Ами добре ще е да се организираме и евентуално да се започне със записването и запазването на стаите че ако вървим така маи ще трябва да спим на палатки краи пистата, че от хотелите казаха че колкото по навреме направим резервацията толкова по ще могат да ни предвидят че сме голяма бройка. така че ако решите в тази тема или да се пусне друга ако трябва да се записват желаещите.
Примерно:
Име или ник.
Стая с 1,2 или 3 легла
Хотел .........
.....брой нощувки.
П.П желаещите за Хотел Аугуста е добре да пишат и обновена или Не обновена стая искат.
Трети национален събор на VWclub BG - 9 и 10 Юни 2007
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Anbuch написа:Като гледам пийването може да се направи в хотел Аугуста (ресторант 400 места)
В ресторанта на "Аугуста " си е бая скъпичко, да ви кажа...

Иначе, да, вариант е, амаааа...
Хайде, моля, пследвайте примера на двамата колеги, че поне да кажем колко стаи и какви искаме.
И... не знам.. може би ръководството да каже как ще става същинската резервация, как ще се превеждат парите и така нататък. Ще е тъпо заради това да се провалят нещата, нали?!?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
На Аугуста ресторанта не е нищо особенно и както казва колегата си е скъпичко.За сметка на това в Хисар кръчми и механи бол ,че и на хубави цени.Иначе на Аугуста якото е че има басейн с водна пързалка/всичко тва закрито и с възможност "дърти мушморци" да се пускат по пързалката/+плитък топъл басейн кадето 20 чомека че и тогоре спокойно могат да киснат с часове и чаша водка в ръка.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Айде за всички като мен, с изпити можъци
от монитора дето не четат подробно

KENTAWAR написа:За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.
Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.
Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.
П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
spirof написа:Iliev написа:А как да стигна до там как да се оправя до това село?
защо мислиш че е СЕЛО????????
Предполагам,че има предвид Калояново.

А,иначе,тръгваш от твоето(и мое)село посока-Пловдив.Има отбивка на магистралата за Хисар.Калояново е 10-тина км преди него.
Iavor написа:spirof написа:Iliev написа:А как да стигна до там как да се оправя до това село?
защо мислиш че е СЕЛО????????
Предполагам,че има предвид Калояново.Село е.Спането ще е в Хисар.Той е град.
А,иначе,тръгваш от твоето(и мое)село посока-Пловдив.Има отбивка на магистралата за Хисар.Калояново е 10-тина км преди него.
Няма ли да се организираме заедно да тръгваме от София?
radotom написа:Хайде, моля, пследвайте примера на двамата колеги, че поне да кажем колко стаи и какви искаме.
И... не знам.. може би ръководството да каже как ще става същинската резервация, как ще се превеждат парите и така нататък. Ще е тъпо заради това да се провалят нещата, нали?!?
Хайде някой да пусне нова тема , където да си пише всеки име, колко нощувки и какъв тип стая?, ще е по-прегледно

- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
divna_ написа:radotom написа:Хайде, моля, пследвайте примера на двамата колеги, че поне да кажем колко стаи и какви искаме.
Хайде някой да пусне нова тема , където да си пише всеки име, колко нощувки и какъв тип стая?, ще е по-прегледно
....и в кой хотел...мисля,че е важно!
пп Не ме бийте ,ако всички ще сме в един хотел,просто не го видях никъде написано..
KENTAWAR написа:
За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.
Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.
Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.
П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.
Не може ли да се уговори куверта да е ШОПСКА САЛАТА+ПЪРЖОЛА С ГАРНИТУРА и всеки след това да си поръчва каквото му се пие по меню?
Пак ще дам за пример събора на който бях миналата седмица имахме куверт на стойност 8,50 лв.(шопска салата + пържола с гарнитура(задушени зеленчуци и задушени картофи)), който се заплащаше заедно с резервацията на хотела. Като за всеки заплатен куверт получаваш картонче - жълто за варианта с пилешка пържола или синьо за варианта със свинска пържола. Всеки си избира какво и колко над това от менюто и се заплащаше на момента при сервиране.
Със сигурност ще се надвиши сумата от 15 лв. на човек...

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
divna_ написа:Не може ли да се уговори куверта да е ШОПСКА САЛАТА+ПЪРЖОЛА С ГАРНИТУРА и всеки след това да си поръчва каквото му се пие по меню?
имахме куверт на стойност 8,50 лв.(шопска салата + пържола с гарнитура(задушени зеленчуци и задушени картофи)),
Като за всеки заплатен куверт получаваш картонче - жълто за варианта с пилешка пържола или синьо за варианта със свинска пържола. Всеки си избира какво и колко над това от менюто и се заплащаше на момента при сервиране.
Със сигурност ще се надвиши сумата от 15 лв. на човек...
Човека кой знае защо искаше да си върже гащите... изглежда не беше сигурен колко можем да изпием...

Той даже в началото твърдо изкаше куверт от 20 лева, ама кентавъра, нали ни е обигран в бизнес-преговорите, съвсем леко и пинизчийски го завъртя нещата както си трябва!