Без да искам те нахраних колега, не разбрах какво имаш предвид сориStS написа:ПП Колегата говори по-горе да решиме проблемите с рацерите ама как... просто...![]()
и идват и те с нас на сбирката + това и те са част от клуба вси ги гледам с поло или шкодички...
Предложения за смяна мястото на месечните срещи в София
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ko
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
dobrinb написа:Аз гласувах да остане пред НИМ. С малката разлика, от сега, всички наши срещи да са съгласувани и с разрешение на Общината и да си ги ограждаме - естествено, че няма да е целия паркинг, ама да си имаме място, където да няма пилещи гуми моторджии и други слабоумни субекти.
Така ще е най-добре, ама имаш ли си някаква идея каква е процедурата с общината и колко време отнема?
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
GREEN_lADY написа:Абе сега като падне снегът за мотористите-ентусиасти малко ще им е трудно да се изявяват на НИМ.А пък зимно време гледката еНе е нужно да се напрягаме в размисли и страсти.Дайте да си го оставиме там засега!!!
Мда напълно подкрепям ! Доста добро хрумване...+това ще оставим решението за догодина..когато предполагам ще ни е осенило правилното решение
-
Dragostinov
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:GREEN_lADY написа:Абе сега като падне снегът за мотористите-ентусиасти малко ще им е трудно да се изявяват на НИМ.А пък зимно време гледката еНе е нужно да се напрягаме в размисли и страсти.Дайте да си го оставиме там засега!!!
Мда напълно подкрепям ! Доста добро хрумване...+това ще оставим решението за догодина..когато предполагам ще ни е осенило правилното решение
И аз подкрепям !
-
Dragostinov
- Автомобил:
- Двигател:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
sashoskiora написа:Фестивална според мен е най добре.Пред НИМ става банално,а доколкото знам и инциденти стават.На Редута има и кафенца,пицарии,по надолу сладкарница Неделя.
P.S. Спомняте ли си когато правиха авто изложенията там.
Това с изложенията беше преди 4-5 години ако не се лъжа.И аз съм за Фестивална.