П.С. Кабелът на фотоапарата е намерен, ето резултатите:
В неделя, 15.11.2009 се организира състезание с автомобили, пригодени за пресечена местност. Очаква се офроуд гонките да бъдат още по-зрелищни и интересни от първото състезание в с.Пиргово на 26.7.2009. Снимки и видео от първата проява можете да видите тук. Състезанието е с начален час 10:00ч и всички желаещи (аматьори и професионалисти) са добре дошли - необходимо е само да се изпрати заявка за участие в свободен текст на адрес offroad@networx-bg.com.
Умоляват се зрителите да заемат места преди 10:00ч, тъй като на по-късен етап е възможно да има проблеми с паркирането.
anchev написа:Здравейте,може би трябва нова тема за това,но ако преценят модераторите нека ме посъветват.Днес ходих на импровизираната БМВ среща(на ДЗС)!Сигурно и повечето от Вас са присъствали!Като цяло (според мен) слаба организация
,нищо кой знае какво,малко дрифт,малко селски фасони,нормалните неща!Най-гадното е ,че ние се опитахме да направим една такава и беше ок,перфектно организирана!
Лошото при нас беше,че нямаше пространство за всички колеги от останалите градове,а БМВ-та имаше пре достатъчно,защото площада на центъра не е най-удобното място за тази цел!Все пак идеята е да се видим да сме си само "нашето общество"без приходящи и случайни граждани.Трябва да се види кой какво е направил,да се поцъка с език,все примитивни неща
Предложението ми е ако можем на бързо, ако позволи времето,да си организираме една и ние там.Ако искате утре да е тема на срещата,ама да сме повечко души за да го измислим,да си го обявим и да има и етап за силовите ентусиасти (като мен
)Там мястото е идеално,само с ел захранването ще е драма,някакво италианско може да се организира(има потенциал трасето)!Очаквам Ви предложенията за час на срещата и место!
kokobraiz написа:Коментарите довечера на сбирката...а за сега кои ще идват.?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта