Маднес ,кога е следващата проява?Миналия път имаше доста хора от форума-май ще си правим сбирките на нивата ,а бирата в багажника...
Хасково - Архив
Няма нужда от кирки и лопати-просто има няколко ями дето трябва да се запълнят-от стотиците хора все някой има познат с багер -просто за 1 час ще подравни проблемните места.По-трудния вариант е запълване с чакъл на ямите....Но доста хора се отказват заради пътя..
Маднес ,кога е следващата проява?Миналия път имаше доста хора от форума-май ще си правим сбирките на нивата ,а бирата в багажника...
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
Ами нещата седят така бяхме намерили човек от селото да изравни пътят ставаше дума или за му платим нафтата или да му занесем отм определеното колчество кадето , ще изгори и когато стана дума за пари Всичко млукна ама аз такова онакова и така .
Другият вариянт в другият път когато има да застянат няколко човека от кадето влизат колите и да искат некаква мизерна сума за вход
за да се опраи пътят поне. Ама аз съм 100% сигурен че ще има скандали ако се иска вход щото има много отворковци които се правят на ........... ! ТАРИКАТИ
за напред ще се измисли нещо но за сега е това Sorry
За следвашата сбирка не знам още щото съм в Габрово и утре си пристигам в ХС . ако има нещо ще Пиша . 
за напред ще се измисли нещо но за сега е това Sorry 
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
MaDNesS написа:: Другият вариянт в другият път когато има да застянат няколко човека от кадето влизат колите и да искат некаква мизерна сума за входза да се опраи пътят поне. Ама аз съм 100% сигурен че ще има скандали ако се иска вход щото има много отворковци които се правят на ........... ! ТАРИКАТИ
Е те тука си уникално прав, нема начин такива са повечето, ама иначе аз па мисля още е рано за вход, нема нищо сериозно ако не са две три коли, иначе примерно по 1 лв нема да толкова фрапиращо