Vasseto написа:Мисля че от толкова много четене са забравили да се усмихват.
не Васе не е така.
виж:

не се усмихвам от безпочвените обвинения,язвителните нападки и обидите.
madmen написа:Идея от един друг форум които е на IPB, не знам дали е реализируемо тук:
Потребителите получават предупреждения за системни нарушения на правилата, обиди и т.н., които са организирани така:
1во нарушение - warn 20%
2ро нарушение - warn 40%
3то нарушение - warn 60%
4то нарушение - warn 80%-предупреждение за бан
5то нарушение - бан за седмица, ако е без извинение за по-дълго.
Предупрежденията са в профила и всеки потребител си ги вижда сам за себе си(е виждат ги и тези с права за това).
Понеже съм модер. там искам да споделя че е доста по-проста схемата и много по-лесна. Повечето потребители си извличат поука овреме, вместо да им се правят милион забележки и в един момент да се правят на мъченици след като ги отмаам за седмица....
Pichagа написа:да доразвия темата на колегата от по-горе
Трябва повече прозрачност, не действайте хаотично и на момента да се запушват дупки...
Проблема, ако има такъв, с дисциплината ще се реши постепенно и с времето, не изпадайте дотам, че да се оправдавате за действията си. Ако те са добре аргументирани, няма да има нужда от оправдания. За добра аргументация, обаче е нужно информация и двустранна чуваемост. Тази чуваемост ни избяга в момента, надявам се да се върне.
Примера с бана на адвоката, беше явен знак, че не знаехте как да го направите и по какъв начин, затова тръгнаха тези слухове и дрязги. Не коментирам дали е справедлив или не.
Втория бан, беше по-добре аргументиран и процедурата беше по-добра. Пак не коментирам за спрадевдливостта, най-малкото защото не съм наясно с всички факти и обстоятелства.
Повече мислете преди да действате и най-вече винаги се аргувентирайте, тогава ще имате разбиране и няма да има сръдни и хиляди заключени теми на обидени потребители.
Казвам го всичко това от опита си от 8 години работа с хора и като един от най-старите потребители на форума
Със здраве, по-малко нерви и духа ще се върне....надявам се
dready написа:Абе Will никой не е казал да не се заключват темите , или да не се банват юзъри.Но просто когато стане нека да има някакво логично обяснение.Сега някой напсувал Даскала той сеизрепчил и айде бан
wili98 написа:[Да това че не излезнахме със становище за адвокатина .. е голяма грешка наистина...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта