Tака е и трябва да решим какво ще правим?! Ще се събираме на Арбанаси 5-6 човека или да отидем на Калояново? Мен лично не ме бърка да отида до Калояново въпреки че Арбанаси ми е на 5км така че нека всеки да каже какво мисли за идеята да съберем 2-те мероприятия в едно Ако пък решите да сме на Арбанаси няма проблем ще резервирам стаи в някои местен хотел и съм говорил за места за вечерта в една местна механа
И на мен Арбанаси ми е на 5км но честно казано по-добре да сме до Търново защото няма смисъл да смесваме събитията!Правим си Корадо-Сироко среща а не 5 мероприятия на едно!
Но според мен всеки който ще идва на тази среща да изкаже мнение и така да решим кое е по-добре за всички!
Пък и в Търново има много добри кръчми!
е ОК нека е Арбанаси ,но помеждудругото като изключим разходите за бензина за какви пари говорим за да си направя сметка последно коя е датата на тръгване?и кой ще патуваме от Сф натам
Ами освен за бензин ще ти трябват 30-35лв(толкова е двоината стая) за хотел за вечерта(ако останеш естествено ) и вече там за кръчма, дискотека колкото си прецениш. А за тръгването се разберете с Пепи(hose) и виж кои други ще идват от София