Бургас - Архив
- h_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр. Бургас - VW Vento GT 2.0 2E 115hp 1993 ГИ: D.T.Gas GasTech 704
Здравейте,
най-вероятно не е тук мястото за моето питане, но по добро не виждам
въпросът ми е, има ли някой от вас които ходите на срещите зад автото VAGCOM със всичко нужно за да погледнем колата какво е положението. Ако няма приемам предложения къде да отида за съответната диагностика /изключвам BOSCH-Service/ там вече ходих, ама имали време след 2 седмици някъде ...
кофти тръпка
най-вероятно не е тук мястото за моето питане, но по добро не виждам

въпросът ми е, има ли някой от вас които ходите на срещите зад автото VAGCOM със всичко нужно за да погледнем колата какво е положението. Ако няма приемам предложения къде да отида за съответната диагностика /изключвам BOSCH-Service/ там вече ходих, ама имали време след 2 седмици някъде ...
кофти тръпка

asd
аз пропуснах 2-е Недели,обаче братовчедка ми роди и я исписаха в Неделя и имаше малко така запой.А пък за тази неделя кадето мина не дойдох защото в Петък заминах за Турция имахме Концерт и бяхме 4 дена там
за тази неделя пак несъм сигорен защото сме на някакъв Банкет на някаква банка и така,Но банкета е в Б-с и може да отскоча макар и за малко