мисля има за кво да съм лаконичен - мисля достатъчно казвах за даскала нема нужда да повтарям
мерси че ме разбра и че е достатъчно
Дали прекалихме в администрацията ТУК?
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Sunny написа:Само един въпрос:
Това не беше ли технически форум при създаването си?
Защо приемате за нормално безсмислените приказки?
Много по-приятно ми е да чета въпросите, свързани с проблемите около колите, но ми е все по-трудно да отбирам от тях смислените мнения. Темите стават с все по-голям % спам в тях. Който иска място за забавления, нека се ориентира към друг сайт
Напълно съм съгласен. От ден на ден форума става все по размит по отношение основната му тема, а именно VW и колите ни. Нека не забравяме, че тук сме за да научим, споделим, помогнем или попитаме за неща свързани с любимата ни марка автомобили (или поне тази която караме в момента). Преди няколко дни потърсих инфо за ГО в Лев Инс и всички теми който излязоха бяха с по поне 5-6 страници. Ами едва ли толкова различни оферти има на Лев Инс, по скоро бяха спам от рода на заеби ги теа са мутри, аз давам по ниска цена, ама не съвсем и други такива. Е на втората страница на първата тема се отказах (това е само пример). А преди не беше така.
Затова съм твърдо ЗА администраторска и Модераторска намеса. И аз съм админ и мод на един форум с по 100 мнения на месец и пак е трудно да не се намесвам, а имаме само 300 потребителя. Така че нека не се сърдим на админите и модовете, а и да не забравяме каква БЕШЕ и надявам се е идеята на този форум. Тук има много стоиностни хора, които са ми помагали много, които са тук още от дир-а и не са направили 1000 мнения, а и нема нужда. Ако некои гони рекорди по мнения (спам), ами да ходи в дата-та например (нямам впредвид само Даскала, щото се убедих, че не е лош човек, а и много други, които са "на всяка манджа мерудия").
Разберете че форума много се разми и скоро стойностните хора ще си заминат и тук ще си драскаме само спам. Не е това идеята, нали.

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки си знае правилата а никои не си спазва задълженията.
Ясно е че на всички им се пишат глупости за разтоварване - факт е че всички теми тип нихви се радват на небивал интерес, за разлика от някои други доста по интересни. Целта на създаването на цялата тази организация е техническа, да се обменя техническа информация, хората са се потрудили и смятам че трябва да им уважим желанието. А това какво ни кеф мисля че е на второ място. В крайна сметка има алтернативни варианти. Като се чудя какво да правя стрелям патета с мишката и така нататъка и после като ми потрябва нещо първо се сещам да попитам тук.и има много хора който се опитват да помогнат, а голяма част почват да ръсят празни приказки без да се замислят. Чесно казано не намирам нищо лошоо в това защото според мен това е вид разтоварване, но не това е целта на занятието.
Има офф за разтоварване но в него места да се бълва спам и бълвоч може да се коментират доста по интересни простотии без да се прекалява. Не виждам нищо лошо в офф да има някоя и друга снимка на някоя "тренирана ученичка" и коментар от "даскала" и
Ама 90 процента от мненията са по точно тези теми. Нормално е да се дразнят хората
Ясно е че на всички им се пишат глупости за разтоварване - факт е че всички теми тип нихви се радват на небивал интерес, за разлика от някои други доста по интересни. Целта на създаването на цялата тази организация е техническа, да се обменя техническа информация, хората са се потрудили и смятам че трябва да им уважим желанието. А това какво ни кеф мисля че е на второ място. В крайна сметка има алтернативни варианти. Като се чудя какво да правя стрелям патета с мишката и така нататъка и после като ми потрябва нещо първо се сещам да попитам тук.и има много хора който се опитват да помогнат, а голяма част почват да ръсят празни приказки без да се замислят. Чесно казано не намирам нищо лошоо в това защото според мен това е вид разтоварване, но не това е целта на занятието.
Има офф за разтоварване но в него места да се бълва спам и бълвоч може да се коментират доста по интересни простотии без да се прекалява. Не виждам нищо лошо в офф да има някоя и друга снимка на някоя "тренирана ученичка" и коментар от "даскала" и

Последна промяна от zaro на Пет 06 яну 2006 10:37, променено общо 1 път.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:Ами не си спомням...да е бил само технически.
То за всяко нещо има раздел поне аз така го разбирам....
Е ти може и да не си спомняш, но аз си го спомням, когато го нямаше и офф-топик раздела и всичко си беше техническа информация. Този раздел беше направен точно за да не се размиват техническите и затова мисля, че никой няма право да роптае.
Както и да е, не искам да предизвиквам дразги.
Wili98, нищо лично Beer - просто изразявам мнението си по въпроса.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
DragoCL написа:писал съм ти искаш ли този форум да заприлича на тунинг.бг?
другото което
мислите че тука е строго?
е нали има форум в който всичко е разрешено
и какво стана?
Tова което стана в мутинг.бг се дължи на аудиторията която рядко надвишава 16-17години,тук мисля че пишат достатъчно разумни и интелигентни хора,който и сами могат да усетят границата на разумното.
В темата с 1000-та мнения се въздържах, но след като постъпи питане...
Общо взето попрекали се, но в границите на нормалното.
Форумът не може да съществува, поне не в този си вид, ако няма правила и някой не следи за тяхното спазване. Примери много. Трябва да се ограничават /не е задължително да бъде грубо/ и мнения, несъвместими с общоприетия стил.
Когато, обаче, се стигне до изтриване на мнение, заключване и т.н., на потърпевшия, ако има такъв, трябва да му става ясно къде е сбъркал.
Винаги в основата си форумът ще остане технически, но добре е да има и разтуха. Разбира се без простотии и на подходящото за целта место. На никой с чувство за хумор няма да попречи, а и се опознаваме по-добре.
Добър си е форумът, да караме така.
Общо взето попрекали се, но в границите на нормалното.
Форумът не може да съществува, поне не в този си вид, ако няма правила и някой не следи за тяхното спазване. Примери много. Трябва да се ограничават /не е задължително да бъде грубо/ и мнения, несъвместими с общоприетия стил.
Когато, обаче, се стигне до изтриване на мнение, заключване и т.н., на потърпевшия, ако има такъв, трябва да му става ясно къде е сбъркал.
Винаги в основата си форумът ще остане технически, но добре е да има и разтуха. Разбира се без простотии и на подходящото за целта место. На никой с чувство за хумор няма да попречи, а и се опознаваме по-добре.
Добър си е форумът, да караме така.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
някои хора много на сериозно си взимат мненията, които са спам....ако ти изтрият нещо, което е свързано с техническата част да се сърди човек, ама като ти изтрият тема, в която са само глупости нема ко да се сърдиш......както и аз не се разсърдих, когат ми изтриха темата за пола на зайо
.......е при този интерес можеха само да я заключат.....ама айде, скоро след това видях лично вастопа при ваското и не съм му казал една дума за това, че я е изтрил, нито пък съм го гледал на криво или нещо подобно.....
та не се зимайте прекалено на сериозно....сега, че не ти пише под ника "маниак" или нещо друго.....ако пък чак толкова някой държи, мое се примоли да му измислат нещо оригинално за отдолу......стига да не е много рошаво

та не се зимайте прекалено на сериозно....сега, че не ти пише под ника "маниак" или нещо друго.....ако пък чак толкова някой държи, мое се примоли да му измислат нещо оригинално за отдолу......стига да не е много рошаво

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз искам да споделя нещо:сигурно съм от тези дет натрупаха доста мнения за кратко време.не ме притеснява опитвал съм да давам мнение главно по техн.въпроси доколкото съм компетентен.
друго ме тревожи малко-не може след като видиш аватара на стар познайник да не се опиташ да дадеш мнение отговарящо на сериозността на зададения въпрос-някои правят точно обратното и даже не си признават грешката(аз съм го правил не веднъж)много ме подразни когато бях начинаещ ДАСКАЛА сподели че 1.4 мотора(неговия) е на пистов ремък.ко да кажа тогава ми беше интересно,напоследък все по малко защото усещам че хора с опит все по малко споделят даже и на конкретни въпроси а начинаещите са прекалено развълнувани явно да са точни и конкретни.
последно офф има отчаяна нужда от ДАСКАЛА
ЕДНА ПОСЛЕНА МОЛБА И ПРЕПРЪКА:модератори и т.н. с постоянно присъсвие -като има нещо важно и засягащо повечето от нас да го пиште с малко по голям шрифт или удебелено.
друго ме тревожи малко-не може след като видиш аватара на стар познайник да не се опиташ да дадеш мнение отговарящо на сериозността на зададения въпрос-някои правят точно обратното и даже не си признават грешката(аз съм го правил не веднъж)много ме подразни когато бях начинаещ ДАСКАЛА сподели че 1.4 мотора(неговия) е на пистов ремък.ко да кажа тогава ми беше интересно,напоследък все по малко защото усещам че хора с опит все по малко споделят даже и на конкретни въпроси а начинаещите са прекалено развълнувани явно да са точни и конкретни.
последно офф има отчаяна нужда от ДАСКАЛА

