Трети национален събор на VWclub BG - 9 и 10 Юни 2007
Както повечето знаете оня ден се върнах от BMW събора. Официалната вечеря беше в ресторант "Извора", където обслужването и цените бяха най-добри в Хисаря, пробвахме и други 4-ри кръчми и това наистина е най-добрия избор, а и като капацитет ще е достатъчно да ни събере всички. Освен това до ресторанта има и дискотека;)
Като хотели май е най-добре да са "Августа" и "Астрея", защото разполагат с басейни.
Като хотели май е най-добре да са "Августа" и "Астрея", защото разполагат с басейни.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
radotom написа:Да не бъркам нещо, но доста хора като че изказаха желание да сме там още от петък вечерта, нали?
Да знаем какво да говорим за ресторанти и хотели, де!.
Става доста сложно, но аз също мисля да се дойде в петък вечер и обратното заминаване да е в неделя.
Сложно за резервиране имам предвид, защото ще има хора, които ще искат да дойдат в събота предполагам...

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОК
Значи без да насилвам нещата само да кажа че това дето го има постната като оферта на 8 страница от мене, ако се реши че ще го ползваме трябва да го потвърдя до 05.05, което както и да го гледам е УТРЕ
Тъй че чакам ако кажете да потвърдя на таз мома, ако ли не да се организираме и ориентираме към други оферти.
Значи по мои спомени, че сега го нямам отворено - трябва и някакво капаро да се внесе - пише го в самата оферта
Така че дайте да видим какво ще правим.
Аз си мисля че дори и да не резервираме всички там, поне тези които искаме може да се възползваме;)
Ако ли не всеки тр да се организира индивидуално.
Значи без да насилвам нещата само да кажа че това дето го има постната като оферта на 8 страница от мене, ако се реши че ще го ползваме трябва да го потвърдя до 05.05, което както и да го гледам е УТРЕ

Тъй че чакам ако кажете да потвърдя на таз мома, ако ли не да се организираме и ориентираме към други оферти.
Значи по мои спомени, че сега го нямам отворено - трябва и някакво капаро да се внесе - пише го в самата оферта

