VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.
Имах възможността да мина за съжаление само за 10 минути, защото не бих пропуснал такова събитие и успях да го вмъкна в графика ми от 1300 километра на маршрути за 2 дена. Видях много хубави коли, много познати - другата година да се надявам да мога да присъствам както си му е реда. 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Изживяването беше страхотно, всичко беше на ниво
Единствената ми забележка, която не е свързана със самото събитие е: Абе хора толкова ли не можем да направим 1 колона!? И главно към колегата с бързото жълто поло с лампата. От какъв зор карахме с 160 по магистралата и с 120-30 по малките пътища?! Аз ако исках да си карам сам щях да се наспя, а не да стана рано сутринта с идеята да направим 1 колона като хората

Единствената ми забележка, която не е свързана със самото събитие е: Абе хора толкова ли не можем да направим 1 колона!? И главно към колегата с бързото жълто поло с лампата. От какъв зор карахме с 160 по магистралата и с 120-30 по малките пътища?! Аз ако исках да си карам сам щях да се наспя, а не да стана рано сутринта с идеята да направим 1 колона като хората

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
bbboiko2004 написа:Изживяването беше страхотно, всичко беше на ниво![]()
![]()
Няма как първия да кара със 100 в колона да речем от 20 коли и последния също да кара със същата скорост

-
- Автомобил:
- Двигател:
Искаш да кажеш, че първият и последният в колоната трябва да карат с различна скорост?
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Никъде в програмата за събитието не е упоменато, че автомобили различни от VAG няма да се допускат. За поляната разбирам, хубава е идеята, но нищо не пречеше на асфалтовия паркинг да паркират другите коли.
Също така и в правилата на събитието, няма такова правило, че ако не си с VAG не може да минеш през бариерата.
Петък вечерта тръгвам към Крушуна, пристигнах към 01:00 посреднощ(събота) охраната на бариерата ми взе такса(която според правилата е за преминаване през бариерата), а не ме пусна
(и билет не даде, свършили били).
Потърсих организаторите и говорих с kokobraiz и културно се разбрахме, че не се допускат различни автомобили от VAG на събора, но е малко тъпо да го разбереш посреднощ като пристигнеш на място, а никъде предварително не е упоменато? Та спах в колата на паркинга пред бариерата(то по хубаво да си бях останал в София на паркинга пред блока да спя), на другия ден се събуждам, тръгвам към водопадите и какво да гледам Citroen c4, peugeot , 2 mercedes-a mitsubishi, bmw 5-ца комби, няма смисъл да изреждам, доста автомобили които не са VAG са допуснати до асфалтовия паркинг зад поляните на които мен не ме пуснаха, а за да вляза нямам и билет, защото охраната снощи не ми даде. Отидох първо при охраната , а там ми казаха че момчето което е било на смяна в момента пасе конете и няма как да потвърди, че съм му платил по-късно щял да се върне и да оправим работата.
Реших да потърся Пиронски и да му кажа, за ситуацията най-културно, а той вместо да вникне в същината на проблема ми се издърви "5 лева много ли са ти, ако искаш да извадя 5 лева да ти дам"
Също така добави, че няма значение, че съм платил снощи, днеска ако съм искал да вляза пак да си платя
Сам си писал, че таксата важи и за събота ако е платена петък
Реално аз съм пристигнал събота и събота съм платил
Платил съм за нещо което не съм получил
Нито билет видях, нито програма на събитието, нито брошури с правилата на събитието - нищо.
И в заключение - след като има такива забрани е хубаво да ги напишете от рано да се знае, а не човек като пристигне на място да остава неприятно изненадан
За мен организацията не беше добре синхронизирана.
п.с. и едно констукривно предложение, тия купи и медали само скарват хората, по-добре е без тях
Pironski написа:Програма на събитието:
-Петък 27.04.2012
Пристигане на хора от по-далечните градове (задължително след 15:00ч)
sashobas написа:Огледахме поляните и мога да заявя най отговорно че място ще има за всички.Голямата поляна ще бъде за всички останали за обособяване на палатков лагер. Очакваме всички наши приятели и ентусиасти на любимата ни марка VW.
Също така и в правилата на събитието, няма такова правило, че ако не си с VAG не може да минеш през бариерата.
Петък вечерта тръгвам към Крушуна, пристигнах към 01:00 посреднощ(събота) охраната на бариерата ми взе такса(която според правилата е за преминаване през бариерата), а не ме пусна

