Локална сбирка в ж.к. Слатина - архив
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Стиви Джи написа:В другия раздел има няколко теми за Слатинска среща. Всички (без най-старата) започват в "Кой беше" и завършват с нулев резултат.
еми дай да назначиме една дата и час, пък да видиме....
ако не друго поне ние-ще се видиме....пък ако и някой по-нов колега дойде ще е гот

ПС : м/у другото имам нов тел. ще ти го пратя на лс

И аз това викам - да се запознаемLudia написа:Стиви Джи написа:В другия раздел има няколко теми за Слатинска среща. Всички (без най-старата) започват в "Кой беше" и завършват с нулев резултат.
ако не друго поне ние-ще се видиме....пък ако и някой по-нов колега дойде ще е гот
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ludia написа:Стиви Джи написа:В другия раздел има няколко теми за Слатинска среща. Всички (без най-старата) започват в "Кой беше" и завършват с нулев резултат.
аз съм нов и ще дойда когато е

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ludia написа:еми айде.....само че аз съм с малко специфично работно време......и ще се налага да пропускам отвреме на време...
преди се срещхме в мис каприз......дайте други предложения че там е малко сложно с паркирането.....Скуба говореше за няква кръчма....
може и на пожарната , там има някво кафе ресторант с маси отвънка ....
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
ОК.
Нека го преместим обаче във въпросната кръчма срещу Универсиада, защото вече е готино да сме навън, а на Каприза "градината" нещо не ме кефи с тия навалици и едва разминаващи се коли под носа ми. Лудия с бързия голф
е за 1 минута от 345 до залата.
Ако искате вие се разберете за другата седмица, а аз ще се включа през първата от май.
Нека го преместим обаче във въпросната кръчма срещу Универсиада, защото вече е готино да сме навън, а на Каприза "градината" нещо не ме кефи с тия навалици и едва разминаващи се коли под носа ми. Лудия с бързия голф

Ако искате вие се разберете за другата седмица, а аз ще се включа през първата от май.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Пичове... има си отделна тема за Слатина... че сега ще дойде адвоката да разчисти тука. Разбирайте си се там, моля Ви
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... sc&start=0
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: