Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Re: Русе - Локални срещи

Мнениеот 1z » Пон 01 фев 2010 13:16

Mamaligar написа:Разполагам с карти за бензиностансии Еко, който иска да се свържи с мен.

е за какво са тея карти? като на ОМВ алпин дизела е 1,93 а на еко-то обикновената (която е гадна)струва 1,95лв :talk:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 01 фев 2010 15:51

Мнението за различната нафта е различно, и не е тук мястото да се обсъжда. Ако някой иска карта, може да си вземе от Румен. А пък ти днес като те пуснах да излезеш май не ме позна, бях с Тойотата.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 01 фев 2010 15:55

Eб@хти снега 45мин 1.5км ужас :banghead:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 01 фев 2010 16:03

жп Гара - жк Възраждане 1ч 20мин
До момента бул. Христо Ботев е зтворен, от там започва задръстването и свършва на кръстовището на Сердика. От кръговото до МГ Баба Тонка има тапа, движението по Борисова е затруднено , бул Трети Март е задръстен от Дунав мост до Лук Оил , лиспваща част - Снегорини. Общината пак се изложи. По - добре да се ходи пеш

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Пон 01 фев 2010 16:36

dobrin написа:Мнението за различната нафта е различно, и не е тук мястото да се обсъжда. Ако някой иска карта, може да си вземе от Румен. А пък ти днес като те пуснах да излезеш май не ме позна, бях с Тойотата.

Аааааа значи правилно съм видял твойта тойота като излизах сутринта. Ако имаш време може да ударим по едно чайче докато се наслаждаваме на снега

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 02 фев 2010 12:05

kokobraiz написа:жп Гара - жк Възраждане 1ч 20мин
До момента бул. Христо Ботев е зтворен, от там започва задръстването и свършва на кръстовището на Сердика. От кръговото до МГ Баба Тонка има тапа, движението по Борисова е затруднено , бул Трети Март е задръстен от Дунав мост до Лук Оил , лиспваща част - Снегорини. Общината пак се изложи. По - добре да се ходи пеш

Де го видя тоя Трети март от Дунав мост до Лукойл?

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 02 фев 2010 12:14

Barboukov написа:
kokobraiz написа:жп Гара - жк Възраждане 1ч 20мин

Де го видя тоя Трети март от Дунав мост до Лукойл?

Казаха ми от Гранична полиция, имам приятел който работи там ;) :drunk

Потребителски аватар
1z

Мнениеот 1z » Вто 02 фев 2010 15:17

dobrin написа:Мнението за различната нафта е различно, и не е тук мястото да се обсъжда. Ако някой иска карта, може да си вземе от Румен. А пък ти днес като те пуснах да излезеш май не ме позна, бях с Тойотата.

Нямаше как да видя кой кара,но като видях тойотата се сетих за теб особенно след вторите светкавици :lol: Благодаря че ме пусна :beer

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 02 фев 2010 18:24

1z написа:... като на ОМВ алпин дизела е 1,93 а на еко-то обикновената (която е гадна)струва 1,95лв :talk:

Цената на обикновенната е 1.84 лв на Еко , :Mr Green Fun . Да не си гледал някоя кака на колонката mhihi.
Аз обиколих половината град за 1.30 минути , със задръстването на Дунав мост . А за премеждията ми на връщане от Търново не ми се говори ,задръстванията по баирите .. минах през Иваново- преспи на места имаше до фаровете .Добре че имам яки гуми ..досега вериги не съм слагал никъде .

ПП сега гледам пак има промяна в цените те тия два дена подред не ги задържаха :evil:

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Пон 08 фев 2010 17:00

Колко народ от вас не можаха да издрапат от снегът ази сутрин и въобще днеска? :>

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 08 фев 2010 18:53

Аз успях да дойда от 2 Могили до Русе и да паркирам зад блока :) в 2 Могили улиците са ПО чИСТИ ОТ ТЕЗИ В РУСЕ!!!

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Пон 08 фев 2010 19:44

Коко...пусни снимките тука бря :Mr Green Fun

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 08 фев 2010 19:48

Изображение

Добре ли е?

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 09 фев 2010 11:40

eras3r написа:Колко народ от вас не можаха да издрапат от снегът ази сутрин и въобще днеска? :>

Днес 2-ри ден. Дори и да я изровя няма кой да изрине улицата. Иначе катинката при мен е същата като при Коко.

Потребителски аватар
1z

Мнениеот 1z » Вто 09 фев 2010 14:24

Призовават живеещите в „Здравец” и в „Чародейка” да изтеглят колите си
Апел към живеещите в кварталите „Здравец” и „Чародейка” да оставят личните си автомобили на паркингите до блоковете, отправят от Община Русе.
Причината е, че тази нощ екипите на снегопочистващите фирми ще чистят района и е необходимо да се осигури възможност на техниката да навлезе в улиците. Тези, които нямат възможност да оставят автомобилите си пред блоковете, могат да направят това в най-дясната лента на бул. „Липник” от Олимп до КАТ и бул. „Христо Ботев”. Автомобилите да бъдат паркирани само плътно вдясно на един ред, за да не възпрепятстват преминаването на градския транспорт.
Тави нощ със съдействието на патрули на ОД МВР е бил направен опит за почистване на улиците в квартал „Възраждане” и квартала около Първо РПУ. За съжаление, заради безразборно оставените автомобили положените усилия са били значително по-големи от получените резултати. От Община Русе призовават гражданите да изпълняват своите задължения по почистване на прилежащите територии около жилищните блокове, като откриват и водоприемните шахти, за да бъдат готови за поемане на водите при очакваните дъждове.
Публикуване на Tuesday, February 09 @ 13:30:00

Върни се в “Организационен”