И така, гледам понеже разни хора са недоволно това онова чувстват се пренебрегнати ала бала....
да си изкажа и аз мнението...колкото и скромно да е то.
Първо да кажа, че не познавам никой от организаторите....да не кажа че не познавам и почти никой от форума....с търновската група се запозна точно една седмица преди крушуна...и сега все едно се познаваме от години.....УНИКАЛНО!
Така....
Нашата колона пристигна около 10:30 на бариерата си платихме всеки за колата и продължихме напред...от там ни посрещнаха....и ни показаха на къде да караме...ели павлова ни заведе до местата които имаше и буквално ни нареди....малко напред малко назад....за да може всичко коли да са на равно....не ми е трябвало да питам да се лутам и т.н. което за мен значи добра организация...със сигурност по-добра от тази в общината тук

По късно колегата lingerov, го извикаха да се нареди на поляната на избраните автомобили....още по късно извикаха мен и колегата със зеленото поло...като той отказа да е на поляната, защото смята, че колата му не е готова за там.(защо така си мисли е друг въпрос

, колата е добра )
След като приключи награждаването....аз изчаках другите колеги да си преместят колите за да мога да изляза от полянката на избраните, и си върнах колата на голямата поляна, където си беше спряна и преди това.
Незабравяйте, че това събитие дори не беше организирано от клуба, доколкото знам аз....и затова и нямаше щанд с рекламни материали...това си беше организирано просот от едни хора....хора като вас....и нас....така, че ако не сте доволни от организацията винаги догодина можете да се пробвате...ама дали ше се справите по-добре?
На VW събор е нормално да има Volkswagen-и....аз като нямам бмв не ходя на бмв събор (това е примерно щото имам бмв всъщност

)
Аз съм доволен, беше ми за пръва година и ми беше вълнуващо, яд ме е единствено, че не отидох да се запозная с някой друг колега...но пък имаше такива които дойдоха при мен като голегата
zzzzzz, с който се радвам, че се запознах!