Локални сБирки във Варна - Архив.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Re: Варна - Локални Сбирки

Мнениеот Insect » Вто 03 фев 2009 21:35

Remus написа:вземи прочети по редовно ти си нередовен поради ясни причини

Я да ти чуя "ясните" причини :roll:

Потребителски аватар
marin.1982
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marin.1982 » Вто 03 фев 2009 21:36

ОК разбрахме се. Ако има нещо извинявай Remus.

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Вто 03 фев 2009 22:37

:gay fight
Ей това сме. Държим се като шунди (няма да се цензурирам). Всички са виновни.
Групата на редовните, които имат законово право да определят мястно и час на сбиркител;
групата на не дотам редовните (в това число визирам себе си), които имат предложение, но не е достатъчно редовен;
групата на мишките, дето имат мнение, но ги е срам да си кажат.
:arrow: резултат - 5 - 8 коли (редовни + не дотам редовни + някой заблуден, дето се престрашава веднъж да дойде) всеки път.
Отдавна идвам не толкова заради марката, колкото заради хората - да се посмеем, да пием по едно кафе/бира.
Не мога да си кривя душата, не веднъж сте ми помагали (Марто под моста, Ачо със сума ти дреболии по колата, които в крайна сметка не са малко и т.н.).

Това кой колко често посещава сбирките не е показател. Ако има 5ма души, които искат да си останем на Терапията, и 20, които не идват, но ако променим мястото и часа ще са редовни, заставам зад 20те.

Подфорумът е "Организационен", предполага, че дискусия на тема мястото и часа на сбирките са разрешени. Т.е. опитите на колегите да преорганизират провеждането на сбирки не са глупави. Когато някой квалифицира мнението ми като глупаво ме обижда. Още повече, че миналата събота се пробвах да поговорим, но не се получи. Стигна се до там, че хем "никой не идва на сбирка", хем "за какво да променяме час/място/т.н. - аз как мога да идвам".

Най - тъпото е, че както е тръгнало ще се изпокараме за глупости и ставаме за смях пред всички - в Младост в София се събират повече хора.

Хайде да спрем да се държим като шунди, а?

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Вто 03 фев 2009 22:45

Подфорумът е "Организационен", предполага, че дискусия на тема мястото и часа на сбирките са разрешени. Т.е. опитите на колегите да преорганизират провеждането на сбирки не са глупави. Когато някой квалифицира мнението ми като глупаво ме обижда. Още повече, че миналата събота се пробвах да поговорим, но не се получи. Стигна се до там, че хем "никой не идва на сбирка", хем "за какво да променяме час/място/т.н. - аз как мога да идвам".

Хора, отделете малко време и поразмишлявайте върху това!
Ако въпросните "редовни" НЕ искат да се променя часа и мястото на срещите, моля същите да спрат да реват, че няма хора и че някой или нещо е виновно за това!!!

Ремусче, теб още те чакам да ми отговориш!!!

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Вто 03 фев 2009 22:56

Айде спрете се бе хора :!:
Като деца се дракате, то не са намеци, упреци, скоби, кавички, редовни и нередовни и всякакви квалификации........
Не разбирате ли че никой никого не може да накара да ходи някъде поради някаква причина :idea:
Далеч не вярвам че мястото, часа и дните са проблем. Дори и това да се промени няма да има по-голяма посещаемост.
Стига се дракахте, утре пак ще сте лице срещу лице

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Вто 03 фев 2009 23:10

marianchev, не влагам лоши чувства. Тъпо ми е, че сме малко коли, но:

marianchev написа:някаква причина

Да де, каква? Това ми е въпросът.

alpine написа:знам и за доста други които мислят като мен и за това не идват

Друг е въпросът кои са другите. Можеби са те? :)

marianchev написа:утре пак ще сте лице срещу лице

Нито ме е срам от това, което казвам, нито заради горните мнения ще почна да се крия или спра да идвам на сбирки.

Потребителски аватар
Golf_maniac
Автомобил: BMW 530i
Двигател: V8

Мнениеот Golf_maniac » Сря 04 фев 2009 14:03

Да взема и аз да се включа в сапунката, като един от редовните (всяка година идвам) :lol:
Не знам при другите марки как е (изключвам баварците ...хората си правят шоу)
Не може да има посещаемост при положение, че някои не ползват интернет (чичо Петко), имат ФВ просто, защото е достъпна кола и не им дреме, че има една групичка от хора, които се обединяват около някаква идея.
Факт е, че има гоуфаджии. Но колата не прави човека ...просто на някои хора им липсва култура, примерно.
Като цяло на единици им дреме, че карат ФВ и че има сбирки. Вие сте по-скоро група приятели, отколкото фенове на някаква марка. То се вижда колко хора смениха марката и продължават да идват...
Та 30 коли не виждам кога ще се съберат, затова по-редовните решавайте как ви е удобно.
А който има Желание винаги ще се присъедини, където и да е сбирката.

*обещавам да дойда и тази година, ама ме е срам от грозния Гоуф :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 04 фев 2009 15:46

от 2005 г. сменихме доста места на сбирките. Започнахме на паркинга до х-л Далас, после се преместихме на паркинга на Мамбото докато накрая се спряхме на Терапията.
В града , на Мамбото, на Морска гара, на паркинга на Далас няма място. Терапията е добро място за сбирки - ненапразно и други форуми имат сбирки там.
А и времето и ситуацията сега са такови, че всеки има работа или търси допълнителна или има някакви ангажименти.

Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chirenski » Сря 04 фев 2009 17:42

След поредните 2-3 страници с безмислени постове , аз реших да напишия моя последен пост в тази тема. Обръщам се към всички разочаровани, редовни , нередовни , шунди и т.н. Факт е, че във Варна сбирки на VW няма и няма да има докато се продължява с това отношение, докато някой хленчи във "организационния" форум, докато на един не му звучи приятно името на паркинга на който се събират феновете на марката, докато на друг на този същия паркинг му духа на ... , докато всеки недоволства, но същевременно не предлага някакво решение на проблема, докато се делите на групи цитирам: "редовни, нередовни, шунди и т.н.". Единственото нещо, което ще се постигне с тези простотии е, че ще престанат да се събират и 10-те коли, които сега ги има.
Сега за всеки по отделно :
Golf_maniac : Съгласен съм с теб, наистина в повечето случаи на терапията се събираме група приятели, а не фенове на VW.
Rijo: Бате, съжалявам, но не мога да се възприема като шунда, нито мога да определя изказванията и действията си като такива.
Kris11:Подкрепям твоето мнение!
Insect: Никой не те лишава от мнение просто (може да прозвучи грозно - не целя това), бате извинявай, ама няма да бия път до Почивка, защото ти и още 5-ма човека дето се вясвате на сбирките от време на време сте гласували така. Нямам предвид: "ти не идваш недей приказва". Просто казвам, че мястото на което се събираме е достатъчно добро, има място за всички и същевремено е в града, има пица и кафе на близко!
marin.1982 написа:REMUS,зна4и ако си казал на 4-5 4овека покрай теб може.Сигурен съм,4е пове4ето не знаят за това понеже бяхме пръснати на групи4ки.И по твойта логика тези,които сте там на терапията всяка неделя(евала) трябва да си направите отделен форум или сайт. Все пак затова е този форум да може всеки да си каже мнението.
Извинявам се, ако не сме те попитали теб лично, но Ремус-а зададе въпроса на доста висок глас и всички дигаха рамене. Повечето бяхме до червената двойка на Alpine.

marianchev написа:Далеч не вярвам че мястото, часа и дните са проблем. Дори и това да се промени няма да има по-голяма посещаемост.

:да:

Не целя да обиждам никой.
Някой колега ако не е съгласен с това което съм написал нека прати Л.С.
За разлика от някои хора не съм разочарован и обиден на никого, бих помогнал на всеки един от вас, повечето ми знаете координатите.

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Сря 04 фев 2009 18:54

Напълно подкрепям мнението на Ачо!
Хайде стига сме се хапали за щяло и нещяло. На който не му харесва, да предложи друго място, НО на Сбирките, а НЕ тук в Форума.
Вижте темата за снимките... най-сетне ги качих :D :D :D
http://picasaweb.google.bg/Scomade/VWCLUB1#

Ще помоля някой модератор да разчисти тук. Благодаря

Потребителски аватар
marin.1982
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marin.1982 » Сря 04 фев 2009 18:57

Съгласен съм с теб. :да: Добър завършек на темата.Мисля всеки трябва да си вземе някаква поука от твоите думи chirenski. :applause:

Последна промяна от marin.1982 на Сря 04 фев 2009 18:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Remus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Remus » Сря 04 фев 2009 18:58

Не бях пред компа и затова ти забавям отговора, Иво.
Значи ти лятото знаем, че бачкаш и просто нямаш възможност да идваш, а зимата имаш концерти, които се падат събота и неделя и поради тая причина не идваш; ако не си съгласен с моето мнение, пиши лично, а не тук да пълним форума с глупости. За нередовните се отнася за хора, които само влизат и пишат, а не идват; или КАКТО ТИ КАЗА НА СРЕЩИТЕ СМЕ 10 КОЛИ, ЗА ГЛАСУВАНЕТО ЗА ЧАСА НАСКОРО ГЛАСУВАХА 35 души. Това е лично мое мнение. Защо има хора, които просто не смятам че трябва да изявяват желание, а що се отнася до теб - все пак учиш и имаш изпити; смятам, че това те оправдава - много дини под една мишница си хванал и не стигаш до срещите - ако бъркам, ИЗВИНЯВАМ СЕ !

Аз лично ще дойда тая неделя /събота съм на лекции/ и ако не се реши тоя "проблем" повече няма да се меся и едва ли ще идвам по-често от 1 път на 5 месеца - просто почна да цари анархия и всеки мисли, но никой не решава.

Мога да ви предложа събота да се съберете /мен няма да ме има/ и да го решите, аз няма да се меся по никакъв начин, но смятам че е време да се престане с простотиите, които се дрънкат; ако искате и в Афганистан го направете да се събираме - който има желание, ще отиде.

Мерси, Ачка, че на 2 пъти подкрепи моите думи.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Чет 05 фев 2009 8:38

Не се карайте, защото ще дойда да ви ошамаря :smackbum

И аз съм нередовен вече, но няма как :banghead: в събота ако имам възможност ще намина 8)

:обичам ви

Потребителски аватар
h0nda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот h0nda » Чет 05 фев 2009 19:28

Колеги кво ще кажете да надъхаме тея от Добрич, Шумен и бизките градове за едно малко съборче в края на тоя месец или началото на другия, да изберем място на което на всички ще им е горе доло на едно разтояние и така
Ако има навите от Варна, да казват и да питаме другите

Последна промяна от h0nda на Чет 05 фев 2009 19:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Чет 05 фев 2009 19:37

Шимен ли написа някой? :smackbum :lol:

Върни се в “Организационен”