Русенски срещи - архив
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Русе - Локални срещи
аз съм навит ако ще и покарваме
- gogomoto_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
6:30 си беше добре и съм твърдо против новото време от 11
на тролеите пише не дразни звята !!!
think about that

на тролеите пише не дразни звята !!!

- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
В Неделя от 11?
А защо не от 5 сутринта?
Ако ще е от 11 мен и Еми ни отпишете!
Губим си половин ден а после вечерта да тъпея пред TV или интернет?
Не благодаря.
Аз съм за 18:30 без значение от мястото!
А защо не от 5 сутринта?
Ако ще е от 11 мен и Еми ни отпишете!
Губим си половин ден а после вечерта да тъпея пред TV или интернет?
Не благодаря.
Аз съм за 18:30 без значение от мястото!
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Погледнете го и от другата страна зима е.Зимно часово време.И други градове май правят така
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
На мен тоя час не ми се нрави. Абе вий изтрещехте ли ве
Ша са надигна аз у неделя по никое време за едно кафе или сок. Май като седите и се чудите каква глупост да измислите че да има за какво да се джафкаме тука. 11ч ми дайте както казва Малин да я прайме в 5 сутринта първо малко физ зарядка на плаца за разсънване и т.н. Абе я се осъзнайте. И коко не ми приказвай глупости предни години като съм идвал по същото време зимата дан съм умрял. Я си помисли хубаво наблягам на ХУБАВО колко пъти ще дойдеш ако се премести сбирката в 11ч. ?

Ша са надигна аз у неделя по никое време за едно кафе или сок. Май като седите и се чудите каква глупост да измислите че да има за какво да се джафкаме тука. 11ч ми дайте както казва Малин да я прайме в 5 сутринта първо малко физ зарядка на плаца за разсънване и т.н. Абе я се осъзнайте. И коко не ми приказвай глупости предни години като съм идвал по същото време зимата дан съм умрял. Я си помисли хубаво наблягам на ХУБАВО колко пъти ще дойдеш ако се премести сбирката в 11ч. ?
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Не става дума да се хващаме за гушите, но мисля, че има повечко хора от Русе, които са за смяна на часа. Хайде да не се скатават и всеки да каже мнението. Може дори да си пуснем анкетка иииииии ... Мнозинството печели примерно, без да има после лични дразги от рода на кой изтрщял и кой не.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Пак в Русе сме най-окомуш в цяла България сбирките са след 16ч (специално си направих трудът да прегледам темите на другите градове)само ние ще се "правим" на ранобудни АЗ не одобрявам това време от денонощието и си казвам откровенно че няма да идвам на сбирка по никое време. Няма да си зарежа всичката работа за деня за да отида на сбирка по никое време. Нека се подложи на гласуване но аз съм против новият час и така и ще гласувам.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Според мен е по добре да правим сбирките по светлата част от деня, понеже ако някой има проблемче или нещо трябва да се огледа колата (което според мен е един от плюсовете на сбирките, което както се вижда напоследък ние се събираме за по кафенце и толкова)...е по добре да е през светло, а не да се свети с фенерче или тем подобни работи. Това е от мен.
-
- Двигател:
znainainai написа: ...e]. И коко не ми приказвай глупости предни години като съм идвал по същото време зимата дан съм умрял. Я си помисли хубаво наблягам на ХУБАВО колко пъти ще дойдеш ако се премести сбирката в 11ч. ?
Какво искаш да ми кажеш? И на цялата ти пунктоация ми написа името с малка буква.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
eras3r написа:Според мен е по добре да правим сбирките по светлата част от деня, понеже ако някой има проблемче или нещо трябва да се огледа колата (което според мен е един от плюсовете на сбирките, което както се вижда напоследък ние се събираме за по кафенце и толкова)...е по добре да е през светло, а не да се свети с фенерче или тем подобни работи. Това е от мен.
Подкрепям Калин.
- PASSAT
kokobraiz написа:Погледнете го и от другата страна зима е.Зимно часово време.И други градове май правят така
Да де ето за пример Плевен през лятото те се събират в 17 часа. Сега се събират в 15 часа. 11 е прекалено! Дайте всеки когато му е удобно да си променяме часа искате ли? Или още по-добре ако някой въобще не може да дойде в неделя да си правим сбирките през друг ден от седмицата! Така не е ли по добре?
-
- Двигател:
PASSAT написа:kokobraiz написа:Погледнете го и от другата страна зима е.Зимно часово време.И други градове май правят така
Да де ето за пример Плевен през лятото те се събират в 17 часа. Сега се събират в 15 часа. 11 е прекалено! Дайте всеки когато му е удобно да си променяме часа искате ли? Или още по-добре ако някой въобще не може да дойде в неделя да си правим сбирките през друг ден от седмицата! Така не е ли по добре?
Малине, за 11ч. е частен случай. На Ели детото има имен ден, ако не знаеш това е причината. А и да не забравяме заради кого се събираме в момента на Импулс. Ти знаеш най - добре от всички ни. Така ли е? Разисква се за някакъв междинен час.
На мен лично 18:30 вече не ми удобно! Причина тогава почивам и мойта приятелка също. Предпочитам с нея да бъда вечерта. Става въпрос за нещо по средата.
пп: Ако си забравил заради теб , ако се не лъжа.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предложение от мен: 15.00
- PASSAT
Коко ако не знаеш за смяната на мястото бях уведомен последен. Дори и на първата среща там казах, че не ми харесва. Но ти не дойде тогава или дойде по-късно не си спомням. Понеже за тази неделя е частен случай за това от една страница се разисква срещите да са от 11 часа - така ли е? А за това дали е инцидентно или не миналата неделя не можах да дойда, както Аз така и Петко и какво да бяхме сменили часа ли? А от ОМВ решихме да се махнем след като нямаше достатъчно места за колите и викането на касиерките по нас, че постоянно събираме масите! И понеже идваше редовно на срещите това сигурно си го пропуснал (за справка Румен и Петко). А импулса беше избран от Петко защото Ели каза, че няма да има проблеми защото познава собственика. Аз бях за смяна на мястото но Импулса не ми харесва още от както го отвориха!
П.п. Разбрах, че за тази седмица е инцидентно, но за смяна за постоянно да са в 11 часа ...
П.п. Ти като адвокат на Ели ли пишеш?
П.п. Разбрах, че за тази седмица е инцидентно, но за смяна за постоянно да са в 11 часа ...
П.п. Ти като адвокат на Ели ли пишеш?
-
- Двигател:
Не, не съм адвокат! Не искам и да бъда. Просто не ме кефи , че тр да е от 18:30. А за касиерките, пропускаш факта , че ме нямаше 5 месеца в града,затова ме е нямало по сбирки да ви слушам как се оплаквате. Аз повече няма да се разправям за тези срещи. Ако искате и от 23 ч. си ги направете. Може и да не идвам вече. Защото нещата клонят както е станало преди години. Повече отношение в тази тема от моя страна НЯМА ДА ИМА.
Ако на някой му потрябвам знаете къде и как да ме намерите.
Дерзайте!!!
пп: Петко май е пропуснал да ти сподели , че дойде на ДЗС, макар и малко по - късно.
Ако на някой му потрябвам знаете къде и как да ме намерите.
Дерзайте!!!
пп: Петко май е пропуснал да ти сподели , че дойде на ДЗС, макар и малко по - късно.