Така че дайте да видим какво ще правим.
Аз си мисля че дори и да не резервираме всички там, поне тези които искаме може да се възползваме;)
Ако ли не всеки тр да се организира индивидуално.
-
- Автомобил:
- Двигател:
След проверката снощи в Хисар направена от radotom, spirof и kentawar (гаджето беше и то за да може да имаме и мнение от нежния пол) се сдобихме със следната информация:
ХОТЕЛИ
Хотел "Гайтани"
ул. Розова долина 2
тел. 033765775
www.hotelgaitani.com
13бр. двойни стаи с възмойност да станат 3-ни = 26 легла 39*при 3-ма в стая.
3 бр. апарт. за по 4 човека = 12 легла.
Общо: 38/51*/ легла.
ЦЕНА - 30лв. /човек 20лв./човек*
*- става дума ако се настанят 3-ма души в двойна стая
- в цената влиза спане, закуска,басейн,застраховка.
Хотела е нов и хубав но с малко леглова база.
Хотел "Галери"
ул. гурко 15
тел. 03372085
www.hotelGaleri.net
Общо 24 стаи
3бр. ап. за 4-ма човека - цена 120лв./ап. с джакузи
1бр. ап. за 2-ма човека - цена 100лв./ап. с джакузи
1бр. ап. за 3-ма човека - цена 90лв./ап.
1бр. стаи за 3-ма човека - цена 90лв./ст. с джакузи
4бр. стаи за 3-ма човека - цена 75лв./ст.
1бр. стаи за 2-ма човека - цена 80лв./ст. с джакузи
7бр. стаи за 2-ма човека - цена 60лв./ст. с двойно легло
6бр. стаи за 2-ма човека - цена 50лв./ст. с отделни легла
Капацитета на хотела е 60 човека. Хубаво ново хотелче изпробвано от мен миналата година. В цената влиза спане, курортна такса, застраховка, закуска(8.00-10.00ч.) и паркинг. Ползване на басейн в х. Хисрая с 40% отстъпка
Хотел "АУГУСТА"
бул. Гурко 3
тел.033763344
www.augustaspa.com
Тук нещата са разделени на НЕОБНОВЕНИ и ОБНОВЕНИ стаи.
Необновени:
единична стая 55.00 лв./ст.
двойна стая 66.00 лв./ст.
тройна стая 81.00 лв./ст.
Обновени:
единична стая 69.00 лв./ст.
двойна стая 88.00 лв./ст.
Тук могат да ни съберат всички 45 двойни 19 тройни и 10 единични стаи имат засега необновени
Посочените цени са с отстъпка от рецецията които са с 3 лв. по скъпи но намекнаха за още отстъпка при евентуални по-нататъшни резервации. Цените включват спане, закуска на блок маса, вътрешен и външен басейн и паркинг.
Необновените стаи са с тераса, телевизор, телефон, баня с вана с мин. вода.
Обновените са с телевизор, телефон, баня с вана, сешоар, климатик, достъп до и-нет и хладилник.
Ето и снимки на необноввените стаи:
Хотелите предимно искат 50% авансово плащане което трябва да стане 10-15 дни преди мероприятието. От Аугуста помолиха само по навреме да им потвърдим резервациите че да не останем без стаи.
За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.
Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.
Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.
П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.
ХОТЕЛИ
Хотел "Гайтани"
ул. Розова долина 2
тел. 033765775
www.hotelgaitani.com
13бр. двойни стаи с възмойност да станат 3-ни = 26 легла 39*при 3-ма в стая.
3 бр. апарт. за по 4 човека = 12 легла.
Общо: 38/51*/ легла.
ЦЕНА - 30лв. /човек 20лв./човек*
*- става дума ако се настанят 3-ма души в двойна стая
- в цената влиза спане, закуска,басейн,застраховка.
Хотела е нов и хубав но с малко леглова база.
Хотел "Галери"
ул. гурко 15
тел. 03372085
www.hotelGaleri.net
Общо 24 стаи
3бр. ап. за 4-ма човека - цена 120лв./ап. с джакузи
1бр. ап. за 2-ма човека - цена 100лв./ап. с джакузи
1бр. ап. за 3-ма човека - цена 90лв./ап.
1бр. стаи за 3-ма човека - цена 90лв./ст. с джакузи
4бр. стаи за 3-ма човека - цена 75лв./ст.
1бр. стаи за 2-ма човека - цена 80лв./ст. с джакузи
7бр. стаи за 2-ма човека - цена 60лв./ст. с двойно легло
6бр. стаи за 2-ма човека - цена 50лв./ст. с отделни легла
Капацитета на хотела е 60 човека. Хубаво ново хотелче изпробвано от мен миналата година. В цената влиза спане, курортна такса, застраховка, закуска(8.00-10.00ч.) и паркинг. Ползване на басейн в х. Хисрая с 40% отстъпка
Хотел "АУГУСТА"
бул. Гурко 3
тел.033763344
www.augustaspa.com
Тук нещата са разделени на НЕОБНОВЕНИ и ОБНОВЕНИ стаи.
Необновени:
единична стая 55.00 лв./ст.
двойна стая 66.00 лв./ст.
тройна стая 81.00 лв./ст.
Обновени:
единична стая 69.00 лв./ст.
двойна стая 88.00 лв./ст.
Тук могат да ни съберат всички 45 двойни 19 тройни и 10 единични стаи имат засега необновени
Посочените цени са с отстъпка от рецецията които са с 3 лв. по скъпи но намекнаха за още отстъпка при евентуални по-нататъшни резервации. Цените включват спане, закуска на блок маса, вътрешен и външен басейн и паркинг.
Необновените стаи са с тераса, телевизор, телефон, баня с вана с мин. вода.
Обновените са с телевизор, телефон, баня с вана, сешоар, климатик, достъп до и-нет и хладилник.
Ето и снимки на необноввените стаи:

Хотелите предимно искат 50% авансово плащане което трябва да стане 10-15 дни преди мероприятието. От Аугуста помолиха само по навреме да им потвърдим резервациите че да не останем без стаи.
За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.
Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.
Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.
П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.augustaspa.com/index.php?lang=bg
ето едно хотелче което е прилично
което може да побере всички
браво на колегата KENTAWAR!!!
ето едно хотелче което е прилично

браво на колегата KENTAWAR!!!