Русенски срещи - архив
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Русе - Локални срещи
каквото и да се направи ще е правилно,но наистина трябва да се направи нещо,че иначе трябва да летим скоро време,въпроса е дали някой ще обърне внимание.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ние да затворим входа... Само един телефон на медиите и всички са цъфнали да снимат. Няма как да не се разбере, при условие, че ще се получи километрична колона от тирове и коли.
И аз съм съгласен.Вчера скочих в един трап срещу закритото пазарче(до Париж).Не знам колко беше дълбока дупката,но беше ужасно остра.Джантата крива,гумата май има балон,не съм сигурен.Много неприятна работа.
- merchorousse
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се затвори пътя, такава глоба ще ни лепнат че ....
, а много бързо ще ни разхвърлят полицаите
та чак медиите няма да смогнат да дойдат и да снимат. Но определено положението е отчайващо. Само на "международното" какви красиви дупки има, а го правиха миналата година за другите улици да не говорим.
А снощи слушах по BTV, че гражданската не поемала щети заради дупките защото нямало протокол от полицията, а полицаите не идвали и не пишели протоколи и остава да се съди общината. Получаваш обезщетение само ако имаш каско.

А снощи слушах по BTV, че гражданската не поемала щети заради дупките защото нямало протокол от полицията, а полицаите не идвали и не пишели протоколи и остава да се съди общината. Получаваш обезщетение само ако имаш каско.
И аз съм ЗА!!!
Давайте да организираме нещо, че в петък щях да съм пътник
заради тези пътища!!!!!!
Предлагам да викаме "Господари на Ефира"
Давайте да организираме нещо, че в петък щях да съм пътник

Предлагам да викаме "Господари на Ефира"

- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ам то доколкото знам във Варна мисля че щели да организират такъв протест,то докато не се разбонтува народа няма да стане,а иначе ако не си плащаш данъците до съд ще те закарат,ам колите ни.........кой ще оправи????иначе ЕВРОПА хм
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
То дупките да са единственият проблем. Хайде и аз да си кажа мойто предложение да надраскаме всички табели на платените паркинги с ,,паркинга на Божко'' и съответно улуците дето ги разграфиха ,,улицата на Божко'' ,То ми писна вече кой му дава право да ми взема пари дето спирам от дясната страна на улицата да ги разграфява тея улици с пари за боя от нашият джоб че и после пари да ни взема за това? И да ми се хвали после колко парко места бил подсигорил на русенци
а на дафа и другите измекяри кой им даде парцели да строят тея парцели не бяха ли общински? До болницата няма каде да паркираш а паркингите стоят празни и заключени.

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
1z написа:.... До болницата няма каде да паркираш ....
Ей , другото важно-маловажно , но това което направиха около болницата , направо-о ... Не знам , това не са хора за болницата , нито за лудницата ... ами ->>

- merchorousse
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля , че е време кмета да се вземе малко в ръце. Май наистина трябва да се извикат "Господари на ефира и да се покаже тъпотията в град - болницата , дупките на "международното", как опасаха целия град с парко места човек не може да си паркира колата без да плати.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Темата е разчистена. Моля използвайте я по предназначение. За протести има друг раздел, а що се отнася до беседи за кметове, депутати и т.н. си има ясно правило във форума, че дискусии с политическа тематика не са позволени.
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
Не паркирайте на ул. Янтра - тази срещу университета. От днес слагат скоби! 

- dessident
- Автомобил:
- Двигател:

Тука едно малко Апелче имам към вас.... малко смешно но

Трябва ми кашон от бойлер или от нещо друго с тези размери ... Хем голям хем дълъг КАШОН. Та някой ако си го е запазилв мазето и смята че не му върши работа ще съм му мн благодарен ако ми услужи .

Може да предлагате на ЛС ... Аз ще дойда да си го взема

А за улицата срещу Университета днес бях свидетел как ги слагат минах 2 - 3 пъти от там така е ... нещо са ги подгонили ... И най интересното беше че скобите бяха на една вектра и една аскона .... А6 -та и другите нямаха ... Явно скобите са биле ограничени ...
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
dessident Кажи някакви примерни размери да погледна утре в склада .
Освен, че слагат скоби вчера и онзи ден е вилнял "ПАЯК" в района на ул."Хан Аспарух", ул."Хан Крум" и ул."Константин Иречек". Внимавайте къде спирате!!!
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КОЛЕГИ,НЕКА НОСИМ БЪЛГАРСКОТО В СЕБЕ СИ И НЕ ЗАБРАВЯМЕ НАШАТА ИСТОРИЯ