Ем става на въпос,че ти давам 10 коли преднина и те бия с още десет.MaRsMaN написа:oHua оуууу за ко стаа въпрос
Бургас - Архив
- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голяма вероятност има да съм точно в Сл.бряг по това време, но няма да имам нет (т.е. ще съм откъсната от света
) И като нормална блондинка
да попитам - 28 или 29 последно (четох че се споменават и двете дати, но поради определени обстоятелства нямам време и сили за подробно осмисляне
) и точно време/място на срещата - ако намеря кой да ме замести ще се натреса и аз на купона 
да попитам - 28 или 29 последно (четох че се споменават и двете дати, но поради определени обстоятелства нямам време и сили за подробно осмисляне
) и точно време/място на срещата - ако намеря кой да ме замести ще се натреса и аз на купона 
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
sundy написа:Голяма вероятност има да съм точно в Сл.бряг по това време, но няма да имам нет (т.е. ще съм откъсната от света) И като нормална блондинка
дата-та е 29-ти и ще бъде най вероятно преди обяд....
Остави един телефон на ЛС и ще ти се обадим като стигнем
Аз предлагам да се съберем на паркинга пред Аква парка (стария мисля беше Action Aqua Park) на 29-ти в 11:00 .
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
среща
много гадно се получава, че съм на работа на 29-ти и няма как да се сменя. а и колата ми е в бокса, но по принцип до тогава трябва да е готова. единствената пречка остава работното време. желая на всички присъстващи много хубави емоции и да качите много снимки.
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
среща
еееееееееее , блазе ви. А аз се мъчих на работа. Хайде сега да видим и снимки и коментари на срещата.vesellin написа:e тази среща ще я запомня!!!! получи се много лудо!