Благодарности към организаторите на събора!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: Благодарности към организаторите на събора!

Мнениеот znainainai » Нед 21 юни 2009 19:45

Едно голямо евала на организаторите не подвиха крак и за момент не се спряха все едно бяха сами (семействата им останаха на заден план) само и само да угодят на всички и пак се намериха недоволни. Отново поздравления за свършеното :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Skakauec
Автомобил: VW Lupo
Двигател: AMF

Мнениеот Skakauec » Нед 21 юни 2009 20:08

Всичко беше просто перфектно, тези който не бяха само могат да съжаляват. Едно голямо браво на Драго и всички който направиха това събитие !

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 21 юни 2009 20:13

Иаскам да изкажа мойте най-гоелми благодарности и :bowdown пред всички.
Драго, извинявай ако има нещо и ти благодаря за всичко ГОЛЯМ СИ :bowdown

П.П. не бих отказал пак да отида! Това е събор за мене йеднйе и пиенйе, без дрАпки и секви такива щуротии! Изкарах си перфектно мерси :bowdown

едит:
Това ми беше първи събор от както съм във форума, наистина останах очарован. Запознах се и се спрятелих със страшно много хора(кой от кой). дрАпките остнаха на масата, без излишни рискове.
Драго, Боби благодаря ви още веднъж че ме подкрепихте когато бях в безисходица и луднал :screwy :bowdown и направихте вечерта ни незабравима!

Тези които не са идвали или са дошли за единя тунинг да ме извиняват, и аз мога да покажа мойта кола, но тя си седеше тихо и кротко отсрани на "чакълестия паркинг". Отидох за да се запозная с хората и да се веселя което за мен е по-важно от колкото секи да си мери п****те по това колко кинти е наляв в возилото!

Последна промяна от Bobi_S13 на Нед 21 юни 2009 23:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 21 юни 2009 20:36

Освен на събори съм присъствал и на още дузина събития организирани официално и неофицилно от Клуба на привържениците на ФВ в България като винаги съм съм бил с хубави впечатление, тази година съм с ВЪЗТОРЖЕНИ и огромни благодарнсоти на организаторите!
Момчета, Вие сте пример за добри приятели, организатори, купонджии и сплотен екип!
Трите дни в Елена мога да ги нарека истински събор, а не подобие какво бяха мероприятиятя в Калояново.
Изключително добре беше формулирана концепцията на събитието. Това, че на някои не им допада - да са си стояли вкъщи.
- Драго - момчето отдели изключителни много нерви, време и лични средства за да може да направи резервации в подходящи и удобни хотели.
- Добри, добре организира и спокойно доведе колоната от Петък вечер до Елена;
- Голфър - пефектни клубни тениски, шапки тнт.
спирама да изброявам тъй като не са единствените и не само с това са допринесли за събора.

Хотела, ораганизацията, храната , цените и особено басейа- бяха перфектни и на ниво.

Видях се с много приятели, запознах се с нови, ядене пиене и къпане!

Тъй като темата за НЕГАТИВИ от събора е заключена с риск да се разсърдят Модовете тук ще изкажа мнеието си за критиките:

Предварително беше ясна целата на събора и критики по отношение на липсата на дрАпки, оценяване на тунинг и прочие са неоснователни.
При положение, че се събрахме от всички краища на България за да прекараме два хубави и неангажиращи дни, кръчми и басейн, грам не се вълнувам от прогнили голфове 20+ години и транспортните разходи на собствениците им и затова, че не са обявени за кола на хилядолетието, а цитирани суми от 250 лв. за бензин ме карат да се съмнявам дали не е имало оценка на тунинг за ГАЗки.
дошли и недошли, болни и недоволни от от логистиката и настаняването - момчета бъркате ентусиазма на група фенове на марката с туристическа агенция. Всичко в клуба става на доброволни начела и претенции от подобен характер може да има само ако ако сте си платили екскурзия до точка Х в лицензирана за целта фирма.
Със здраве и почвам да си свалям снимките!

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Нед 21 юни 2009 20:56

Здравеите!! Искам да изкажа моите искрени благодарности към сички които се потрудига ние да можем да починем и да пинем порядачно докато те профучаваха краи масата,Особено Голфара с тези ферверки напрао разби положението.. както и сички останали :обичам ви Благодаря ви чувствах се много добре в компаниата на сички колеги и сега е момента да благодаря на градските ми MADCAP I AMBUCH за оказаните напътсвиа и съдеиствия! БЛАГОДАРЯ !!Беще незабравимо :) :обичам ви

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Нед 21 юни 2009 20:57

Мога да кажа само едно: Евала!!! :да: :да: :да: :drunk :обичам ви

П.С. А как не ми се тръгвашее....

