Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
давай да го видим твойто предложение и да ги правим, това с имената ми харесва 
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и на мен ми харесва идеята, Те хората са казали малко да имаш ма да ти дойде навреме.... в четвъртак ще гледам да съм на линия
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
май замисъла е на рожен да се качим с тениски пловдив тийм,но като гледам няма много развитие по-темата,давайте да го обсъждаме тази вечер.
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
на някой да му се намира чашка за вътрешно зареждане на газова бутилка (такава където се слага директно на бутилката) BRC 
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли някой, който ще се качва по-късно към Рожен? Аз няма да мога да съм с групата и ще тръгна около 10:30, та ако има и други коли за тогава - да пътуваме пакет.
ReCaRo`, след малко тръгвам към гаража и ще провреря. Ще пиша по-късно, ако има
ReCaRo`, след малко тръгвам към гаража и ще провреря. Ще пиша по-късно, ако има
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
stan4o_mc написа:Има ли някой, който ще се качва по-късно към Рожен? Аз няма да мога да съм с групата и ще тръгна около 10:30, та ако има и други коли за тогава - да пътуваме пакет.
Е то и основната група едва ли ще тръгнем по рано, докато се съберем, кафета...
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Може някъде да ни изчакате Софийската група и да пътуваме заедно.
Колона rullzz
Колона rullzz
- Rieger-GTO
- Контакти:
vasstop написа:Може някъде да ни изчакате Софийската група и да пътуваме заедно.
Колона rullzz
може ще стане много красива колона зависи кога смятате да сте при нас
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Rieger-GTO написа:vasstop написа:Може някъде да ни изчакате Софийската група и да пътуваме заедно.
Колона rullzz
може ще стане много красива колона зависи кога смятате да сте при нас
Незнам кой го предлага това да се тръгва толкова рано,винаги и навсякъде,като пенсионерите!Барем не закъснеят за някъде! Дайте да се решим,да станем...като нормални хора в почивен ден,да си разтъркаме очите,да минем през някое и друго място и към 10ч. когато е изпекло да се наемем да се катерим по баира!Няма лошо да се съчетаем и с колегите от софия,тамън и те да дремнат някой час повече...какво те в 5:30ч. ли да тръгват от софия!
- Rieger-GTO
- Контакти:
Чефо само незнам ти кога си тръгвал с нас някъде,винаги трябва да се обадиш неподготвен.Мисля че ти най-малко имаш право на отговор в тази тема.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Той чефо си е такъв, само така си говори, все едно не го знаеш...
Групата от София се събира с 7:00 и е планирано тръгване към 7:30, но според мен по-рано от 8:00 няма да тръгнем.
И предполагам към 9:30 - 10:00 ще сме в Пловдив.
Трябва голямо място където да може да се съберем, да направим малко снимки и да ни е на път.
Според мен е удачно колоната да не влиза в Пловдив, а да мине по околовръстното към Асеновград.
Там може да се съберем на Метро2 на паркинга?
Групата от София се събира с 7:00 и е планирано тръгване към 7:30, но според мен по-рано от 8:00 няма да тръгнем.
Трябва голямо място където да може да се съберем, да направим малко снимки и да ни е на път.
Според мен е удачно колоната да не влиза в Пловдив, а да мине по околовръстното към Асеновград.
vasstop написа:Той чефо си е такъв, само така си говори, все едно не го знаеш...![]()
Метро 2 е далече от Асеновградско, но мисля че само там ще се събереме като хората
- Rieger-GTO
- Контакти:
За часът предполагам всички ще ги устройва (+) (-) 1час предполагам няма да е кой знае какъв проблем и други години сме тръгвали по-това време,но за паркинга на метро-2 мисля че няма да е удобно на доста хора да се разтеглят до там.Мен лично няма да ме затрудни.Нека и други колеги изкажат мнение по-въпроса.
мен само часа ме притеснява, ще стане наистина голяма колона (в което няма лошо, даже напротив харесва ми) но това ще затрудни придвижването ни към рожен...
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята за събиране на двете групи ми се искаше да я предложа още в началото, ама... как ще се катерим към Рожен? Знаете пътя, знаете и по отделно колоните (пловдивската и софийската), знаете как седи въпроса с изпреварването. Меко казано ме притеснява присъствието на 40+ коли в колона, с поведение на турски тираджии. И съм убеден в поведението - всеки гледа да запази колоната и да не я разпокъсва, нормално. Въпреки тези неща, аз много, ама много ще се радвам да тръгнем всички заедно, още повече не мога да тръгна в с пловдив тийм в 8:30. Даже вече обмислях да говоря със софийската група, като минават от тука да се включа към тях.
За Метро 2 и на мен ми се струва далеч. Доста хора са на 5 минути от Асеновградско и ще трябва да навъртят по 20+ км, докато се върнат там от където са тръгнали. Не знам, нещо Метро 1 или някъде около мебелна къща ако има къде (нямам идея за там, не познавам района), или да се спретне малка група, която да посрещне колегите от софия и да се придвижат до Асеновградско, където другите да се закачат в движение... ба ли го. Стадион Пловдив, където са ни седмичните?
За Метро 2 и на мен ми се струва далеч. Доста хора са на 5 минути от Асеновградско и ще трябва да навъртят по 20+ км, докато се върнат там от където са тръгнали. Не знам, нещо Метро 1 или някъде около мебелна къща ако има къде (нямам идея за там, не познавам района), или да се спретне малка група, която да посрещне колегите от софия и да се придвижат до Асеновградско, където другите да се закачат в движение... ба ли го. Стадион Пловдив, където са ни седмичните?