Бивш служител на Техномаркет Бивш личен асистент и шофьор на музикални изпълнители Настоящ безработен и търсещ работа и квартира (че ни гонят от общежитието)
Аз съм по професия радио телевизионен техник,но тук в испания си имам сервиз и се занимавам само с коли и вси4ко по тях,боядисване,дърпане на тежко ударени автомобили,диагностика,чиптунинг,имобилаизери,километражи и вси4ко което може да си помислите.Ако на някои колега мога да бъда полезен с не6то съм на сре6та.успех желая на всички .VW-CLUB
Първата ми професия е мебелист-дърводелец, после учих във МЕИ Варна - автоматизация на производството, работих като асансьорен монтажник известно време, а сега инженер-енергетик в голям завод. Не между другото съм и проектант с пълна правоспособност по части електро и КИПиА, член на КИИП (камара на проектантите в инвестиционното проектиране).
Последна промяна от krraynov на Чет 02 сеп 2010 8:12, променено общо 1 път.
аз пък съм помощник-проекти в една фирма занимаваща се с фотоволтаични полета(системи) ако на някой нищо нему говори това са панели които произвеждат ток от слънцето(светлината) Ако някои иска да си прави система или пък поле аз съм човека