Локална сбирка в ж.к. Слатина - архив
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
ebemti написа:Ludia написа:е нали там в некъв блок, отзадната му страна имало кръчма....
Скуба или Стиви да кажат....
еми да казаха че кръчмате е срещу главния вход на зала Универсиада зад блока...
Въпросната кръчма се намира на първата успоредна на Шипченски проход улица. Тя е на ъгъл, има дворче с дървена ограда, дървен навес и има няколко тополи в дворчето. Тези които идват по Шипченски в посока от І-во райнно към румънското посолство завиват на дясно в първата пряка след светофара, след това веднага пак вдясно и кръчмата се пада на 30-тина метра от лявата им страна. Тези които идват откъм румънското завиват в третата пряка вляво, после първата надясно и така. Надявам се да е ясно.
maks написа:90% че ще дойда,относно кръчмата да нее оная метълската?ако да то
да, тя е!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Кръчмата е ЗАД блока, който е СРЕШУ входа на Универсиата (баси обяснението)- едно дървено кръчме с хубава музика. Аз днес за съжеление няма да мога, но ние често ходим там (аз, стиви и кайзера) да обядваме
ЕДНО УТОЧНЕНИЕ (не викам, а обръщам внимание)!!!
Срещу входа на зала Универсиада се пада кръчма "Капитол" или нещо от сорта. ТОВА НЕ Е НАШАТА КРЪЧМА!!!
Нашата е точно зад сладкарница "Неделя", до сградата на Техем (да им е*а майката).
Сетих се коя е.Бих дошъл ако искате по-нови членовеСтиви Джи написа:scuba написа:Кръчмата е ЗАД блока, който е СРЕШУ входа на Универсиата (баси обяснението)- едно дървено кръчме с хубава музика. Аз днес за съжеление няма да мога, но ние често ходим там (аз, стиви и кайзера) да обядваме
ЕДНО УТОЧНЕНИЕ (не викам, а обръщам внимание)!!!
Срещу входа на зала Универсиада се пада кръчма "Капитол" или нещо от сорта. ТОВА НЕ Е НАШАТА КРЪЧМА!!!
Нашата е точно зад сладкарница "Неделя", до сградата на Техем (да им е*а майката).