:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Мнениеот sashobas » Пон 09 мар 2009 15:04

Не губете ценно време ами вече организиарайте нещата.Нека да се знае от време дали ще има там събор или не.Остава малко време а вече всеки се е настроил на вълна събори и не се удържаме.Ако трябва нещо да помагам казвайте мога да дойда дори един ден по рано да помагам в организацията.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 12 мар 2009 1:06

Да идва по-скоро и да палиме към хубавото място
:drive :beer :BBQ :seeex :drive

mhihi

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Чет 12 мар 2009 9:50

Е това е идеалното място да се видиме след дългата зима , мястото е прекрасно хората се знаем и какво по добро от това да се разпънеш на някоя поляна в разгара на пролета , природата ще се пробужда от зимния сън а и тия водопади допълнително ще създават красотата около нас ........Аз лично зимата не я обичам харесва ми само първия сняг , но пролетта мие любим сезон и бих искал да кажа на всички заповядайте да направим едно истинско събитие, закрихме с прекрасен събор на Рожен а сега откриваме на Крушунски водопади ........

Потребителски аватар
eb7817av
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eb7817av » Пет 13 мар 2009 0:04

Да направим малко повече реклама на събирането :deal

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 13 мар 2009 10:26

Пичове, браво за начинанието... НО темата породи доста смесени чувства в мен! От една страна браво че се прави сбирка вместо в някоя задимена кръчма на едно много красиво място като по този начин се и популяризира.
Но от друга страна съм се убедил че популяризирането води след себи си много боклуци, мръсотия и накрая унищожаване на природата :bishop .

Моля Ви пазете природата! Събирайте боклуците след себе си, не чупете дърветата, храстите и съоражанията по пътеките!
Паркирайте колите на определените за целта места! Не палете огън извън съществуващите вече огнища!

Нека това място да остане също толкова красиво и за идните поколения!

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Съб 14 мар 2009 0:33

още един хубав линк към това свято място:
http://www.maarata.com/?act=index

на 11 и 12 април празнувам едни специални за мен дни, но ви пожелавам весело изкарване там и хубаво време, за да се насладите и на приятни емоции с приятели, и на прекрасните гледки, и на пещерите наоколо, и на цялата дива природа в този оазис.
преди много години свободно се къпехме там, където не се достигаше дъно по каскадите. сега не знам какъв е достъпът от селото, оправени ли са дървените стълби нагоре по водопада.. но природата е незабравима.
вземете си и по-топли дрехи, защото до водопадите е доста усойно, не е като в селото.
в околността може да се спи и на палатки.
и дано няма проблеми с общината!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 14 мар 2009 1:50

Muncho написа:Пичове, браво за начинанието... НО темата породи доста смесени чувства в мен! От една страна браво че се прави сбирка вместо в някоя задимена кръчма на едно много красиво място като по този начин се и популяризира.
Но от друга страна съм се убедил че популяризирането води след себи си много боклуци, мръсотия и накрая унищожаване на природата :bishop .

Моля Ви пазете природата! Събирайте боклуците след себе си, не чупете дърветата, храстите и съоражанията по пътеките!
Паркирайте колите на определените за целта места! Не палете огън извън съществуващите вече огнища!

това е доста на място...
на палтки според мен ще е прекрасно...
а отностно боклука , може да създадем бригада , която да изчисти свинщината на хората с селски манталитет, които не са си почистили боклука (все пак се надявам да няма такива)

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Съб 14 мар 2009 11:25

В процес на изработване са стикерите за "събора" както и купи,награди и т.н
Следващата седмица от понеделник натам ще се ходи вече със сигурност на място и ще се предопреди местната власт за предстоящото се събитие.
За боклука много ястно,че ще си почистим преди да си тръгнем!

Айдеее народе време на остана party time :drunk :BBQ :lady_dance_party:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 14 мар 2009 15:24

hooligans написа:
Muncho написа:Пичове, браво за начинанието... НО темата породи доста смесени чувства в мен! От една страна браво че се прави сбирка вместо в някоя задимена кръчма на едно много красиво място като по този начин се и популяризира.

това е доста на място...
а отностно боклука , може да създадем бригада , която да изчисти свинщината на хората с селски манталитет, които не са си почистили боклука (все пак се надявам да няма такива)

Не смятам, че ще е нужно.
На Рожен доколкото знам не беше нужно.
Всички си изчистиха всичко.
Да попитам за палатка как ще е времето някой има ли идея? Дали ще е подходящо?
Има ли варианти за хотели, хижи и т.н.?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 14 мар 2009 17:24

hooligans написа:...

:да: Подкрепям
pironski написа:В процес на изработване са стикерите за "събора" както и купи,награди и т.н
Следващата седмица от понеделник натам ще се ходи вече със сигурност на място и ще се предопреди местната власт за предстоящото се събитие.
За боклука много ястно,че ще си почистим преди да си тръгнем!

Айдеее народе време на остана party time :drunk :BBQ :lady_dance_party:

Заедно ли ще ходиме??? Драсни някой ред на ЛС или по скайп.Аз от Понеделник съм вече по Младост през седмицата. Сряда евентуално мога да се измъкна по-рано, Вторник свършвам към 10 и нещо :roll:

Потребителски аватар
Pironski
Контакти:

Мнениеот Pironski » Съб 14 мар 2009 17:24

ISRalien написа:Да попитам за палатка как ще е времето някой има ли идея? Дали ще е подходящо?
За времето още не се знае какво ще е,а за спането повечето ми познати искат и те да спят на палатки или по колите :seeex
но сега като отидем до там ще се разбере каде може да се спи другаде освен на посочените места.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 14 мар 2009 18:09

ISRalien написа:
hooligans написа:

това е доста на място...

Не смятам, че ще е нужно.
На Рожен доколкото знам не беше нужно.
Всички си изчистиха всичко.
Да попитам за палатка как ще е времето някой има ли идея? Дали ще е подходящо?

Аз съм за палатки! Ако трябва ще се делим и това е! Няма да ида сред природата и да се затворя в някав си хотел.... Мен студ не ме плаши... дори мисля да се бухна в реката....
Това е истината... Пиене, скара, музика, веселие и спане в палатки! Който е с мен давайте да се организираме.... ;)

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 15 мар 2009 14:19

И все пак да попитам как е инфраструктурата (пътя) до Крушунските водопади, че съм с много ниска кола и да не стане авария :Mr Green Fun :screwy

Потребителски аватар
Pironski
Контакти:

Мнениеот Pironski » Нед 15 мар 2009 19:18

Hertz написа:И все пак да попитам как е инфраструктурата (пътя) до Крушунските водопади, че съм с много ниска кола и да не стане авария :Mr Green Fun :screwy
Айде и ти ли почна?
Който му се идва ще дойде ако ще и да лази!
Въпрост на искане е,а не на инфраструктура!!!
След като ходим до там ще имаме повече инфо за пътя.
Знаеш много добре,че има и много по-ниски коли от твойта :!:

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Нед 15 мар 2009 19:36

Hertz написа:И все пак да попитам как е инфраструктурата (пътя) до Крушунските водопади, че съм с много ниска кола и да не стане авария :Mr Green Fun :screwy

Пътя е ОК,ако се мине през Левски и Летница,само после има едно селце 5-6км с дупки ама не е страшно и оттам нататък е като писта :mrgreen:

Върни се в “Организационен”