Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана
Вече и Релакса май ви е трън в очите...
Последна промяна от golfer на Вто 03 сеп 2013 22:55, променено общо 1 път.
Причина: Още едно провокативно мнение и ще се лишиш от удоволствието да пишеш известно време!
Причина: Още едно провокативно мнение и ще се лишиш от удоволствието да пишеш известно време!
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тази година присъствах на наѝ уникалното събитие с автомотив в Австрия Faak Am See!!!
ето линк с малко снимки https://www.facebook.com/aleksandar.aleksandrov.967/media_set?set=a.621142917900039.1073741834.100000130081223&type=3
Паркинг пълен с наѝ лудите фенове и манияци от цяла Европа па дори и отвъд океана.Как там смесени толкова много националности никоѝ не си показваше простотията и манталитета и не пречеше на никоѝ.Там цари една супер спокоѝна обстановка с наѝ добрите автомобили от марката.Хората усмихнати, възпитани ,общителни.Няма комплекси ,изхвърляния и подобни изцепки.Там също пият и се напиват но всеки се съобразява с всекиго и къде се намира.Кога ще ги стигнем по държание и манталитет,кога ще ги стигнем по качества с автомобилите си?Като гледам какво става може би никога.На такъв тип събирания все повече се убеждавам че хубавите автомобили нямат място.Не може на поляна с пияни и заляни хора с ниска култура и не уважаващи труда на другите хора да има автомобили които са на високо ниво.Не може да се облягате по колите и да си почивате по тях ,да слагате чаши и предмети на чужди коли,това го видях поне на 10 автомобила.Дори имаше хора които се подпираха на прясно биядисания Едишън1 на Илиян да си починат или за снимка.До като не се промени манталитета и културата на българина съборите от такъв мащаб ще бъдат точно такива.Не очакваѝте нещо по добро и от Крушуна с такива посетители.
Относно събора организаторите ясно бяха написали какви атракции ще има на мероприятието и след като сте решили да отиде е редно да се съобразите с тяхната програма.Избора да отидете на събора е бил Ваш.
ето линк с малко снимки https://www.facebook.com/aleksandar.aleksandrov.967/media_set?set=a.621142917900039.1073741834.100000130081223&type=3
Паркинг пълен с наѝ лудите фенове и манияци от цяла Европа па дори и отвъд океана.Как там смесени толкова много националности никоѝ не си показваше простотията и манталитета и не пречеше на никоѝ.Там цари една супер спокоѝна обстановка с наѝ добрите автомобили от марката.Хората усмихнати, възпитани ,общителни.Няма комплекси ,изхвърляния и подобни изцепки.Там също пият и се напиват но всеки се съобразява с всекиго и къде се намира.Кога ще ги стигнем по държание и манталитет,кога ще ги стигнем по качества с автомобилите си?Като гледам какво става може би никога.На такъв тип събирания все повече се убеждавам че хубавите автомобили нямат място.Не може на поляна с пияни и заляни хора с ниска култура и не уважаващи труда на другите хора да има автомобили които са на високо ниво.Не може да се облягате по колите и да си почивате по тях ,да слагате чаши и предмети на чужди коли,това го видях поне на 10 автомобила.Дори имаше хора които се подпираха на прясно биядисания Едишън1 на Илиян да си починат или за снимка.До като не се промени манталитета и културата на българина съборите от такъв мащаб ще бъдат точно такива.Не очакваѝте нещо по добро и от Крушуна с такива посетители.
Относно събора организаторите ясно бяха написали какви атракции ще има на мероприятието и след като сте решили да отиде е редно да се съобразите с тяхната програма.Избора да отидете на събора е бил Ваш.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
RoadRunner написа:Вече и Релакса май ви е трън в очите...
Не е трън колега изобщо, беше много приятно през деня и част от вечерта - запознах се с хора, с които само съм си писал и доста познати бяха за първи път там, което е невероятно преживяване

ПС. Теб ако като те целят с жито/овес и други съчки на парада на селянията дали ще ти е кеф докато камиона минава близо до паркираните коли и всеки се чуди какво става и къде е попаднал, на нас опредлено не ни беше и примерно докато гледахме как онзи с Ауди-то и тракащите карета

