VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Мнениеот BeckoTDI » Сря 02 май 2012 22:39

Pironski написа:Ако имаш нещо да ми казваш ми го кажи на мен,не ми се прави на интересен пред всички!

Здравко аз ако исках да ти пиша лично съобщение знам как става :) Ти си този който ми се направи на интересен на събора и аз просто го споделих пред всички, по лесно щеше да е да се извиниш, отколкото да ми пишеш лични съобщения :)

За пореден път след събор, трябва да има единствено позитивни мнения, има ли някой градивна критика и предложения, всички му скачат и му обясняват колко е тъп и недоволен :beer

ChavdarChanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChavdarChanev » Сря 02 май 2012 22:42

Ама вие всички се оказахте света вода ненапита бе,къде питам аз пише че като дойда с бмв-то ми няма да мога да спра на циментовия паркинг ???Дали сте ми палатка,пържоли сте ми дали? Че с пържоли от крушуна до плевен ще ви меря...не съм дошъл за 2 пържоли?Кво страх ви е да не си вкарам задното предаване на поляната ли???Мене поляна не ми трябва че да си оставя гумите някъде,ако бях дошъл за това още на другия ден щях да го направя пред скараджиите достатъчно място имаше да пробвам шпера.Мене въпроса ми е къде е въпорсният г-н Пиронски?организатора дето допълва правилата през 3 страници?плащам си мега скъпия(ирония) вход и не получвам билетче?некви брошури работи програми нищо? все едно ти ли си пазача ето ти 5 лева земи си едно пвц биролка и си гледай кефа.Колкото и да ми се обяснявате,аз не съм дошъл да искам от тоя палатка от ония спален чувал,дойдох да си направя кефа а не някви хора да си измислят правила кой да влиза и кой не? Ами ако съм баджанак на 1 от организаторите кво вънка ли щях да съм твърдо не даже напротив сигурно щях да съм на оная вип полянка...Типично българска работа,и типично по български 5 човека защитават един дето ми пише лични съобщения защото не искал да пише в темата!

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Сря 02 май 2012 22:50

morfei1 написа:Ако 5-те лева на кола не стигнаха да има няколко кенефа в близост до поляната с палатките, другия път направете таксата 10лв. на кола, ма да може човек да се изпикае като хората.

'Прословутите' 5 лева си ги събираше общината, всички ние просто трябваше да ги платим, за да ни разрешат да преминем. Тези пари не са влезли в бюджета на мероприятието.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 02 май 2012 22:54

Добре, разбрах, недоволни Сте!!! Организирайте и Вие нещо! После ще видите колко противен мога да бъда! Винаги когато някой дойде на готово е най лесно да бъде хейтър нали?И аз ако дойда на готово и знам, че след мен ще има кой да чисти. Да и аз ще бича музика до колкото мога да издържа. Да и аз ще мърморя, че не е имало полякини. И ще се сърдя, че не е имало баня на полето. Да най добре е да сереш на метеното отколкото да метеш насрано! В този ред колко от Вас забелязаха , че поляната е окосена. Калко от Вас забелязаха, че на 90% тревата е прибрана? Колко разбраха , че на 90% боклука беше извозен до сметището на селото?Защо не опитахте да отидете с колите си от Мюнхен на Феста?Защо под вола търсите теле? Защо като не Ви харесва не намерите изхода терминал 1,2 на летище София?Защо като отидеш на дискотека ходиш до кенефа, а не сереш на дансинга?Защо не изревах като вдовица за хуй, като останаха пак боклуци на поляната. Да аз и групата от Русе извозихме на 90% боклуците ВИ, мили мои колеги!

пп:Винаги съм бил директен и ще продължавам да бъда!

Веско, догодина ще се радвам да ни поканиш на Панчака на палатки от цяла България!Обяви ни дата, да си пуснем отпуска и се срещни с местната управа!
морфейчо тебе не те вземам под внимание, ти винаги си бил недоволен! А сега събери 4каджиите и ми сипете с големата лъжица!

Потребителски аватар
pavkomk2
Автомобил: Jetta mk2
Двигател: 112 PB -- 139 KR

Мнениеот pavkomk2 » Сря 02 май 2012 22:56

Стига сте спорили като малки деца.. нека забравим лошите моменти и бъдем малко по човечни, а относно събора беше нещо уникално.. просто нямам думи. Всичко беше повече от хубаво, самите хора самата обстановка.. също така се видях с много приятели и се запознах с много нови. Нека и за други години този събор бъде винаги така приятен за посещаване. Огромни благодарности на Организаторите няма да споменавам имена за да не пропусна някой те си знаят кои са... Благодаря ви отново бъдете винаги така човечни и добри. :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 02 май 2012 23:05

Моля всички недоволни от събора да си излеят мъката за да знаем за догодина как да направим програмата и да може да ви се угоди. :beer

До тук недоволните са двама,трима души,
от които недоволството се изразява че са дошли с автомобили различен от VAG -grup е и догодина няма да се допускат дори и да си разтоварят багажа.
Тоалетни си имаше но явно не сте ги видели.
Входа е ясен събира го общината.
Медалите са ясни раздадоха се на "наши" хора и догодина така ще бъде.....

