Локални срещи Пазарджик - архив
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
и аз съм съгласен преди празниците.но искам да предложа друго място за сбирка.според мен на Вектата ще е най добре
има много място за спиране,а и вътре има бая маси.можем да се съберем дори и 40 човека.дай боже да сме толкова
пред нея има 7 паркинг места.отсрани има още няколко а и на пътя също може да се спира.
това е от мен като предложения.зависи дали всички ще са навити.
има много място за спиране,а и вътре има бая маси.можем да се съберем дори и 40 човека.дай боже да сме толкова

- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
dimitar_85 написа:и аз съм съгласен преди празниците.но искам да предложа друго място за сбирка.според мен на Вектата ще е най добре
има много място за спиране,а и вътре има бая маси.можем да се съберем дори и 40 човека.дай боже да сме толковапред нея има 7 паркинг места.отсрани има още няколко а и на пътя също може да се спира.
Момчета, аз си мисля, че там ще ни правят проблеми, защото там има постоянно движение на автовози, пък и напоследък с тези кражби там, всичко се гледа под лупа, но ако кажете и там ще я направим.
- dimitar_85
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:абе момци и моми , що не дойдете вия някоя седмица до Панагюрище , бая шоу ще е , има къде да се иде , а и да няма се ще се намерита какво ще кажете ???
п.с. та къде ще да се съберем , важнотое да сме повече , и повече ...
За Панагюрище ще е интересно да се съберем, ама и да преспим там, но това мисля, че ще стане чак след нова година. За мястото на срещата, ако искате да пробваме и на Вектата, пък да видим къде ще ни хареса повече.
- dimitar_85