днес с повечето си говорихме относно пикника на 9ти който няма лабаво не се отменя освен ако не валят емблеми на нашата любима марка. та говорихме си и се разбрахме да се съберем към 10 сутринта на паркинга на кауфланд да си вземем тва онова за скарата и така да тръгнем към гората
друго да ви споделя днес си говорехме със Серго относно това колко коли със стикери има в Добрич, ами има и то не малко и аз лично съм имал случаи когато съм се правил на прост (не че несъм си) и отивам и питам хората кво значи този стикер и някой ми казват, че незнаят. някои знаят, че е стикер на vw клуба обаче си нямат и на идея, че има и форум. трети знаят знаят че има клуб и форум, но незнаят че правим сбирки повече от 4 години. и си говорихме, че няма да е лошо да си имаме по още едно малко наше си стикерче което да си имаме само ние редовните които си ходим на сбирките и ще даваме на всеки новодошъл и показал че е сериозен и идва на сбирките редовно. а не само да дойде 1 2 пъти и да си лепне стикер после да го разхожда и да забрави защо го е сложил И както съм виждал да кара страшно неразумно в града и да е със стикер на клуба. няма да се отплесвам от темата и да обеснявам моите гледни точки кога и защо имаме стикери, мисля ме разбрахте. днес след като си поизмъчих компа час и нещо да му сложа един ебан корел скалъпих едно моделче за 10тина минути. нещо, което е примерно и всеки може да даде идея и мнение относно дизайна и други идеи за вида е добре дошъл. мисля размер от широчина 20см и вече височина както дойде е добре, ще си ги пуснем на бяло или черно самозалепващо се фолио. мисля си, че няма да по скъпо от левче на стикер, няма да ни събори толова много (половин бира на ФЕН-а е : )
ето го модела за който говоря:
Добрич - локални сбирки - Архив
- malko_lud77
- Автомобил: vw-golf-2
- Двигател: 1800gti112
Re: Добрич - Локални сбирки
Браво Гоше добре е станал.Между другото скоро няма да карам VW.Понеже си купих и бус Мерцидес та да има какво да работя.Но това не ми пречи да идвам по сбирки и събори.Съжалявам че днес не можах да дойда да се видим.
- malko_lud77
Гледам че пуснали дати за Калояново някой ще ходи ли ?
- whity
- Автомобил: VW GOLF MK IV
- Двигател: ASV
Мисля аз да напрявя 1-2 варианта на този стикер. 

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
действай, искаш ли корелския файл на моя вариянт ?
- malko_lud77
Колеги продавам си зимните гуми със джантите.15ки.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, има си раздел за обяви, ако не можеш да се ориентираш ще ти се помогне!
- malko_lud77
tih написа:Колега, има си раздел за обяви, ако не можеш да се ориентираш ще ти се помогне!
ДА знам.Ама някой от нашите момчета може да знае нещо.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
"да знае нещо" ? незнам какво трябва да знаят, но могат да го разберат и от подфорум обяви, както и по много други начини, живеем във века на комуникациите.
- nei4evvv
- Автомобил: VW golf 5
- Двигател: 1 9 TDI BKC 2004g
Нали правихме такива стикери с знамето на България и емблемата на VW и пише vw team dobrich не се ли сещате аз имам на задното стъкло такъв.
-
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
и аз имах от него
стига с тези стикери не са на мода вече

- sergo88
- Автомобил: MK 3 GTI 16V VW 1302L
- Двигател: 2.0 150hp. ABF
ivayloat написа:и аз имах от него![]()
не съм съгласен трябва да се знае че колата е клубна и ако имаш проблем някъде могат дати помогнат или най малкото може да се поздравите на мен лично сами помагали колеги от клуба а идеята на тим Добрич е да се знае от кои град си

- tih
- Автомобил:
- Двигател:
За тая работа си има регистрационни номера :) бързо и лесно се разбира
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
nei4evvv написа:Нали правихме такива стикери с знамето на България и емблемата на VW и пише vw team dobrich не се ли сещате аз имам на задното стъкло такъв.
много добре се сещам за тези стикер, аз имам един тъкъв някъде. само не се сещам кой ги прави и да ти кажа че работата с тях стана - на ти на тебе тебе и тебе и пак отидоха разни коли които не са присъствали. цялата идея е само да ги държи един от редовните като мене или Серго или Галин да не ги дава на тоя или оня дето се е пръкнал с голф или пасат и не е идвал на сбирките ама да казва после - аз съм от клуба. да си ги лепнем на нашите си коли и като дойде някой като го видим че идва и е редовен не е само за 1 2 3 срещи тогава да му дадем.
всички сме от клуба ама на сбирки на мързи да идваме щото часа не ни е удобен, ама деня не ми е удобен, ама мястото не ма кефи, ама не ми се сяда да пия нищо - ОПРАВДАНИЯ!!! (иначе във форума сме активни и казваме кое какво що......)