Бургас - Архив
- vankata_mr
- Автомобил:
- Двигател:
....
дано да сме повече и да има повече пасати(прасенца както им викам)че да зимам идеи от колеги 

- h_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр. Бургас - VW Vento GT 2.0 2E 115hp 1993 ГИ: D.T.Gas GasTech 704
С удоволствие бих дошъл, само дето ми е малко странно, да дойда при вас, без да ви познавам без нищо
...
...иначе, минах в 16:15 до вас с едно Венто свирнах за поздрав, не съм целял да бъда на срещата просто пътя ми беше от там. Тъкмо бяхте отворили капака на един син голф мисля че беше, не видях добре...

...иначе, минах в 16:15 до вас с едно Венто свирнах за поздрав, не съм целял да бъда на срещата просто пътя ми беше от там. Тъкмо бяхте отворили капака на един син голф мисля че беше, не видях добре...
- vankata_mr
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
mafiacartel написа:martineli написа:ножа ми се вижда ножа ми се виждаа
ше ме извинявате ама много си се кефя щот от доста време търся такъв![]()
Брей кога сложи джантета ха честити да са ти. Чесно казано повече от ножа се виждат
Яд ме е че неможах да дойда но имахме един кар аудио проект за издаване и неми остана време.
мерси брат.аз още предния път ти казах че ше я качвам на 15-ки
ама ти що не дойди да се увериш сам само не разбрах .другия път те чакаме барабар с караудиото.(ама като се замисля май аз нема да мога да дойда че ше съм на екскурзийка из страната)