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Седя и си мисля какво да напиша?
Каквото и да напиша едва ли ще го разберат дребните душици, които не уважават себе си а камо ли някой друг.
За мен събора беше страхотен.
Видях се с хора, които уважавам , но виждам едва 1-2 пъти годишно.
Разгледах колите на живо на, които следя развитието във форума.
Запознах се с нови хора, хапнах и пийнах естествено
Поне за два дни се откъснах от ежедневието.
Каквото и да напиша едва ли ще го разберат дребните душици, които не уважават себе си а камо ли някой друг.
За мен събора беше страхотен.
Видях се с хора, които уважавам , но виждам едва 1-2 пъти годишно.
Разгледах колите на живо на, които следя развитието във форума.
Запознах се с нови хора, хапнах и пийнах естествено
Поне за два дни се откъснах от ежедневието.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Стикерите се продаваха, защото така сме решили и никого не задължаваме да си купи. А и цента не е баснословна - горе долу покрива рзходите за направата им. Ти ако искш на следващият събор разпечатай стикери и ги подарявай. Ама надали ще стане, защото ти г-н КЛИЕНТ си отишъл там да си правиш кефа на готовото и да сееш простотия и слабоумие тук във форума. Защото си такава плюнка, че там като те питах на място какво мислиш, освен мънкане нищо конкретно не можа да кажеш, а сега ми пишеш тук, че си бил КЛИЕНТ и т.н. Даже и хората, с които си отишъл на събора ми казаха да не ти обръщам внимание, защото си си такъв - комплексарче. Когато ние правихме този клуб събирахме пари за сървъри и за какво ли още не. Всеки един от по-старите членове е давал от себе си по много, както финансови средства, така и време, енергия, нерви и какво ли още не. Постарахме се да е културно, да има сигурност за хората, че няма да ги сгази някой на събора, или да им запали палатката. Да има общ огън, където да се съберем заедно, да им тоалетни, за да не се чудим къде да се крием и да не засмърдява цялат поляна на един огромен кенеф. Да има нещо уникално като гайдите нпример, които не се виждат всеки ден. А ти какво даде г-н КЛИЕНТ, та сега изискваш и си чак и недоволен, че има и програма? С какво допринесе ти за клуб, форум и VW идеята?
Много силно ме редиш човек, и аз мога ма се опитвам да се държа що годе културно за моите стандарти, ако обичаш не ме оприличавай с думи като "плюнка", "простотия", "слабоумие"! И май не помниш, че дойде на нашата маса вечерта и предложихме да пуснеме неква друга музика на колоните, като дори за малко да дам моята флашка от колата да пуснеме малко рамщайн да видим кво ще направят хората....или беше прекалено фиркан и това ти се губи. Така че не ми говори за маанета и на мене....щото не съм от тея...разполагам само с дъбстеб/днб/метал/chilstep в колата си.
Там като ме пита на място какво мисля, ти казах какво мисля...или поне започнах да казвам, но видях, че ти необичаш да слушаш негативни мнения, на некаф брадясъл рунтясал травестит от село Горна Оряховица. И казах цитирам по памет "абе дай да не спорим, че май няма смисъл"....щото да се спори с тебе е като да седиш на люлеещ се стол....дава ти нещо да правиш, но не те води никъде.
Хората с който отидох на събора не ме понасят доедин....тежко ме мразят, и немогат да ме гледат, за жалост им се налага почти всеки ден на някой от тях, тъй като търновската група сме някак задружни! нищо че на тая маса де се водеше търново/русе от търново имаше 2ма човека единия от, който няма дори vw и не е имал, кара ровър...с който ровър миналата година беше на поляната, тази беше с бус фиат дукато. а другия дойде за събота вечерта. Но това както и да е.
За клуба и форума нищо не съм допринесъл.....едва ли и ше допринеса, щото сте ми антипатични и двете. За vw идеята допринасям с квото мога на местно ниво, не веднъж съм събирал местната група в моя гараж за vw среща където седиме по цели нощи да си говорим, макар те да не ме търпят.
Аз в тая тема нема пиша повече май май....квото имах да казвам го казах достатъчно ясно мисля, който разбрал разбрал, които не е .....като тебе, значи не е от моята кръвна група най-вероятно.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
@sashobas, ще ме извиняваш много, ама доста селяния видях в Австрия от страна на австрийците, че нашето бледнее
От други хора нямаше, може би защото са в чужда държава, все едно Румънците на Рожен да бяха правили ебати погрома (или беха сърби...)
Даже на един австриец му се размина кютека от българска страна, но това е друга тема 
@nokiangage, Релакса беше уникален, не знам какъв трън в очите ти е Ифата, но дори жена ми, която супер се дразни на такива неща (чалга, простотия и др.) се накефи супер много на дискотеката в Ифата, даже ако бях разбрал по-рано и аз щях да се кълча в нея
И там имаше деца, имаше прекъсвачи (никой не роди) имаше дрифт на поляната от коли и бусове, които любезно бяха помолени да престанат, защото ще повлекат и други с тях (дори и аз участвах в едно такова спиране) и в крайна сметка по мое мнение нямаше сърдити, да не говорим за потрошени коли и прегазени хора
Но в скромния ми опит от над 6 събора, може би са към 10 вече, няма мероприятие, след което да няма недоволни, просто всеки си има различни вкусове, предпочитания и виждания... НЯМА как да се угоди на всички. Аре малко по-сериозно, като хвърлите някоя критика, ОК, но като започнете да се заяждате за глупости и да се прави от мухата слон, вече е смешно и жалко и отказва хората, да посещават такива мероприятия, да не говорим, че се създава напрежение между, организатори, посетители и такива, които пишат без да са били там... Вместо да растем заедно нагоре, ние се опитваме да си пречим... Ако искате да станем като Орел, Мерцедес, Рено, Ситроен, Пежо, Ауди, Лада, Жигула клуб, продължавайте в същия дух. На квартални сбирки се събираме, повече хора от колкото на националните събори на изброените по-горе марки, така, че не проваляйте незабравимите моменти които имаме 3-5 пъти в годината 