Потърсих организаторите и говорих с kokobraiz и културно се разбрахме, че не се допускат различни автомобили от VAG на събора, но е малко тъпо да го разбереш посреднощ като пристигнеш на място, а никъде предварително не е упоменато? Та спах в колата на паркинга пред бариерата(то по хубаво да си бях останал в София на паркинга пред блока да спя), на другия ден се събуждам, тръгвам към водопадите и какво да гледам Citroen c4, peugeot , 2 mercedes-a mitsubishi, bmw 5-ца комби, няма смисъл да изреждам, доста автомобили които не са VAG са допуснати до асфалтовия паркинг зад поляните на които мен не ме пуснаха, а за да вляза нямам и билет, защото охраната снощи не ми даде. Отидох първо при охраната , а там ми казаха че момчето което е било на смяна в момента пасе конете и няма как да потвърди, че съм му платил по-късно щял да се върне и да оправим работата.
Реших да потърся Пиронски и да му кажа, за ситуацията най-културно, а той вместо да вникне в същината на проблема ми се издърви "5 лева много ли са ти, ако искаш да извадя 5 лева да ти дам"

Pironski написа:За преминаване с автомобил през бариерата която води до поляните, всеки автомобил ще трябва да заплати такса-вход в размер на 5.00 лв. (важи и за събота)
Сам си писал, че таксата важи и за събота ако е платена петък

Реално аз съм пристигнал събота и събота съм платил

Платил съм за нещо което не съм получил

И в заключение - след като има такива забрани е хубаво да ги напишете от рано да се знае, а не човек като пристигне на място да остава неприятно изненадан

п.с. и едно констукривно предложение, тия купи и медали само скарват хората, по-добре е без тях

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pironski написа:На вниманието на водачите,на автомобили които не са от ВАГ-групата!!!
Джипове,бусове,автомобили,кемпери и каравани ще бъдат настанени след настаняването на всички които пристигнат със софийската колона!!!
При желание може да бъдат настанени и преди пристигането на колоната,но само в близост до главните поляни!
Някой трябва да чете преди да пише мнение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И сега Веско е виновен за това, че не е прочел мнението на Здравко от средата на темата, което е написано 3 дни преди събитието? Ако има някакви правила/ред за провеждането, добре е те да се уточнят предварително, а не да се донагласят в движение, нали? И да са публикувани на очевидно място - например първото мнение в темата?
Ние умишлено пристигнахме след софийската група, защото не ми беше толкова важно дали колата ми ще е на поляната и нямам нищо против да я оставя пред квартирата - така че липсата на място не е била проблем за мен, макар да беше обявено, че място ще има за всички. Това, което ме изненада неприятно е, че чичкото на входа ми се караше, защото пожелах да вляза с колата след като съм платил билетчето. За което не обвинявам никого, освен него и възпитанието му - само споделям. След грозна сцена, влязох за да си оставя багажа и излязох, макар да се оказа, че място има.
Като цяло се получи чудесно и тази година, според мен.
Ние умишлено пристигнахме след софийската група, защото не ми беше толкова важно дали колата ми ще е на поляната и нямам нищо против да я оставя пред квартирата - така че липсата на място не е била проблем за мен, макар да беше обявено, че място ще има за всички. Това, което ме изненада неприятно е, че чичкото на входа ми се караше, защото пожелах да вляза с колата след като съм платил билетчето. За което не обвинявам никого, освен него и възпитанието му - само споделям. След грозна сцена, влязох за да си оставя багажа и излязох, макар да се оказа, че място има.
Като цяло се получи чудесно и тази година, според мен.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Тъй като ми се споменава името смятам, че е редно и аз да драсна 2 реда. Да така се получи с Веско, но
не знам защо не споменава , че му предложихме с Ели да си вкара колата на поляната, да си остави багажа. Дадохме му и палатка и спален чувал, имахме излишни такива. Все пак бяхме Бай Ганю с дисагите 2 коли + ремарке. Незнайно защо Веско отказа предложения от нас вариант
може би и пържола трябваше да дадем. Веско другите коли , които бяха на паркинга тези за които говориш са на хора , които влезнаха с колите си и си оставиха багажите и след това изкараха колите. Ти не се съгласи! Ами не те разбирам или аз не съм наред?
А и не ми стана ясно какъв беше зора на тези БМВ–та да са на поляната, на мен ми изглежда все едно аз да отида с голфа на БМВ събор и да правя слайдове с ръчна
Да много объркано стана с тази тема, знаеш защо нали?Няма нужда да пиша подробности около това. Но уви никой от организаторите няма такива административни права да мести мнения и теми.

