събора в с. Фъргово или с. Сватовча ще е

Tsetso написа:Абе вежте какви сте бе хората ви пускат покана и ве уведумяват зя нямеренията си а виж за какви глупости се хващате заглавието-флаера БЛА БЛА.Като гледам едва ли някой се интересува от събора чудите се с какво да се заядете.Преди време това бе единствения форум в който влизах но вече не виждам нищо интересно в него мненията са от сорта БРАВО ЗА ЕНТУСИАЗМА ,СУПЕР Е МАШИНАТА,само АХ-кане и Их-кане.Просто няма какво да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tsetso написа:Абе вежте какви сте бе хората ви пускат покана и ве уведумяват зя нямеренията си а виж за какви глупости се хващате заглавието-флаера БЛА БЛА.Като гледам едва ли някой се интересува от събора чудите се с какво да се заядете.Преди време това бе единствения форум в който влизах но вече не виждам нищо интересно в него мненията са от сорта БРАВО ЗА ЕНТУСИАЗМА ,СУПЕР Е МАШИНАТА,само АХ-кане и Их-кане.Просто няма какво да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hooligans написа:Tsetso написа:Абе вежте какви сте бе хората ви пускат покана и ве уведумяват зя нямеренията си а виж за какви глупости се хващате заглавието-флаера БЛА БЛА.Като гледам едва ли някой се интересува от събора чудите се с какво да се заядете.Преди време това бе единствения форум в който влизах но вече не виждам нищо интересно в него мненията са от сорта БРАВО ЗА ЕНТУСИАЗМА ,СУПЕР Е МАШИНАТА,само АХ-кане и Их-кане.Просто няма какво да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по добре да бях замълчал , хората да обикалят селата докато ви намерят ...
![]()
![]()
yarek написа:john ! много готино голфче!!!... джанти ...мммм
jonn_krissy написа:Ето и 2-3 снимки на моето Феви,преди да трагна на там го снимах на работата ми.Искам само да спомена че аз не участвах по простата причина да има повече гласове за хората дошли от другите градове,но се оказа така че всеки гласуваше за познат а не за красива кола и така първото място спечели момче от региона което немаше никакав тунинг (само едни прагове и едни стопове май,аз даже и не отидах да го видя тоя Голф4).Разочарован съм и то много
![]()
![]()
както се вика ЖИВ ДА НЕ БЯХ.
![]()
Golf_Diesel_ написа:А така като гледма май е нямало чак толкова много коли или не си снимал вичките![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта