Nafta написа:Nafta написа:Според мен в Направи си сам...
Напълно съм съгласен за този раздел и трябва да обмислим (екипа на форума), цялостното развитие на този подфорум.
Само време да остане

Nafta написа:Nafta написа:Според мен в Направи си сам...
Дизелови агрегати
Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Luciano написа:Не знам това дали е обсъждано, но вече от доста време не е актуално
Дизелови агрегати
Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
ISRalien написа:Syncro написа:Една секция на английски да може и чужденците да ни пишат?
Сподели каква цифра чужденци очакваш, че ще се регистрират тука, при положение, че всички стъпки на регистрацията са на Български и целия форум е на Български
ISRalien написа:ISRalien написа:Syncro написа:Една секция на английски да може и чужденците да ни пишат?
Сподели каква цифра чужденци очакваш, че ще се регистрират тука, при положение, че всички стъпки на регистрацията са на Български и целия форум е на Български
1 месец по-късно прогнозата ми се сбъдна.. Честит най-малко активен подфорум
ISRalien написа:1 месец по-късно прогнозата ми се сбъдна.. Честит най-малко активен подфорум
Vizor написа:Не той си изтича (като таймерче)
Тоест.. предполагам защото на миналата версия на форума ако не се сетят да ти го махнат или ако не се обадиш си седиш вовеки
Администратора изисква да бъдете регистриран и влязъл в акаунта си за да преглеждате профили.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта