аз рядко влизам в този раздел Хасково - Архив
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
На 15(идната НЕДЕЛЯ) - 07.07г. Пак Към 18 часа е следващата сбирка - Тоя Път Ще Има ИЗНЕНАДИ
на Бай Тенчо Ситроена от Божурище Първомайските кадетчета по 170 кончета и на Тихумир КОРАДОТО VR6 EIP (синюто с финишите ) ще са там само че неможе да решиме проблема с пътят до пистата
аи пистата ще се окопава ама още не се знае кога 
АЗ смятам пак да ида и предлагам и на колегите от региона да дойдат и да си направим малка пистова сбирчица преди тази в последната неделя на месеца.Ами за пътя-щом бмв зед 4 успя да се добере до пистата-едва ли има някакъв проблем за другите коли-освен ако не са ужасно ниски.
п.с.Абе колега Маднес,аз не те познавам-ти с онзи тъмнозелен и лачен голф 3 ли си с надпис,, продава се''-поне да ти кажа едно здрасти там...
п.с.Абе колега Маднес,аз не те познавам-ти с онзи тъмнозелен и лачен голф 3 ли си с надпис,, продава се''-поне да ти кажа едно здрасти там...
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
Иее сефте и аз да си видя голфето на снимка
Мерси и аз щях да се наредя до вас ама Събо с хондата ме подрунди да мерим 400м. а после нямаше как много коли се събраха
е няма нищо дригият път
! Ами тои През селото пътят е по добре ама иска да се направи нещо като мостче но за сега така стоят нещата .
или другият вариянт дето е да го подкараме с лопатите и мотиките сегащният път . 

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
MaDNesS написа: Ами тои През селото пътят е по добре ама иска да се направи нещо като мостче но за сега така стоят нещата .![]()
или другият вариянт дето е да го подкараме с лопатите и мотиките сегащният път .
Сигорен ли си че от там е по добре, едва ли, откачих единия нож там, минава се през линията и след това и има пак една пропаст да не кажа. по другия път е мно по добре