ЕДНА ПОСЛЕНА МОЛБА И ПРЕПРЪКА:модератори и т.н. с постоянно присъсвие -като има нещо важно и засягащо повечето от нас да го пиште с малко по голям шрифт или удебелено.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
imedarov написа:Човек има разностранни интереси, неможе да мисли само за накладки, лагери, полуоски и бутала.
Всички се смеехме на шегите на Зайо и без него и Даскала е много ама много сухо.
Лично мнение
Съгласен съм. Затова форума е разделен на различни раздели за да може всеки да пише там където иска. Ако не искате спам тогава не е трябвало да се правят Офф Топика. А и мисля, че затова го има тоя раздел за да се разпускаме всички заедно задружно (феновете на VW). Лошото на Българина е, че винаги гледа в чуждата паница, без да гледа своята.

Аз лично нямам нищо против Даскала и в много от случаите е успявал да ми оправи настроенито, когато някоя гадост ми го скапе.
моето мнение : на зайо байо винаги съм се кефел
не знам къде изчезна тоя човек...
колко теми, отговора и цитата е пуснал даскала ми е ама все едно - като не ме интересува мнението просто го подминавам. приемането на всичко много насериозно не е добре.
заключването на теми - еми като можете заключвайте
онзи ден леко ме издразни заключването на темата ми за антифриза
[url]
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 4%F0%E8%E7[/url]
- защо ли - ами питам за мнение и не мога да приема че за горе долу 4 часа - толкова са минали между първото ми мнение и заключването на темата темата е *ИЗЧЕРПАНА*; да казал съм на всички до момента "мерси за мненията", но това не означава че някой няма да се прибере от отпуска на 9 ти и да ми отговори (например)...
не е моя работа да давам мнения при положение че има модератори ама пичове - не се самозабравяйте ей; хубаво имате власт ама мислете като я ползвате - иначе дразни;
другото което ми е направило впечатление - тези натъртвания за търсачката - ми като е питал някой нещо по-добре ако е имало подобна тема дай на човека отговора вместо да ми правиш забележки! хем ще направиш нещо хубаво, хем няма излишни разправии, хем някой ще си каже за тебе "евала на пича ей"!
нищо лично към никой - това ми е мнението. ако някой трябва да се засмили да се замисли - определено напоследък тона май във форума се е поизнервил; не пиша често - предимно чета защото не съм достатъчно компетентен да давам съвети и казвам това от гледна точка на подобно присъствие.
хайде всички живи и здрави.

заключването на теми - еми като можете заключвайте

[url]
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 4%F0%E8%E7[/url]
- защо ли - ами питам за мнение и не мога да приема че за горе долу 4 часа - толкова са минали между първото ми мнение и заключването на темата темата е *ИЗЧЕРПАНА*; да казал съм на всички до момента "мерси за мненията", но това не означава че някой няма да се прибере от отпуска на 9 ти и да ми отговори (например)...
не е моя работа да давам мнения при положение че има модератори ама пичове - не се самозабравяйте ей; хубаво имате власт ама мислете като я ползвате - иначе дразни;
другото което ми е направило впечатление - тези натъртвания за търсачката - ми като е питал някой нещо по-добре ако е имало подобна тема дай на човека отговора вместо да ми правиш забележки! хем ще направиш нещо хубаво, хем няма излишни разправии, хем някой ще си каже за тебе "евала на пича ей"!
нищо лично към никой - това ми е мнението. ако някой трябва да се засмили да се замисли - определено напоследък тона май във форума се е поизнервил; не пиша често - предимно чета защото не съм достатъчно компетентен да давам съвети и казвам това от гледна точка на подобно присъствие.
хайде всички живи и здрави.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Аз напълно споделям мнението на Sunny.
По принцип рядко пиша но често чета и не дай си боже да ми потрябва нещо половината от нещата са спам..., и търсачката не помага.
Според мен който му се пише и му се лафи понеже му е скучно да го прави в офтопика и модераторите да не трият нищо от него за да се види на какво ще заприлича форума ако е така и с другите раздели, а колкото до последните - те трябва да са само технически и модераторите безмилостно да трият всяка глупост или спам из тези раздели.
По принцип рядко пиша но често чета и не дай си боже да ми потрябва нещо половината от нещата са спам..., и търсачката не помага.
Според мен който му се пише и му се лафи понеже му е скучно да го прави в офтопика и модераторите да не трият нищо от него за да се види на какво ще заприлича форума ако е така и с другите раздели, а колкото до последните - те трябва да са само технически и модераторите безмилостно да трият всяка глупост или спам из тези раздели.