А и не ми стана ясно какъв беше зора на тези БМВ–та да са на поляната, на мен ми изглежда все едно аз да отида с голфа на БМВ събор и да правя слайдове с ръчна

myrshavija
Да много объркано стана с тази тема, знаеш защо нали?Няма нужда да пиша подробности около това. Но уви никой от организаторите няма такива административни права да мести мнения и теми.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Само да кажа,може би ще бъда нароган от много хора,но това не ме интересува,каквото беше за всички такова беше и за мен.И в нашата група имаше кола,която не е от ВАГ и не беше допусната,но не повдигнахме въпроси,оставихме си багажа и забихме колата в тъча.Нека запомним хубавите моменти,които не бяха никак малко и оставим негативизма за себе си винаги има недоволни.Важното е че летвата се вдига всяка година и съборите стават с по-голяма посещаемост
Браво на всички организатори,браво и на всички присъстващи
Браво на всички организатори,браво и на всички присъстващи
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Само едно ще ти кажа Коко, аз съм супер пич и уважих вашата позиция да не се вкарват други коли на поляната/зад бариерата, грешно сте ме разбрали аз нито 1 път не съм казал, че искам да спирам на поляната, а до нея на асфалта, но въпреки моето уважение и разбиране , както казах че не искам да ви създавам проблеми и щом е казано няма да вкарвам колата зад бариерата аз няма да я вкарам, a ти да ми пишеш тук за някакви пържоли че е трябвало да ми даваш, това показва НЕУВАЖЕНИЕ , както и Пиронски, че щял 5 лева да ми връща за входа, излагате се с такива смешни изказвания, които са недостойни за хора наричащи се организатори.
п.с. и не ми казвай, че колите от другите марки са си оставяли багажа, защото на асфалтовия паркинг поне няколко часа си седяха коли други марки, а един от мерцедесите се беше качил на заден ход със задницата на поляната и си седя така цял ден.
п.с. и не ми казвай, че колите от другите марки са си оставяли багажа, защото на асфалтовия паркинг поне няколко часа си седяха коли други марки, а един от мерцедесите се беше качил на заден ход със задницата на поляната и си седя така цял ден.
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Съжалявам,че обърнахме темата на дискусия,но държа да обясня,че Мерцедесите както и БМВ-то бяха помолени лично от мен да завият наляво преди бариерата и да паркират там тъй като няма места за VAG автомобили пък ка моли за тях.Да обаче те са си намерили път от горната страна и са се озовали на поляната.А колкото до колите на асфалтовия паркинг,те са на собствениците и барманите на шатрите.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Това на поляна ли е?Въпреки , че е станало в мое отсъствие. Не мога да огрея на 500 човека, ти можеш ли?

и пак пропускаш факта, че ти предложихме вариант(доста добър) , който ти отказа или така ти изнася?Защо?Пържолата беше ирония, която ти така и не разбра. Че си пич незнам, не съм разбрал. Пихме кафе 1 път в мойто село преди има няма 3-4 години.От прочетеното до тук разбирам , че само пичоуете с бмв-тата мрънкат(тази седмица имат събор на Калояново)Пак пропусна да кажеш как ти натикахме палатка в ръцете и отказа по незнайни причини.
А правиш ли разлика м/у асвалтоф паркинг и поляна?Или четеш между редовете или разбираш така както ти изнася?
Нежелая темата да преминава в мрънкане и оправдания ако имаш нещо ми пиши на лично или ми се обади по телефона има от къде да се намери.
Ако беше пич щеше да признаеш , какво ти предложихме с Павлова и щеше да кажеш поради каква причина отказа, а не да ми търсиш под вола теле или да четеш между редовете!

