. От една камара време не можете да се разберете.
Ако такова аз да кажа? Само някой да ми прати на ЛС подходящите местенца
Повишавате си тон, обиждате се, защо?
Вижте ни сбирката в Младост - всяка седмица В работен ден се събираме по 15-20 човека.
Харесахме си един мол с голям паркинг, вътре има кръчмица с отвратително обслужване и манджа, ама има биричка и така. Пийваме по една, после отиваме на боулинг и след 3-4 часа се прибираме.
Айде спрете да се лигавите и си изберете едно място с голям паркинг и хубава кръчмичка.. И тва е.. От една камара време не можете да се разберете.
Ако такова аз да кажа? Само някой да ми прати на ЛС подходящите местенца

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Мястото няма смисъл да се мести. Часа също. Според мен единствената промяна, която трябва да се направи е да се събираме само в неделя. Така ще се избегне идването на едни в събота, а на други в неделя и може би ще се съберем повече хора наведнъж. Така мисля аз 

- Remus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами бяхме се събрали около на алпайн голфа и смятам че на доста висок тон го казах, щом всички и от другите групички се обърнаха и ме чуха и плюс това 2-3 дена преди сбирката бях казал че там ще го обсъдим, а що се отнася до редовните - ами да, има хора, които идват веднъж на 6 месеца и повече; аз от 1 година ходя почти на всяка среща и алпайна примерно го засичам за 2 път; мога да ти дам и други примери, ако искаш, а това за редовните се отнася за тези, които в месеца поне 2-3 пъти идват. Теб не те знам нов ли си или не, но ако си нов ще се убедиш че най често сме аз марто, ачо, токсито, марианчев, маймо, рижо, и момчето със на стефчо голфа. Това сме най-редовните; има и такива, които са заети и поради тая причина не идват, но ние знаем кои са. Както някои хора казаха - "имам 2 дена да си почина, не мога да идвам всеки път, където искате го направете - вие сте редовните" вече стана ли ти ясно за кой се отнася ? Ако работиш и не можеш да идваш - никакъв проблем, дай си меннието, но ако просто идваш веднъж на 3 месеца като нямаш какаво да правиш и жена ти е на червено и секс не можеш да правиш дори, не не смятам че трябва да определяш къде, колко часа и колко често да са срещите.
С ИЗВИНЕНИЕ АКО СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ:(
С ИЗВИНЕНИЕ АКО СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ:(
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, аз съм от графата нередовни. Това ме лишава от мнение явно... оправяйте се както можете!
Ако "редовните" вземат някакво "редовно" решение, нека същите "редовни" да ми пишат ЛС за да променя първото мнение, за да знаят все пак "нередовните" как да намерят "редовните".
Ако някой "редовен" иска, нека пусне нова тема, за да може да е "редовно" първото мнение на темата...
малко съм разочарован честно казано
Ако "редовните" вземат някакво "редовно" решение, нека същите "редовни" да ми пишат ЛС за да променя първото мнение, за да знаят все пак "нередовните" как да намерят "редовните".
Ако някой "редовен" иска, нека пусне нова тема, за да може да е "редовно" първото мнение на темата...
малко съм разочарован честно казано

- Remus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вземи прочети по редовно ти си нередовен поради ясни причини