Завършил Техническа гимназия със специалност ДВГ.Ще пордалжавам образуванието си в више технически университет.Работих като автомонтьор но при леки сблъсаци с опрвитяля и приемчика(брат му) ме освободиха от работа и си търся работа пак в бранша. АБЕ ШЕФ СЪМ НА БЕЗРАБОТНИТЕ
Компютърджия е не много но от малко разбирам колкото да се опраа, а иначе бачкам в завод за производство на кабелни комплекти (VW,SEAT,AUDI,SCODA) говоря за най новите модели Golf, IV,V,VI - Passat 5, и т.н...
Гледам тука доста хора са се представили, та реших и аз да го направя Работя като Системен Анализатор в една английска компания занимаващасе с разработка на софтуер - поредния компютърджия как се казва
Аз съм специалист по събиране на закъснели плащания - съдебно и извън съдебно /без бой / ))) Ако някой го е закъсал с длъжници спокойно може да ми се обажда след 18 часа, да не ме слушат в работно време ! Имам опит с банкови кредити и лизинг на автомобили и оборудване, така ,че ако имате въпроси - на ЛС !
Ами в собствен бизнес в търговията и сервиза на компютри , офис техника и видеонаблюдение съм... ако ви трябва нещо на добра цена Понеже бизнеса ми е относително от скоро пък и покраи кризата не се отчитат много продажби , се налага да работя и втора работа като Барман Помежду другото уча в CISCO Online Academy..уплътнявам си времето добре като цяло
- Работя в Италиано-австрийска фирма за производството на водолазни костюми, регулатори за въздух и бутилките, дишащите устройства, харпуни, очилам жилетки и доооста други в тази сфера