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Нед 21 юни 2009 21:14

Мога само да се поклоня на организаторите !!!
За мен това е истинският събор-на масата,с познати и непознати-да се видим,да си начешем езиците и да си починем от колите и от натовареното ежедневие !!!
А за зарята и тортата... :bowdown :bowdown
А колкото до недоволните-колеги,събора беше за нас самите,не за колите,тунинга по двигателите и кой колко е бърз на 400 метра.... :deal

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 21 юни 2009 21:19

Едно допълнение на съборът бях със хора които нямат НИЩО общо със форумът и клубът и останаха очаровани от цялото събитие. Единственият проблем е голямото его на някои хора които не осъзнават какви усилия са положени за да се състои въпросното мероприятие. А със риск да си навлека гневът на половината потребители на форума ще кажа че Голф 2 вече е банална история загледайте се във двойките които участваха във оптиката 80% от тях са като близнаци само различни джанти и цветове. Всичките със широки брони, кристални опушени фарове, кристални стопове, прагове и вежди тип G60,широки ножове, бели опушени мигачи, решетка без емблема, спортно окачване и т.н. Разбира се това си е лично мое мнение но са еднообразни и въобще не ми направиха впечатление за сметка на това пък единичките много ми харесаха всичките най-накрая малко разнообразие. А половерът направо сцепи мрака. Вярно че са вложени много труд, пари ,време,нерви и най-вече желание но да са като близнаци и за единият да има награда а за другият да няма затова журито може би потърси различното извън приетото. Какво като имал теглич голфът голямо-важно, вместо да пишете простотии осъзнайте какво изпуснахте заради голямото си его. Според мен едно желязо за 20лв не би трябвало да е определящо за доброто изкарване на подобно мероприятие. Тия приказки за наще и ваще са пълна измишльотина организаторите дадоха всичко от себеси за да угодят на всички а накрая ги оплюха. Е аз отново ще кажа ЕВАЛА на организаторите за положените усилия :bowdown :bowdown :bowdown

п.п.това за 2-ките си е лично мое мнение и се ИЗВИНЯВАМ ако съм засегнал някой но рагледайте снимките и пак помислете над думите ми

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Нед 21 юни 2009 21:38

Сигурен съм, че организаторите са се раздали максимално! Не можах да дойда, а имах голямо желание да се видя с доста хора и особено с някои пияници mhihi
Оставям някак раздвоен :| Има много супер доволни от организация и всичко и от друага страна много недоволни. Не знам на какво се дължи това, но ми стана неприятно като видях темата за тъпия събор. В първия момент останах с впечатлене, че събора е бил провал :shock Радвам се, че не е така :D

Потребителски аватар
tihony_audio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tihony_audio » Нед 21 юни 2009 21:43

Беше Супер :да:
love.vwclub

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Нед 21 юни 2009 21:54

Изкарах три невероятни дни,всичко беше на ниво,Драго благодаря за приятната почивка. :bowdown :drunk

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Нед 21 юни 2009 22:06

И аз благдоря на организаторите, въпреки някои малки пропуски, но така е, въпреки всичко оценявам тяхното усилие.
За мен weekend-a беше по-скоро почивка и разходка в Елена, отколкото VW събор. Не съм бил на предишните, така че нямам база за сравнение, но:
-много ниска посещаемост
-никакво чуство за сплотеност и колегиалност
-ужасни стикери, не знам как можаха да ги направят толкова малки, прозрачни и гадни. Хартиени да бяха, по-добре.
-според мен не много подходящо място за събиране на колите

Това са ми в общи линии забележките. В една друга тема четох, че организаторите са отворени за критика, та си казвам. :wink:
Та като оставим на страна всичките тези неща, съм много доволен, защото посетих едно наистина много красиво и приятно българско градче, запознах се с някои готини колеги (малко но от сърце), видях няколко хубави коли (те софийски, но тук не съм ги виждал, явно трябаше да отида до Елена да ги видя mhihi )и си купих много яки тениски. Евала на организаторите, тениските радват много :да:

Радвам се, че бях част от едно такова мероприятие.
Следващият път, още по-добре :да:

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Нед 21 юни 2009 22:15

Еми няма как и аз да не напиша някой ред за събора като цяло и за вечерта в събота.
Нямам думи еуфорията беше голяма то не беше хубава музика,заря все едно празнувах нова година и не на последно място тортата която Боби (golfer) наряза като самурай mhihi .
Изкарахме си добре и се надявам другия събор да е още по добър.

Поздрави на всички :beer

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Автомобил: VW Golf 2002
Двигател: 1.9 TDI ASZ
Контакти:

Мнениеот Dessi » Пон 22 юни 2009 8:40

Всичко беше СУПЕР БРАВО !!!

:обичам ви

Потребителски аватар
brumbar4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brumbar4e » Пон 22 юни 2009 9:19

приключението си струваше :wink: изкарахме си слабо казано невероятно :applause: евала на организаторите и едно голямо МЕРСИ на Bobi_S13 :bowdown :bowdown :bowdown оп, да не забрявя да благодаря и на цялата банда, с които бях там - хора и жУвотни :обичам ви

Върни се в “Организационен”