Kuncavia написа:На Крушуна е студено само вечерта, миналата година по обяд спах в колата на климатик, че щях да пукна на тоя пекНай-лошото беше, че когато се събудих стрелката беше опряла дъното, само чудо помогна да стигна до Ловеч да заредя
mafiota_a4 написа:projektzwo написа:има ли актуална информация за състоянието на пътя?
Пътят е гаден от Плевен до Летница.Ако ти трябва хубав път мини през Ловеч за Крушуна.
projektzwo написа:mafiota_a4 написа:projektzwo написа:има ли актуална информация за състоянието на пътя?
Пътят е гаден от Плевен до Летница.Ако ти трябва хубав път мини през Ловеч за Крушуна.
Бате аз съм от Плевен, аз точно за тази отсечка питам някой ако е запознат, ама май най-добре да отида на разузнаване...
golfmk1 написа:Какво значение има.ти с 200 ли мислиш да караш
Gigabyte написа:Аз нямам спомени пътя Плевен-Крушуна да е лош или имаме различни понятия за дупки :)Другия вариант за път е Плевен - Обнова(русенския път) - Левски - Крушуна :) И двата съм ги минавал не един път и ядове не съ имал... на projectzwo Мерц-а(ако не се бъркам де) съм го виждал из Плевен и за неговата цел би била перфектна само абсолютна равна немска магистралаТъй ,че бавно-бавно и се стига ... не е болка за умиране
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта