Трети национален събор на VWclub BG - 9 и 10 Юни 2007

Организация и провеждане на клубните сбирки!
KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Нед 06 май 2007 7:27

Ами добре ще е да се организираме и евентуално да се започне със записването и запазването на стаите че ако вървим така маи ще трябва да спим на палатки краи пистата, че от хотелите казаха че колкото по навреме направим резервацията толкова по ще могат да ни предвидят че сме голяма бройка. така че ако решите в тази тема или да се пусне друга ако трябва да се записват желаещите.
Примерно:
Име или ник.
Стая с 1,2 или 3 легла
Хотел .........
.....брой нощувки.

П.П желаещите за Хотел Аугуста е добре да пишат и обновена или Не обновена стая искат.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Нед 06 май 2007 17:22

Ето и официалната оферта от х. Аугуста
Страница 1 Страница 2
Координати1
Координати2

Потребителски аватар
Rabbit
Зайцевъд
Автомобил: Audi
Двигател: BAT 2005

Мнениеот Rabbit » Нед 06 май 2007 18:48

минус 2бр. в списъка. :(

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 06 май 2007 22:48

Anbuch написа:Като гледам пийването може да се направи в хотел Аугуста (ресторант 400 места)

В ресторанта на "Аугуста " си е бая скъпичко, да ви кажа... :roll:
Иначе, да, вариант е, амаааа...
Хайде, моля, пследвайте примера на двамата колеги, че поне да кажем колко стаи и какви искаме.
И... не знам.. може би ръководството да каже как ще става същинската резервация, как ще се превеждат парите и така нататък. Ще е тъпо заради това да се провалят нещата, нали?!?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 06 май 2007 22:53

На Аугуста ресторанта не е нищо особенно и както казва колегата си е скъпичко.За сметка на това в Хисар кръчми и механи бол ,че и на хубави цени.Иначе на Аугуста якото е че има басейн с водна пързалка/всичко тва закрито и с възможност "дърти мушморци" да се пускат по пързалката/+плитък топъл басейн кадето 20 чомека че и тогоре спокойно могат да киснат с часове и чаша водка в ръка.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Нед 06 май 2007 22:58

Айде за всички като мен, с изпити можъци :eyecrazy от монитора дето не четат подробно :oops:

KENTAWAR написа:За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.

Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.

Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.

П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.

Потребителски аватар
Iliev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iliev » Пон 07 май 2007 9:03

А как да стигна до там как да се оправя до това село?

Потребителски аватар
spirof
Автомобил: Audi A4 B5
Двигател: ADR 1998
Контакти:

Мнениеот spirof » Пон 07 май 2007 9:58

Iliev написа:А как да стигна до там как да се оправя до това село?

защо мислиш че е СЕЛО????????

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 07 май 2007 10:03

spirof написа:

Предполагам,че има предвид Калояново. :wink: Село е.Спането ще е в Хисар.Той е град. :roll:
А,иначе,тръгваш от твоето(и мое)село посока-Пловдив.Има отбивка на магистралата за Хисар.Калояново е 10-тина км преди него.

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 07 май 2007 10:46

Ресторанта на хотел"Августа " е скъпичко, най-добри са цените в р-т "Извора". От х-л "Августа" има пряка пътечка през парка до р-т "Извора" и пеша е за 5-10 минути.

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 07 май 2007 10:47

Iavor написа:
spirof написа:

Предполагам,че има предвид Калояново. :wink: Село е.Спането ще е в Хисар.Той е град. :roll:
А,иначе,тръгваш от твоето(и мое)село посока-Пловдив.Има отбивка на магистралата за Хисар.Калояново е 10-тина км преди него.

Няма ли да се организираме заедно да тръгваме от София?

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 07 май 2007 10:50

radotom написа:Хайде, моля, пследвайте примера на двамата колеги, че поне да кажем колко стаи и какви искаме.
И... не знам.. може би ръководството да каже как ще става същинската резервация, как ще се превеждат парите и така нататък. Ще е тъпо заради това да се провалят нещата, нали?!?

Хайде някой да пусне нова тема , където да си пише всеки име, колко нощувки и какъв тип стая?, ще е по-прегледно :wink:

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Пон 07 май 2007 10:53

divna_ написа:
radotom написа:Хайде, моля, пследвайте примера на двамата колеги, че поне да кажем колко стаи и какви искаме.

Хайде някой да пусне нова тема , където да си пише всеки име, колко нощувки и какъв тип стая?, ще е по-прегледно :wink:

....и в кой хотел...мисля,че е важно!

пп Не ме бийте ,ако всички ще сме в един хотел,просто не го видях никъде написано..

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 07 май 2007 11:29

KENTAWAR написа:

За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.

Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.

Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.

П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.

Не може ли да се уговори куверта да е ШОПСКА САЛАТА+ПЪРЖОЛА С ГАРНИТУРА и всеки след това да си поръчва каквото му се пие по меню?
Пак ще дам за пример събора на който бях миналата седмица имахме куверт на стойност 8,50 лв.(шопска салата + пържола с гарнитура(задушени зеленчуци и задушени картофи)), който се заплащаше заедно с резервацията на хотела. Като за всеки заплатен куверт получаваш картонче - жълто за варианта с пилешка пържола или синьо за варианта със свинска пържола. Всеки си избира какво и колко над това от менюто и се заплащаше на момента при сервиране.
Със сигурност ще се надвиши сумата от 15 лв. на човек... :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 07 май 2007 11:35

divna_ написа:Не може ли да се уговори куверта да е ШОПСКА САЛАТА+ПЪРЖОЛА С ГАРНИТУРА и всеки след това да си поръчва каквото му се пие по меню?
имахме куверт на стойност 8,50 лв.(шопска салата + пържола с гарнитура(задушени зеленчуци и задушени картофи)),
Като за всеки заплатен куверт получаваш картонче - жълто за варианта с пилешка пържола или синьо за варианта със свинска пържола. Всеки си избира какво и колко над това от менюто и се заплащаше на момента при сервиране.
Със сигурност ще се надвиши сумата от 15 лв. на човек... :wink:

Човека кой знае защо искаше да си върже гащите... изглежда не беше сигурен колко можем да изпием... ;)
Той даже в началото твърдо изкаше куверт от 20 лева, ама кентавъра, нали ни е обигран в бизнес-преговорите, съвсем леко и пинизчийски го завъртя нещата както си трябва!

Върни се в “Организационен”