Поло-срещи - архив
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако е от 19:00ч, колко време ще ми е нужно за предвижване от Хаджи Димитър до НИМ? Ще си карам "транзит" по бул Евлоги Георгиев и бул България.
п.п. Просто година не съм стъпвал в София ,а всеки път като дойда и времената за преминаване от точка А до точка Б са все по-големи. Пък и незнам колко е натоварен този булеварт в неделя по това време
п.п. Просто година не съм стъпвал в София ,а всеки път като дойда и времената за преминаване от точка А до точка Б са все по-големи. Пък и незнам колко е натоварен този булеварт в неделя по това време
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Ако е от 19:00ч, колко време ще ми е нужно за предвижване от Хаджи Димитър до НИМ? Ще си карам "транзит" по бул Евлоги Георгиев и бул България.
Значи тръгваш с наща групичка от Сухата Река към 18 30 и в 19 00 сме там

-
dkalfov
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
groznika написа:Две предложения:
1. Да се измести в по-ранен час.
2. Да се измести на 19-ти.
Все пак 20-ти е неделя и някои от нас са на работа в пИнделник, а както добре знаем срещи привечер завършват с махмурлук на съмване...
те тава е най разумно мани че е ниделя ама е и цветница а за по-рано мислим някаде 16 часа.....
ако е в неделя съм на 75% сигурен че ще е без мен
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ок , ясно е ,че ще е на паркинг и ако може да се смени анкетата за колко часа и кой ден ,че да мога да си правя сметките аз. По принцип работата ми в София е в понеделник и вторник ,но реших да дойда през почивните дни само за да присъствам на някоя сбирка. Имам в предвид ,че ако няма да е в неделя ще тръгна за София в понеделник и така и няма да е нужно да си сменям нощната смяна в неделя на бачкането. Просто ако е възможно по-навреме да се реши датата и часът...
Иначе ако е в Събота ще излъжа ако кажа ,че няма да ми стане кофти и то не защото на вас не вие удобно в неделя ,а защото няма да се видим
разбира се
Естествено и ако остане за неделя пък вие нямате възможност за тогава - какъв е смисъла ,пак същата работа ,та даже и по зле !
Последна промяна от Anbuch на Пет 18 апр 2008 15:44, променено общо 1 път.