Bubetooo написа:Значи ДА около 15 човека!!!Въпроса е сега каде???
Ми аз предложих родопската къща, като втора в анкетата? Казаха, че сигурно ще имат места, но е добре утре да резервираме...
veritas написа:Абре Титко,не разбрахте ли че голфа на оня келеш вече го кара момичеTinko написа:Jerom написа:вече се разбрахме на лични с колежката
изгорехте момчета
Ахахаха да бре колежка ти така си мислиш само....![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.И то мноУ симпатично![]()
![]()
Да фнимаате с нея да ви не прекинем
![]()
BeckoTDI написа:veritas написа:Абре Титко,не разбрахте ли че голфа на оня келеш вече го кара момичеTinko написа:Jerom написа:вече се разбрахме на лични с колежката
изгорехте момчета
Ахахаха да бре колежка ти така си мислиш само....![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.И то мноУ симпатично![]()
![]()
Да фнимаате с нея да ви не прекинем
![]()
Колега хайде да те помоля, без такива келешки изцепки, защото келеша в случая си ти! Не е хубаво да се говори за хора който не познаваме, така че не определяй колегата само по някакви теми който си чел за него във форума, защото мога да ти кажа, че го познавма лично и е по-точен от половината форум взети заедно![]()
П.С. И тука в тая тема като я чета се чувствам, все едно съм в техникума преди години къде имахме 1 момиче в класа и всички и се натискаха, колеги големи хора сте уж осъзнайте се... като толкова искате да се запознаете с колежката вземете и телефона на лично, а тук нека обсъдим кога и къде ще се пие![]()
П.П.С. Без лоши чувства
ми то тва си е кръчма със жива музика,пиене ядене и т.н. а един приятел каза че може да запази места в гроша. познавал там половината персонал.ISRalien написа:cardan написа:баси темата стана. ако некой мод се намеси ще останат 5 мнения. аз все още питам защо никой не споменава четворката?
Аз така и не разбрах какво има в тая четворка освен студентски столОтсреща е джумаята, ама то си беше закусвалня преди...
cardan написа:ми то тва си е кръчма със жива музика,пиене ядене и т.н. а един приятел каза че може да запази места в гроша. познавал там половината персонал.ISRalien написа:cardan написа:баси темата стана. ако некой мод се намеси ще останат 5 мнения. аз все още питам защо никой не споменава четворката?
Аз така и не разбрах какво има в тая четворка освен студентски столОтсреща е джумаята, ама то си беше закусвалня преди...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта