Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
i te taka
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Мнениеот i te taka » Сря 26 май 2010 22:17

СТРАХОТЕН! Само с виждане може да се разбере, не може да се опише с думи.

Това казвам на всички, когато им се хваля че съм бил на събор love.vw .
Много яко.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Сря 26 май 2010 22:45

И аз да изкажа мнение...да не остана по-назад:)

Всичко ми хареса....евала на организаторите...знайни и незнайни:)
Знам,че за да се случи всичкото това са се лишили от много лични удоволствия и облаги.....сигурен съм че всеки от тях със сигурност е могъл да си намери друго занимание....различно от това да се занимава с организацията на фв събора:)
Няколко пъти съм организирал рожденните си дни сам самичък ...гостите бяха около 30-тина души.....и ми се видя доста нанагорно....представям си какво е да организираш такова мащабно мероприятие.
Относно "градивната критика" за кошчетата за боклук....лично аз имах под ръка някаква найлонова торбичка и в нея си изхвърлих произведените от мен боклуци.
Освен това места за изхвърляне на боклук не липсваха...поне аз видях няколко.
Изказвам недоволство заради неравномерно окосената трева в района:(
Нямаше баня и биде в тоалетната:(
Имаше разкъсана облачност която ме изнервяше и на всичкото отгоре от М-Тел ми спряха телефона..........

Всичко беше супер...много ми хареса и ще се радвам ако мога отново да присъствам на подобно културно масово мероприятие.

Освен това писта Дракон върви напред...това също ме радва.
Относно БМВ събора..... :bishop друга тема...друга секта.......
Да не се сравняваме с Румъния!!!!!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 26 май 2010 23:12

skilidka написа:И аз да изкажа мнение...да не остана по-назад:)

Знам,че за да се случи всичкото това са се лишили от много лични удоволствия и облаги.....сигурен съм че всеки от тях със сигурност е могъл да си намери друго занимание....различно от това да се занимава с организацията на фв събора:)
Няколко пъти съм организирал рожденните си дни сам самичък ...гостите бяха около 30-тина души.....и ми се видя доста нанагорно....представям си какво е да организираш такова мащабно мероприятие.
Относно "градивната критика" за кошчетата за боклук....лично аз имах под ръка някаква найлонова торбичка и в нея си изхвърлих произведените от мен боклуци.
Имаше разкъсана облачност която ме изнервяше и на всичкото отгоре от М-Тел ми спряха телефона..........

Всичко беше супер...много ми хареса и ще се радвам ако мога отново да присъствам на подобно културно масово мероприятие.

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Само да добавя , в петък вечер бяхме на пистата за да подготвяме шатрите и т.н и доиде едно момче с много лачено БМВ , дисковете му бяха колкото джантите ми :shock
И каза: "БМВ събора е супер тъпня , няколко човека карат,а ние ги гледаме , докато на Вашия събор е друго нещо"

ПП: Нещо такова , не е точно цитирано :bowdown

SToDo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SToDo » Чет 27 май 2010 0:19

hooligans написа:
skilidka написа:И аз да изкажа мнение...да не остана по-назад:)

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Само да добавя , в петък вечер бяхме на пистата за да подготвяме шатрите и т.н и доиде едно момче с много лачено БМВ , дисковете му бяха колкото джантите ми :shock
И каза: "БМВ събора е супер тъпня , няколко човека карат,а ние ги гледаме , докато на Вашия събор е друго нещо"

ПП: Нещо такова , не е точно цитирано :bowdown

Не е точно така, защото всеки (притежател на БМВ) може да кара на БМВ събора ако си плати такса участие когато му е времето.....а това че някой иска в деня на мероприятието да дойде и да кара малко не се получава при наличито на над 2000 коли от марката.....

На мен лично две неща не ми харесаха....първото е наличието на друга марка на пистата и липсата на участниците когато им дойде реда за каране

Аз мога да дам един съвет за догодина....за да стане добър събор трябва по-голямо популяризиране за да има зрители.....защото те правят събора а няколкото които са на пистата.

Успех на всички :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 27 май 2010 0:21

Наистина нямахме време и ресурс за по-сериозна реклама, дано догодина имаме...

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 27 май 2010 0:38

а стига вече с тоя БМВ събор де. нямат нищо общо двете мероприятия, освен местоположението на провеждането им.

дайте да обсъдим, не може ли да има ВАГ фест по подобие на H20 или Waterfest, ако щете Wortersee или както искате го наречете.

На мен лично две неща не ми харесаха....първото е наличието на друга марка на пистата

на пистата или на паркинга, защото като излезе Аудито за 10 минути на пистата, щеше да се избие народа да гледа какво става на правата. явно не е било безинтересно. ако говориш за самия паркинг - като се нададе вой от паркираните автомобили (ако, че не бяха ФВ), се опразни останалата част от пистата. общо взето на хората им се гледат силни, направени, истиснки автомобили. това си е атракция, това привлича народа. повече хора, повече приходи, повече комрсиализъм, по-добре при всички положения.
Съжелявам само, че този път не можахме да докараме истински направен ФВ. надявам се следващия събор, ако всичко е по план, да имаме истиснки силен ФВ, за да зарадваме феновете!

а кой спечели дино-стенд наградите, че не знам :twisted:

Последна промяна от devil_vas на Чет 27 май 2010 1:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Чет 27 май 2010 0:52

Относно Аудито.....много арен автомобил:)

Страхотен цвят и мн. хубави джанти!

Преди няколко дни когато все още четох темата във връзка с организацията на събора ми направи впечатление един разразил се спор.....
Спора беше относно това дали да се допускат други марки от ваг групата на пистата.

Някой от организаторите категорично заяви че това е невъзможно.
Мисля,че ставаше въпрос за Сеат.

Може ли някой да внесе яснота по въпроса.... относно това какво прави Ауди на ФВ събора.....да няма спекулации.

На мен лично идеята ми хареса....все пак сме братя...пък и автомобила си заслужава:)

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Чет 27 май 2010 0:55

за събора няма проблем да има друга марка
става въпрос че за състезанията само VW :beer :beer

radotom написа:Да присъстват - разбира се!
Всеки може да присъства, стига да се кефи на купона, пък ако ще и с лагерна количка да пристигне :lol: :lol:
Въпроса е, че на пистата ще могат да излизат само VW ;)

Васо

devil_vas
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 27 май 2010 1:03

skilidka написа:Относно Аудито.....много арен автомобил:)

Страхотен цвят и мн. хубави джанти!

абе малко за джантите е спора, ама ще ги преглътна тези модерни ОЗ-ти. собственика така си е решил :D

Преди няколко дни когато все още четох темата във връзка с организацията на събора ми направи впечатление един разразил се спор.....
Спора беше относно това дали да се допускат други марки от ваг групата на пистата.

Някой от организаторите категорично заяви че това е невъзможно.
Мисля,че ставаше въпрос за Сеат.

Може ли някой да внесе яснота по въпроса.... относно това какво прави Ауди на ФВ събора.....да няма спекулации.

Аудито в никакво състезание не е участвало, то няма и в какво състезание да участва. след като докарахме колата, преценихме че има интерес към нея. попитахме организатроите, дали би могло да се направят една две отсечки за 10-на минути. никой никога не е имал претенций за състезание.
аз много добре знам правилника и бях казал предвартиелно на останалите от екипа на Маднес, че други автомобили на състезание не се допускат. (примерно на Владо с АБФ Компетишън турбо адски много му се караше на драг, но знаейки правилата си остана на паркинга)
мисля правим разлика колата да е на пистата и колата да участва в състезание за разпределяне на награди (какъвто е случея със Сеата). щото аз мога и да питам: ония картинг, да не би, да беше ФВ. да не говоря, че докато чакахме драг-а да започне, едно Субару комби дефилира 15 минути по правата mhihi mhihi mhihi

п.с. та... какво ви учестие на драг. горкото Ауди прави на 2-ра 160. пича вика като забия 3-та, забивам и спирачката. много къса таа писта беее mhihi mhihi mhihi mhihi

На мен лично идеята ми хареса....все пак сме братя...пък и автомобила си заслужава:

точно това беше и нашата идея. мислихме да пуснем и Владо да покара паралелно 420 коневия компетъшън с голфово сърце, но организаторите изрично забраниха. а аз си мисля, че тази кола в действие, щеше да е интересна за по-голямата част от потребитилите на форума, които бяха на пистата. все пак темата се следи и се обновява постоянно в раздел силов тунинг. Един от най-стойностните проекти във форума на тема перформанс, но нищо. както се казва - некст тайм :mrgreen:

Последна промяна от devil_vas на Чет 27 май 2010 1:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Чет 27 май 2010 1:06

разбрах:) :beer

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 27 май 2010 9:30

Винаги си идват по толкова народ на събора ...без значение има ли реклама или не ...... БМВ събора има статут на супер събор за това се пълни винаги ..... след време като има няколко години позитивни отзиви ще пълним и ние ;)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 27 май 2010 11:18

devil_vas написа:да не говоря, че докато чакахме драг-а да започне, едно Субару комби дефилира 15 минути по правата
Това беше субаруто на хората от пистата с времеизмервателната уредба. Т.е. един вид служебен автомобил.

devil_vas
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 27 май 2010 13:27

много добре знам шефе, казах го на майтап mhihi :mrgreen:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 27 май 2010 16:15

А музиката хареса ли ви?
Не говоря за самото озвучение, а за песните, които се въртяха.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 27 май 2010 16:30

ISRalien написа:А музиката хареса ли ви?
Не говоря за самото озвучение, а за песните, които се въртяха.

Музиката беше супер...яко ретро горе-долу набор на колите ни mhihi
Евала на целия екип ,който организира събора :bowdown :bowdown :beer :beer

Върни се в “Организационен”