и пак пропускаш факта, че ти предложихме вариант(доста добър) , който ти отказа или така ти изнася?Защо?Пържолата беше ирония, която ти така и не разбра. Че си пич незнам, не съм разбрал. Пихме кафе 1 път в мойто село преди има няма 3-4 години.От прочетеното до тук разбирам , че само пичоуете с бмв-тата мрънкат(тази седмица имат събор на Калояново)Пак пропусна да кажеш как ти натикахме палатка в ръцете и отказа по незнайни причини.
А правиш ли разлика м/у асвалтоф паркинг и поляна?Или четеш между редовете или разбираш така както ти изнася?
Нежелая темата да преминава в мрънкане и оправдания ако имаш нещо ми пиши на лично или ми се обади по телефона има от къде да се намери.
Ако беше пич щеше да признаеш , какво ти предложихме с Павлова и щеше да кажеш поради каква причина отказа, а не да ми търсиш под вола теле или да четеш между редовете!
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Това с различните от VAG марки, на никого не му беше приятно, с всеки един е говорено отделно, дори мерцедесите, които бяха намерили пътечка, също се оттеглиха от там където се бяха забили, това не е било насочено конкретно към никого и важеше за всички.
Към BeckoTDI:
Колега, съвсем човешки предложих палатка и спален чувал, за да не се спи в колата на паркинга, така и не разбрах защо отказа, но всеки сам си решава тези неща.
Към BeckoTDI:
Колега, съвсем човешки предложих палатка и спален чувал, за да не се спи в колата на паркинга, така и не разбрах защо отказа, но всеки сам си решава тези неща.
- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
От това което съм видял, така като гледам този събор е взел да се превръща малко като щуро бадинащината в Бълария. Най-големи привилегии имат хората и приятелите на организаторите, другите просто пълнежа на събитието, публиката по фланговете.
Нагледал съм се по съборите на простотии ЗАБРАНЕНИ от организаторите, а всъщност правени от самите тях, а иначе обикновения човек бива изяждан и едва ли не прокудван от съобра
Всъщност първият събор беше най-добър и чист. Там всички бяха РАВНИ Нямаше входове, нямаше конкурси, нямаше награди, нямаше завист, нямаше гняв, разсърдени, недооценени и т.н Нямаше ВИП ШАТРИ, ВИП АВТОМОБИЛИ, БОГОВЕ, ЦАРИЦИ, КРАЛЕ, МОДЕРАТОРИ, АДМИНИ, КРАЛЕ НА ГОРАТА и т.н

Нагледал съм се по съборите на простотии ЗАБРАНЕНИ от организаторите, а всъщност правени от самите тях, а иначе обикновения човек бива изяждан и едва ли не прокудван от съобра

Всъщност първият събор беше най-добър и чист. Там всички бяха РАВНИ Нямаше входове, нямаше конкурси, нямаше награди, нямаше завист, нямаше гняв, разсърдени, недооценени и т.н Нямаше ВИП ШАТРИ, ВИП АВТОМОБИЛИ, БОГОВЕ, ЦАРИЦИ, КРАЛЕ, МОДЕРАТОРИ, АДМИНИ, КРАЛЕ НА ГОРАТА и т.н

Мен ме заболяха краката и устата да търся и да питам за тоалетни, които в последствие се оказа че няма, а се ползвали някви общи на водопадите, които се намирали някъде си.... посока водопадите, които така и не открих.
Тъй като съм присъствал на предходните два събора, където такива имаше. За едно пикане да се бие толкова път.... и да се ползват всички околни храстчета, дървета и изоставени сгради като тоалетни, на такова място, водопади, еко пътеки, Голфаджи, Голфаджйки и туристи решили да посетят водопадите... според мен не е сериозно.
Ако 5-те лева на кола не стигнаха да има няколко кенефа в близост до поляната с палатките, другия път направете таксата 10лв. на кола, ма да може човек да се изпикае като хората.
Иначе си изкарах добре, беше весело
Тъй като съм присъствал на предходните два събора, където такива имаше. За едно пикане да се бие толкова път.... и да се ползват всички околни храстчета, дървета и изоставени сгради като тоалетни, на такова място, водопади, еко пътеки, Голфаджи, Голфаджйки и туристи решили да посетят водопадите... според мен не е сериозно.
Ако 5-те лева на кола не стигнаха да има няколко кенефа в близост до поляната с палатките, другия път направете таксата 10лв. на кола, ма да може човек да се изпикае като хората.
Иначе си изкарах добре, беше весело