@nokiangage, Релакса беше уникален, не знам какъв трън в очите ти е Ифата, но дори жена ми, която супер се дразни на такива неща (чалга, простотия и др.) се накефи супер много на дискотеката в Ифата, даже ако бях разбрал по-рано и аз щях да се кълча в нея

Последна промяна от Kuncavia на Вто 03 сеп 2013 23:45, променено общо 1 път.
- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Австрийците са по-големи свине от нас .... Иначе до някъде Sashobas е прав . Тя простотията си е по-хората, при някои е грандомания и желание да бъдем велики и покровители.. Естествено че и аз слушам на маса сръбско... Но не бих пречил на другите, ако и те не пречат на мен ... Но не може Влад777 да дойде и да ми каже ти няма да слушаш такава музика за6тото си дошъл на моя събор ... О6те повече че не преча никому .. Това имах предвид предишния си пост, а не колегата да ми се прави на осроумен... Айде със здраве и лепи громе мой 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kuncavia написа:@sashobas, ще ме извиняваш много, ама доста селяния видях в Австрия от страна на австрийците, че нашето бледнееОт други хора нямаше, може би защото са в чужда държава, все едно Румънците на Рожен да бяха правили ебати погрома (или беха сърби...)
Даже на един австриец му се размина кютека от българска страна, но това е друга тема
Били сме на различни събирания по различно време.Всеки уважаващ себе си голфаджия би следвало да си пази голфа.Някои хора си смазаха капаците и очиларките други ползваха тавани и капаци за маси.Дори на Сандо голфа на Узана фо ползваха някои негови приятели за маса.Това е нивото на манияците в БГ за мое съжаление.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прав е Сашо - в Австрия има ред. Но там има правила, има много полиция и цивилна охрана. И миналата година дойдоха 10 човека от тях, за да ни накарат да угасим скарата, която си бяхме запалили. Изцепки има и там, това е неминуемо. Но ни е напълно ясно, че няма как да се сравняваме с това, което се организира там. По-важното е да се научим на толерантност и уважение към труда на другите.
- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Извинявай, ама австрийците които си видял на тамошните събори сигурно имат по няколко коли от категория голф 2/3 за по 4-5 гиляди евро ..Нямаме много об6то с Австрия, Холандия, че дори и Румъния .. Както казва и dobrin, там има контрол от страна на държавни органи, не смао някакъв си СоТ който го е страх да пръд.е
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека не величаем толкова австрийци и всякакви чужденци - и тях ги видяхме, пияни от по две - три бири да бършат асфалта, да си бият шамари, щото за друго не им стига силата, да ги прибират с линейки. А тези, които имат качествени автомобили, са на стойност далеч над 5 000 евро.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добри там където бях тази година не видях да си мачкат колите с танци върху тях,никои не им се облягаше ,пипаше или отваряше колите.И в същност на паркинга организатор няма а има ред и уважение което се спазва.Никои не налага своите вкусове от ежедневието си а е отишъл да се отдаде на хоби и страст.Ако успеем и ние да не налагаме вкусовете си различни, и се съобразяваме с организаторите на мероприятията тези теми след съборите ще бъдат далеч по малки.А мероприятия бол всеки може да намери своето.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
. Даже и хората, с които си отишъл на събора ми казаха да не ти обръщам внимание, защото си си такъв - комплексарче.
Влад ,за това може би аз студента ,който се чувства част от Търновската група ,защото през повечето време съм в Търново бих 500километра ,за да се видя с тези хора и тоя клошар Zerocool. Той ти спомена ,че някак си ВТ групата ни е сплотена ,заразлика от целия цирк във форума - точно това ,което се търсеше едно време тук ,ние го имаме,така че леко с изказванията - чули ,недочули

- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Да се обадя и аз, като на тъпан задната пръчка. Накратко. За мен това беше поредния хубав събор, прекаран сред хубави хора. Както винаги времето не ми стигна, да разменя по две-три приказки с всички колеги, с които бих желала да го направя. Харесаха ми зарята, гайдите, хареса ми и музиката на DJ-я, който в последствие се оказа, че не е DJ. Заболяха ме краката да друсам хора, но от това не мога да се оплача.
Никой, по никакъв начин, не ми попречи, да си изкарам добре.
На два пъти затаявах дъх, в очакване да се случи нещо не толкова приятно. Първия път очаквах, колегата там горе на черешата (Голфа), да се стовари всеки момент върху предния капак на моята кола, а за втория бих казала, че направо си се уплаших, когато видях "човекът с дънера", вземайки изсилка, да го хвърля на около 2 метра от него към огъня, над главите на 4-5 човека, включително над моята. Е .. слава Богу, нещастен случай нямаше. Надявам се, че след приземяването си между хората, се е отървал без наранявания.
Да, забравих и най-важното, което искам да отправя, като препоръка - събора на Калояново, да бъде разменен по дати с този на Узана. Така ще избягаме от жегата на единия събор и от студа на другия. Смятам, че и за колите би било по-добре, да се дърпат на малко по-хладен въздух, въпреки че това, мен лично не ме топли.
Незнам, може би има причини, заради които още не сте го направили, но бях длъжна да опитам.
И накрая, моите уважения към организаторите, които стоят зад този събор.

Никой, по никакъв начин, не ми попречи, да си изкарам добре.
На два пъти затаявах дъх, в очакване да се случи нещо не толкова приятно. Първия път очаквах, колегата там горе на черешата (Голфа), да се стовари всеки момент върху предния капак на моята кола, а за втория бих казала, че направо си се уплаших, когато видях "човекът с дънера", вземайки изсилка, да го хвърля на около 2 метра от него към огъня, над главите на 4-5 човека, включително над моята. Е .. слава Богу, нещастен случай нямаше. Надявам се, че след приземяването си между хората, се е отървал без наранявания.

Да, забравих и най-важното, което искам да отправя, като препоръка - събора на Калояново, да бъде разменен по дати с този на Узана. Така ще избягаме от жегата на единия събор и от студа на другия. Смятам, че и за колите би било по-добре, да се дърпат на малко по-хладен въздух, въпреки че това, мен лично не ме топли.
Незнам, може би има причини, заради които още не сте го направили, но бях длъжна да опитам.
И накрая, моите уважения към организаторите, които стоят зад този събор.

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
xalerrelax написа:Спряхте това,очаквам скоро да има за посрещаме Моцарт,а за вечерна програма нещо на Бетовен,Амадеус и други от този стил певци които са в топ 10 хитове
Енигма колко пъти съм ти казвал колко пр.сто същество си.
Пак започна да си изливаш празноглавието си тук.
Няма такива селтаци..
Относно споровете...едните се мъчат да правят нещо , другите не правят нищо...само тропат....
С това писане затвърждаваш колко ти е умствения багаж,вместо да кажеш нещо градивно,позитивно или негативно,ти плюеш като стара циганка,толкова плюеш че затъваш в собствените си слюнки,ако беше усойница сигурен съм че до сега щеше от злоба и завист да си се ухапал сам.Май само това можеш,да клеветиш,обиждаш и да се правиш на нещо което не си,ама за съжаление и това не можеш защото толкова ти е сивото вещество

http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI