Това казвам на всички, когато им се хваля че съм бил на събор

Много яко.
skilidka написа:И аз да изкажа мнение...да не остана по-назад:)
Всичко ми хареса....евала на организаторите...знайни и незнайни:)
Знам,че за да се случи всичкото това са се лишили от много лични удоволствия и облаги.....сигурен съм че всеки от тях със сигурност е могъл да си намери друго занимание....различно от това да се занимава с организацията на фв събора:)
Няколко пъти съм организирал рожденните си дни сам самичък ...гостите бяха около 30-тина души.....и ми се видя доста нанагорно....представям си какво е да организираш такова мащабно мероприятие.
Относно "градивната критика" за кошчетата за боклук....лично аз имах под ръка някаква найлонова торбичка и в нея си изхвърлих произведените от мен боклуци.
Освен това места за изхвърляне на боклук не липсваха...поне аз видях няколко.
Изказвам недоволство заради неравномерно окосената трева в района:(
Нямаше баня и биде в тоалетната:(
Имаше разкъсана облачност която ме изнервяше и на всичкото отгоре от М-Тел ми спряха телефона..........
Всичко беше супер...много ми хареса и ще се радвам ако мога отново да присъствам на подобно културно масово мероприятие.
Освен това писта Дракон върви напред...това също ме радва.
Относно БМВ събора.....друга тема...друга секта.......
Да не се сравняваме с Румъния!!!!!
hooligans написа:skilidka написа:И аз да изкажа мнение...да не остана по-назад:)
Всичко ми хареса....евала на организаторите...знайни и незнайни:)
Знам,че за да се случи всичкото това са се лишили от много лични удоволствия и облаги.....сигурен съм че всеки от тях със сигурност е могъл да си намери друго занимание....различно от това да се занимава с организацията на фв събора:)
Няколко пъти съм организирал рожденните си дни сам самичък ...гостите бяха около 30-тина души.....и ми се видя доста нанагорно....представям си какво е да организираш такова мащабно мероприятие.
Относно "градивната критика" за кошчетата за боклук....лично аз имах под ръка някаква найлонова торбичка и в нея си изхвърлих произведените от мен боклуци.
Освен това места за изхвърляне на боклук не липсваха...поне аз видях няколко.
Изказвам недоволство заради неравномерно окосената трева в района:(
Нямаше баня и биде в тоалетната:(
Имаше разкъсана облачност която ме изнервяше и на всичкото отгоре от М-Тел ми спряха телефона..........
Всичко беше супер...много ми хареса и ще се радвам ако мога отново да присъствам на подобно културно масово мероприятие.
Освен това писта Дракон върви напред...това също ме радва.
Относно БМВ събора.....друга тема...друга секта.......
Да не се сравняваме с Румъния!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Само да добавя , в петък вечер бяхме на пистата за да подготвяме шатрите и т.н и доиде едно момче с много лачено БМВ , дисковете му бяха колкото джантите ми![]()
И каза: "БМВ събора е супер тъпня , няколко човека карат,а ние ги гледаме , докато на Вашия събор е друго нещо"
ПП: Нещо такова , не е точно цитирано
На мен лично две неща не ми харесаха....първото е наличието на друга марка на пистата
radotom написа:Да присъстват - разбира се!
Всеки може да присъства, стига да се кефи на купона, пък ако ще и с лагерна количка да пристигне![]()
Въпроса е, че на пистата ще могат да излизат само VW
skilidka написа:Относно Аудито.....много арен автомобил:)
Страхотен цвят и мн. хубави джанти!
Преди няколко дни когато все още четох темата във връзка с организацията на събора ми направи впечатление един разразил се спор.....
Спора беше относно това дали да се допускат други марки от ваг групата на пистата.
Някой от организаторите категорично заяви че това е невъзможно.
Мисля,че ставаше въпрос за Сеат.
Може ли някой да внесе яснота по въпроса.... относно това какво прави Ауди на ФВ събора.....да няма спекулации.
На мен лично идеята ми хареса....все пак сме братя...пък и автомобила си заслужава:
Това беше субаруто на хората от пистата с времеизмервателната уредба. Т.е. един вид служебен автомобил.devil_vas написа:да не говоря, че докато чакахме драг-а да започне, едно Субару комби дефилира 15 минути по правата
ISRalien написа:А музиката хареса ли ви?
Не говоря за самото озвучение, а за песните, които се въртяха.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта