Remus написа:вземи прочети по редовно ти си нередовен поради ясни причини
Я да ти чуя "ясните" причини

Remus написа:вземи прочети по редовно ти си нередовен поради ясни причини
Подфорумът е "Организационен", предполага, че дискусия на тема мястото и часа на сбирките са разрешени. Т.е. опитите на колегите да преорганизират провеждането на сбирки не са глупави. Когато някой квалифицира мнението ми като глупаво ме обижда. Още повече, че миналата събота се пробвах да поговорим, но не се получи. Стигна се до там, че хем "никой не идва на сбирка", хем "за какво да променяме час/място/т.н. - аз как мога да идвам".
marianchev написа:някаква причина
alpine написа:знам и за доста други които мислят като мен и за това не идват
marianchev написа:утре пак ще сте лице срещу лице
Извинявам се, ако не сме те попитали теб лично, но Ремус-а зададе въпроса на доста висок глас и всички дигаха рамене. Повечето бяхме до червената двойка на Alpine.marin.1982 написа:REMUS,зна4и ако си казал на 4-5 4овека покрай теб може.Сигурен съм,4е пове4ето не знаят за това понеже бяхме пръснати на групи4ки.И по твойта логика тези,които сте там на терапията всяка неделя(евала) трябва да си направите отделен форум или сайт. Все пак затова е този форум да може всеки да си каже мнението.
marianchev написа:Далеч не вярвам че мястото, часа и дните са проблем. Дори и това да се промени няма да има по-голяма посещаемост.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта