Значи едно като цяло конструктивно предложение: Нека банкетчето да бъде в центъра на София, а не в Студентски град, на Ботевградско или на Гурблянско ханче например /нищо лично към колегите дали подобни дистанциони предложения/. Местата за паркиране не са от толкова голямо значение, просто защото ако ще се пие коли не ни трябват, за да не стават грешки. Като местонахождение най - добре е центъра, тъй като след банкета, много хора ще се прибират с такси, а да пътуваш 20 км. с такси, на нощна тарифа, и то след почерпка, е ... безценно, но за таксиджията. Ако сме в центъра на всеки ще му е на еднакво разстояние, така че няма едни да са набутани, а други да си ходят по терлици у тях. Иначе и аз мога да предложа пицарията до нас, ама не е удобно за другите, дето живеят по Младост, Дружба и т.н. югоизточни квартали. Предложението на Скуба за пицария до старото кино Витоша мисля е добро. Ако може да се провери, и да се види какви са условията за там.

Аз мога да мина от там, ама предполагам, че Скуба най - добре да говори, щото нали познава човека.