Последна промяна от sashobas на Сря 02 май 2012 23:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 май 2012 23:12

kokobraiz написа:морфейчо тебе не те вземам под внимание, ти винаги си бил недоволен! А сега събери 4каджиите и ми сипете с големата лъжица!

Убий простака с мълчание :012: !

щот много булШитс изприказва отворко, само да ти кажа че досега от нито един събор не съм недоволствал. А от този "недоволствам", може би щот ти имаш некво си участие в него :063:

Последна промяна от morfei1 на Сря 02 май 2012 23:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
pavkomk2
Автомобил: Jetta mk2
Двигател: 112 PB -- 139 KR

Мнениеот pavkomk2 » Сря 02 май 2012 23:12

sashobas написа:Моля всички недоволни от събора да си излеят мъката за да знаем за догодина как да направим програмата и да може да ви се угоди. :beer

Винаги ще има недоволни... а относно програмата не я казваме ние, а вие организаторите програмата или правилата са едни за всички. Неможе да се угоди на всеки. На който не му харесва да не посещава този събора и това е !

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Сря 02 май 2012 23:16

изобщо не обръщайте внимание на недоволните за всички беше едно и също
сравнение с миналата година организация този път беше на светлини години
някой загледа ли си изобщо колите как бяха спрени
някой видя ли пиронски как цял ден не се спря да хвърчи като финикиец
абе само неблагодарни хора
имаше си тоалетна с чешма какво повече да искаме
абе важното е че истинските фенове на марката останаха доволни

другите не са важни

Последна промяна от moskovw на Сря 02 май 2012 23:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 май 2012 23:22

Аз видях две ВИП поляни, които в последствие останаха празни или почти празни :shock ?

Какъв беше смисъла хората да се пекът на слънцето и да изгореят на тениска, а ВИП автомобилите да киснат на сянка? Ще им изгорее боята или ще им се просени салона?

Какво значи да си истински фен, да си мълчиш и да си доволен от всичко? Когато кажеш нещо, без да целиш заяждане или упрек, да бъдеш нарочван за хейтър?

Ако тва е да си VW фен, то аз се срамувам да се нарека такъв.

п.с Ша ода кат последния селянин, и ша пикая и ша сера където ми дойде, на туристическа атракция. Що не се пробвате да серете така некъде си и да видите кво ще ви се случи. Нали се стремим да бъдем цивилизовани и културни европейци или такива сме само зад клавиатурата?

Последна промяна от morfei1 на Сря 02 май 2012 23:29, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
alexbest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexbest » Сря 02 май 2012 23:25

От прочетеното до тук оставам с впечатлението, че колегата герой от филма the matrix го е яд, че не е бил на т.нар. ВИП полянки?!
пп:още колко пъти ще си промени мнението?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 02 май 2012 23:36

Май дойде момента да си благодарим.

Първо искам да благодаря на всички доволни и недоволни които взеха участие в този събор.Без Вас той нямаше да се случи.

Следващите благодарности са към местната управа на с.Крушуна и на гр.Летница.

И последните благодарности са към тези които организирахме събора.Ще се пробвам да отбележа всичките а това са :
Здравко Пиронски
Адриян
Ели Павлова която дойде с 5 месечното си бебе и се раздаваше на 100%
Коко Брайз
Пламен-Малчо
Божидар
Ицо
Милен Събев
Диджей Мастер и приятели от Плевен
Сашо -Салито mhihi
Александър Ингилизов -Sobieski и момичетата
http://trackstar.bg/ekip/
Не на последно място и на VWclub.bg за финансовата подкрепа.

За нас организаторите този събор беше уникален сам по себе си.Ние сме доволни от това което успяхме да направим за кратко време с малко средства и хора.Догодина дай боже и по добър събор с нови мрънкачи.

Последна промяна от sashobas на Чет 03 май 2012 7:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Сря 02 май 2012 23:41

И така, гледам понеже разни хора са недоволно това онова чувстват се пренебрегнати ала бала....
да си изкажа и аз мнението...колкото и скромно да е то.

Първо да кажа, че не познавам никой от организаторите....да не кажа че не познавам и почти никой от форума....с търновската група се запозна точно една седмица преди крушуна...и сега все едно се познаваме от години.....УНИКАЛНО!
Така....
Нашата колона пристигна около 10:30 на бариерата си платихме всеки за колата и продължихме напред...от там ни посрещнаха....и ни показаха на къде да караме...ели павлова ни заведе до местата които имаше и буквално ни нареди....малко напред малко назад....за да може всичко коли да са на равно....не ми е трябвало да питам да се лутам и т.н. което за мен значи добра организация...със сигурност по-добра от тази в общината тук :)
По късно колегата lingerov, го извикаха да се нареди на поляната на избраните автомобили....още по късно извикаха мен и колегата със зеленото поло...като той отказа да е на поляната, защото смята, че колата му не е готова за там.(защо така си мисли е друг въпрос :), колата е добра )

След като приключи награждаването....аз изчаках другите колеги да си преместят колите за да мога да изляза от полянката на избраните, и си върнах колата на голямата поляна, където си беше спряна и преди това.

Незабравяйте, че това събитие дори не беше организирано от клуба, доколкото знам аз....и затова и нямаше щанд с рекламни материали...това си беше организирано просот от едни хора....хора като вас....и нас....така, че ако не сте доволни от организацията винаги догодина можете да се пробвате...ама дали ше се справите по-добре?
На VW събор е нормално да има Volkswagen-и....аз като нямам бмв не ходя на бмв събор (това е примерно щото имам бмв всъщност :) )

Аз съм доволен, беше ми за пръва година и ми беше вълнуващо, яд ме е единствено, че не отидох да се запозная с някой друг колега...но пък имаше такива които дойдоха при мен като голегата zzzzzz, с който се радвам, че се запознах!

Потребителски аватар
chochov_w
Автомобил: vw mk3
Двигател: гти

Мнениеот chochov_w » Сря 02 май 2012 23:45

за първи път присъствам на събор правен на крушунски водопади и максимално се изкефих както един истински фен ,отидохме с приятели и се настанихме от рано на 27 следобед паркирахме и останахме до край доволни
и доста хора споделиха ,че събора е много повече на ниво ,чистичко,подредени колите и още в началото беше казано ,че няма как всички коли да бъдат на горните полянки ,имаше си тоалетни мъжка,женска с мивка даже и мога лично да кажа евала на организаторите и догодина пак сме там :да:

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Сря 02 май 2012 23:46

Не съм присъствал на въпросното мероприятие, но някой от "оплаквачите" опитвал ли се е някога да бъде организатор/домакин на национално мероприятие ? 90% от хората в форума си нямат на идея колко време, нерви и пари трябват за да се организира подобно нещо.Зад гърба си имам над 10 национални сбирки, първо като организатор на морските Suzuki срещи в офроуд форума, а след това и VW Bus.Повярвайте ми, не е никак лесно.Някой каза че първата година е било най-хубаво, да сигурно е така, защото хората са били много по-малко и със съвсем минимални изисквания.Събрали сте се, направили сте си кефа и приказката е тръгнала, в последствие с всяка изминала година критериите са се повишавали, искате повече удобства, които за да се случат, трябва някой да ги плати.Всички гледаме клипове на международни срещи и цъкаме с език...Да хубаво е, но някой се е бръкнал, намерил е спонсори и са събрали сериозен екип, който да обезпечи мероприятието.Наскоро си говорих с Добрин за евентуална морска национална среща.Седнах и на майтап нахвърлях разходите.За да стане както аз си го представя, със рампа, сцена за автомобилите, на която да се качват и снимат, ефектно осветление, диджей , група, оператори, фотографи, мацки като от календарите, заграждения, тоалетни, кетъринг...сметката излезе над 20 000лв.За съжаление в България нямаме спонсор, който да ги налее тези пари за подобно мероприятие.За това и разни "луди глави" се хващат и за благото на всички отделят време, пари, нерви и си скъсват дупетата от работа, да направят подобна среща.Сигурен съм че Здравко и компания ще си направят изводите и догодина ще сложат 10-15лв. вход, като с тези пари ще се наемат примерно 10 химически тоалетни и заграждения от Еко-Той, за да няма изпълнения като колегата с мерцедеса, който през дупката от храстите се е намърдал на поляната.Пак с тези пари ще могат да платят на читав диджей с подходяща апаратура, който да направи едно запомнящо се парти и да си спестим какафонията от разнообразна музика, която се лее от багажниците.Не знам колко от вас са ходили на международни срещи, но навън в полунощ се спира всякаква музика и шум.Хората си сядат по масите и си говорят без да пречат на никой.Много хора се оплакаха от правилата, е няма как да минем без тях.На никой не му е приятно да легне в палатката и някой да си тества прекъсвача на няколко метра от главата му, да не говорим за дрифтове и други простотии.Приемете събора като ходене на гости.Като посетите приятел, който уважавате не си показвате магариите нали ? Представете си че сте на гости на домакините, те имат няколко елементарни правила, спазвайте ги, ако не ви харесва, не идвайте.

Върни се в “Организационен”