Коментари за събора в Калояново 2008
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно събора:
За пръв път присъствам и се изкефих, обаче наистина очаквах повечко откъм присъствие и разнообразие в моделите, щот голфовете всички си знаеме че са най- най
, ама нали и другите модели трябва да покажат туй онуй. Организацията беше на ниво, хладилната чанта беше зареденеа с бири - кефа беше пълен. Съжалявам че не останах до края, но все пак се надявам да има и друг път - 6-ти септември на Рожен дай Боже.
п.п. Към хората които се постараха да ни направят кефа един голям
Относно тунингования Пасат:
мисля че успах да го щракна, ще погледна довечера и ще го кача
За пръв път присъствам и се изкефих, обаче наистина очаквах повечко откъм присъствие и разнообразие в моделите, щот голфовете всички си знаеме че са най- най

п.п. Към хората които се постараха да ни направят кефа един голям

Относно тунингования Пасат:
мисля че успах да го щракна, ще погледна довечера и ще го кача
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Bubo написа:zaro написа:после настигнах колегите градски от Перник и реших да карам с тях понеже не знаех пътя и в крайна сметка май те го объркаха нещо и тръгнаха в другата посока:)
Дашо ни подведе,той е виновен.
Тука съм си напълно виновен-просто свих в отклонението дето е в посока Пловдив,а не към това 50 метра след него-но в крайна сметка всичко е добре когато свърши добре

StS написа:Екстра си беше но... 1. Да намалим малко състезанията догодина, като те да са организирани предварително и да се скаси времето за организация на място. 2. Да се добави и МИС Фауве е много добра идея!
...
За началото имам един въпрос? Малко преди да тръгнем от София на бензиностанцията. Онзи бус който беше с жълтата лампа не трябваше ли да води колоната с скорост 100-110км ч. ? и така аз тръгвам веднага след него защото не знам пътя... и след мене много колеги...в следващия момент докато се престроиме аз го изгубих от поглед...викам аз сигурно нещо бъркам...Давам газ и достигам почти 150 кмч но НЕ този го няма... След известно време се събрахме колонката от София бяхме много коли - те си знаят кой бяхме . никои не занеше каде отиваме точно и спряхме цялата колона по едно време да се ориенираме...Както и да е ? КаКво стана ...и защо ни зарезаха ?
За това да са по-малко състезанията ми се вижда резонно-според мен майсторско и евентуално италиянско
Това за МИС VW ми звучи доста добре и аз подкрепям това предложение
А относно колоната и аз останах разочарован-нямаше кола водач,по едно време се събрахме повечко коли но накрая в един куп само пристигнахме пернишките катъри

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
чета тука тема Коментари за събора в Калояново 2008
изказвания бол , чак и от хора които не са били ...
стига с тези детски изпълнения , води се че сме големи хора , темата не е за първото място на голфа или за джетата на алпина.....
спрете се , не усираите и тази тема , защото мисля че тя е за да се види какво е липсвало в организацията и какво може да се оправи!!!
изказвания бол , чак и от хора които не са били ...

стига с тези детски изпълнения , води се че сме големи хора , темата не е за първото място на голфа или за джетата на алпина.....
спрете се , не усираите и тази тема , защото мисля че тя е за да се види какво е липсвало в организацията и какво може да се оправи!!!
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Stefan написа:Хулигане, организацията си беше много добре, но винаги ще си има недоволни хора, които нищо не разбират от това, колко много труд е положено, за да се проведе този събор и ако трябва да оставиш тях да направят нещо подобно, то такъв събор никога няма да има
според мен единственото което можеше да се желае е по голяма посещаемост ..... но това не зависи от организаторите , за това може да се счита че те на 100% си свършиха работата .
alpine написа:Stefan написа:Хулигане, организацията си беше много добре, но винаги ще си има недоволни хора, които нищо не разбират от това, колко много труд е положено, за да се проведе този събор и ако трябва да оставиш тях да направят нещо подобно, то такъв събор никога няма да има
според мен единственото което можеше да се желае е по голяма посещаемост ..... но това не зависи от организаторите , за това може да се счита че те на 100% си свършиха работата .
Мислиш ли?
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
kam_tod написа:alpine написа:Stefan написа:Хулигане, организацията си беше много добре, но винаги ще си има недоволни хора, които нищо не разбират от това, колко много труд е положено, за да се проведе този събор и ако трябва да оставиш тях да направят нещо подобно, то такъв събор никога няма да има
Мислиш ли?
ти как мислиш щом съм го написал

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:Stefan написа:Хулигане, организацията си беше много добре, но винаги ще си има недоволни хора, които нищо не разбират от това, колко много труд е положено, за да се проведе този събор и ако трябва да оставиш тях да направят нещо подобно, то такъв събор никога няма да има
Има нещо което изпускаме....на събора на БМВ имаше сигурно 5000 баварки ....аз лично много се чудех миналата година защо имаше толко малко VW фенове на събора и сега същата работа...да не говорим че има много тунинг VW машини, които нарочно не дойдоха но това е друга тема....
...мисля че в БГ има повече фенове на марката VW...
...има бъг в системата ...
Естествено наясно съм колко труд и време е необходима за организацията и евала на колегите които са се заели с това!
CHEERS
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Дон Хуан Голфа написа:Има нещо което изпускаме....на събора на БМВ имаше сигурно 5000 баварки ....аз лично много се чудех миналата година защо имаше толко малко VW фенове на събора и сега същата работа...да не говорим че има много тунинг VW машини, които нарочно не дойдоха но това е друга тема....
...мисля че в БГ има повече фенове на марката VW...
...има бъг в системата ...
Естествено наясно съм колко труд и време е необходима за организацията и евала на колегите които са се заели с това!
CHEERS
има щото са ентусиасти...секта

е има и киселяци.
редовия голфаджия тунингова до последно, думка с яка музика, пили гуми, дърпа ръчни ама по градските улици.
защо ли?
защото е индивидуалист, трябва задължително да изпъкне.
за да се носят легендите за неуморните безбройни коне под капака, заучената поза и лошият поглед.
същият този индивид какво да прави на събора?
как ще изпъкне сред равни?
как да гледа лошо коли в пъти по-красиви от неговата?
как да дърпа ръчната като гледа как карат фенове и какви чудеса правят със стоковиците дето ходят на пазар?
и не на последно място как да събере стотинките за гориво веднъж годишно като тунингова до последно?
Браво на всички VW ентусиасти присъствали на събора.

Благодарности на 'Клуба на привържениците на VW в България' за усилията, които положиха.
Няма да ги изброявам те си знаят кои са.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Споровете за това коя кола е била по-, по-, най- ги оставете за друго място. В събота публиката реши, сърдете се на нея.
За рекламната кампания - може би наистина можеше малко по-рано да тръгне. Клипа по ФМ+ тръгна 10 дни по-рано, по ЗРОК от понеделника. И флаерите късно бяха готови. Догодина по от рано
За рекламната кампания - може би наистина можеше малко по-рано да тръгне. Клипа по ФМ+ тръгна 10 дни по-рано, по ЗРОК от понеделника. И флаерите късно бяха готови. Догодина по от рано
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И преди първи кръг на шампионата защото той разводни събора.dobrinb написа:Споровете за това коя кола е била по-, по-, най- ги оставете за друго място. В събота публиката реши, сърдете се на нея.
Много голяма посещаемост имаше на него защото беше пролетта и хората бяха зажаднели за такива изяви и срещи с хубави хора.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Калояново ми беше първият събор.
Организацията ми хареса до някъде,ето какво не ми хареса :
1.Аз и колегите около мен не разбрахме кога тръгна маршрутката и после всеки за себе си по пътя,докато не се застигнахме по средата на пътя...
2.Скоростта на колоната беше все едно съм с ладата на разходка-на моменти се караше с 40-60 км/ч.
3.На пистата всичко беше ок,само да имаше повече от големите чадъри,за да може зрителите да са на сянка,не да се печем като гущери....
4.Малко бяха игрите с публиката...
5.Защо нямаше мис мокра голф фланелка примерно ????
6.Защо голфовете изпъкваха и бяха мнозинство ? Няма ли други модели на марката освен тях ???
Иначе другите неща и мероприятия бяха добре замислени и изпълнени професионално.Огранизацията беше на ниво.
Благодарности на 'Клуба на привържениците на VW в България' за усилията, които положиха.

Организацията ми хареса до някъде,ето какво не ми хареса :
1.Аз и колегите около мен не разбрахме кога тръгна маршрутката и после всеки за себе си по пътя,докато не се застигнахме по средата на пътя...
2.Скоростта на колоната беше все едно съм с ладата на разходка-на моменти се караше с 40-60 км/ч.
3.На пистата всичко беше ок,само да имаше повече от големите чадъри,за да може зрителите да са на сянка,не да се печем като гущери....
4.Малко бяха игрите с публиката...
5.Защо нямаше мис мокра голф фланелка примерно ????
6.Защо голфовете изпъкваха и бяха мнозинство ? Няма ли други модели на марката освен тях ???
Иначе другите неща и мероприятия бяха добре замислени и изпълнени професионално.Огранизацията беше на ниво.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:пролетта и хората бяха зажаднели за такива изяви и срещи с хубави хора.
Ето това е истината мили хора. Да не говорим, че много хора си мислиха, че първия кръг от Шампионата е всъщност събор, но това е една друга тема ...
Единственото нещо, което не организирахме на този събор, беше колоната. Лично аз мислех, че като се съберете ще можете да се организирате някак, явно съм бъркал. Все пак нямаше как да сме на пистата да подготвим нещата, и да сме с колоната.
Чадърите на пистата трябва да си ги носите сами, нали не смяташ, че можем да осигурим около 300 чадъра?

Не знам на друг събор да са раздавани толкова много награди. Вярно е обаче, че можеше да се печели не само на случаен принцип, а с игри, но това оставяме за догодина. Тази просто не остана време да го организираме.
А защо голфовете бяха най-много?! Това никой не може да каже. Все пак явно най-отявлените фенове карат Голф