Luciano написа:Tyan написа:ISRalien написа:....... И отново снимки само на автомобили. Вече ми писна да гледам волото на Полен и ралито на Алпин...
мноооо ясно ... кви са тия коли, кво е тва нещо

Като му гледам фейса на израелеца е пълен със снимки на парашутите му!
Иво, като ходиш да летиш с тия найлони защо не снимаш дърветата, а снимаш тия летящи палатки?
И малко градивна критика към особата ти - и на мен ми е писнало от всичко и от всеки да се оплакваш

Като ходя да летя с "тия найлони" снимам хората, които летят с тях, а не колите им.
Идеята ми беше, че след всеки събор снимките са едни и същи - коли, коли и пак коли. Знам, че сме автофорум, ама на тия коли им има снимките във форума от всеки ъгъл, на всякакъв възможен фон...
Разбирам да се появи нещо ново и уникално, което не е виждано до сега...
Да, на Волен и Алпин автомобилите са наистина уникални, както и много други, но на всеки събор се снима само едно и също.
И да, моят автомобил определено не е за снимки

Но аз го използвам само за да се придвижа към събора, където целта ми е да се видя с приятели от цяла България.
Това ми беше мисълта - снимайте повече хората, с които сте, компанията, купона, хубавите моменти, колоната... Защото това всеки път е различно...
А на който не му изнасят моите мнения - има една функция "Добави като враг" и няма да ми ги чете повече