Бургас - Архив
....
Предлагам днес на сбирката да се разберем за новия час на срещите така ще е наи добре чакаме задължтелно и Васката
последно колко часа ще сме там че да не идвам за нищо ????
16:00 ще съм там гледайте да дойдете
веско тези дни като изтрезнееш
и осъзнаеш какво си направил
вземи да поправиш часа на сбирките. 
16:00 ще съм там гледайте да дойдете

веско тези дни като изтрезнееш

Последна промяна от Layer на Нед 26 окт 2008 12:48, променено общо 3 пъти.
ivsnara написа:ЕЕеее мамк.. жалко ,ако е от 16:00 няма да мога да доида имам неотложна работа... а до сега не сам идвал и ми се искаше да доида най накрая на тези сбирки ...понеже съм нов....
ivsnara написа: мисля и аз да направя сефтето тази неделя и да се запознаем че не бях в БГ. и наскоро влязох в общността...
сефте.

- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
da__buzz написа:ivsnara написа:ЕЕеее мамк.. жалко ,ако е от 16:00 няма да мога да доида имам неотложна работа... а до сега не сам идвал и ми се искаше да доида най накрая на тези сбирки ...понеже съм нов....
ivsnara написа: мисля и аз да направя сефтето тази неделя и да се запознаем че не бях в БГ. и наскоро влязох в общността...
сефте.
Еми седмицата на шанса

- morski
- Автомобил:
- Двигател:
Закъснях много този път.
Бях на МЯСТОТО 16:50,но само колите на феновете бяха там.Къде се бяхте скрили бре, колеги.
Имаше една червена 3-ка, със некакви мушмороци вътре, но дали бяха фенове не знам.
Аз бях с новата кола и ще си запазя правото другия път да се почерпим за нея.
Весо беше ли там?
Весо, не съм оправил още зелената карта , но следващата седмица ще звъня в Софето и ще има развитие по въпроса. Благодарско за помощта.
Бях на МЯСТОТО 16:50,но само колите на феновете бяха там.Къде се бяхте скрили бре, колеги.
Имаше една червена 3-ка, със некакви мушмороци вътре, но дали бяха фенове не знам.
Весо беше ли там?
Весо, не съм оправил още зелената карта , но следващата седмица ще звъня в Софето и ще има развитие по въпроса. Благодарско за помощта.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morski написа:Закъснях много този път.
Весо беше ли там?
Бяхме в кафето отсреща в блока затова бяхме оставили колите да се виждат явно не си се усетил

Веско го нямаше сигурно изтрезнява от сватбата

Малко бяхме но и това е добре

Срещите вече да са от16:00ч Веско моля те да промениш заглавието
Няма да е зле да решим като затворят паркинга на Автото къде ще се събираме