VІ-и Национален Volkswagen събор - Калояново 2010
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: VІ-и Национален Volkswagen събор - Калояново 2010
Колега, ти ела, за да се запознаеш с други колеги, да си прекараш страхотно на купона вечерта, пък между другото се пускай, и без това първа награда не е 1000000 евро 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
ISRalien написа:Колега, ти ела, за да се запознаеш с други колеги, да си прекараш страхотно на купона вечерта, пък между другото се пускай, и без това първа награда не е 1000000 евро
Аз и затова идвам...Купонът вечерта ще е незабравим....А карането на пистата е бонус...

- evgenii74
- Автомобил:
- Двигател:

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:За време ще е драг-а.
Драга ще е за време в събота на квалификациите. В неделя ще има директни елиминации на тези, с най-добрите времена от събота

- Ivailo
- Контакти:
Persefona написа:ISRalien написа:За време ще е драг-а.
Драга ще е за време в събота на квалификациите. В неделя ще има директни елиминации на тези, с най-добрите времена от събота
Моя грешка

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
И все пак ще има ли лепенки за хората, които сме от Пловдив и областта? Може да се организираме и да ни бъдат изпратени накуп( също и да си ги платим наведнъж).
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Zlobomir написа:Предполагам има един фин момент, че трябва да се платят стикерите, за да се направят, а после не се знае колко ще се поръчат от нас, тоест организаторите може да са вътре.А да се печата на партиди е голяма спънка, защото едни с нищо няма да са виновни, а пък ще получат последни.
Най-добре всеки да си направи стикер в близката рекламна агенция.Защото на 5 човека писах лични за тези стикери и никой не връша отговор

За другия събор предлагам така, прави се една подтема стикери. В нея от рано се обсъжда дизайна, с номинации, гласуване, краен срок. Обявява се победител и цена, и всеки желаещ стикер посочва колко броя, превежда парите по някакъв начин с някаква идентификация. Печатат се и по някакъв начин се изпращат/получават, било с отговорници по региони, поща...
@winner25 - Но няма кефа от организацията!
Все пак проекти и конкурс защо не?
@winner25 - Но няма кефа от организацията!

Последна промяна от Zlobomir на Пон 10 май 2010 1:03, променено общо 1 път.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Няма нужда да се усложнява толкова.
Вземате този файл, отивате някъде където имат цветен принтер и ви правят стикери
Вземате този файл, отивате някъде където имат цветен принтер и ви правят стикери

- Ivailo
- Контакти:
Колеги, стикерите тази година не са от най-евтините, за това бяха поръчани малко бройки. Най-добре е наистина да намерите някоя рекламна агенция, за да ви ги направят. На режещ плотер, за да изреже контурите. Може и с ножица, ама е голяма играчка...
- vanko.vw
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги аз си изтеглих файла принтирах си го на цветен принтер и си го ламинирах стана супер вече са на колата 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пипъл .... мощността на автомобила при аматьорски състезания не е от решаващо значение ...помага ..но много други фактори са по важни от нея .... окачване, баланс на тежестта и спирачките и най вече талант....особено за италианското
...не сме на Льо Ман ..всеки има шанс ...достойно си се представях едно време със 75 конски сили, а аз не съм от най талантливите ....
драга е друга бира .... но така и така технически грамотни хора ще гледат автомобилите, така че класовоте ще са горе долу равностойни 

- mitko_pi4a_lc
- Автомобил:
- Двигател:
Persefona написа:ISRalien написа:За време ще е драг-а.
значи трябва да съм на пистата и в събота аз съм на работа ама ще видя ко мога измисля

- Cocolino
- Автомобил:
- Двигател:
vanko.vw написа:Колеги аз си изтеглих файла принтирах си го на цветен принтер и си го ламинирах стана супер вече са на колата
Отвън или отвътре на стъклото го лепна?! Аз си бях направил за Експо центъра ама отвън като го гепнах и избеля за 2-3 дена... А съм със затъмнени стъкла и незнам къде да го залепя

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Cocolino написа:vanko.vw написа:Колеги аз си изтеглих файла принтирах си го на цветен принтер и си го ламинирах стана супер вече са на колата
Отвън или отвътре на стъклото го лепна?! Аз си бях направил за Експо центъра ама отвън като го гепнах и избеля за 2-3 дена... А съм със затъмнени стъкла и незнам къде да го залепя
И аз го имам същия проблем.Тогава какво правим ?