Снимки и мнения от "II-ри излет на палатки"

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Re: Снимки и мнения от "II-ри излет на палатки"

Мнениеот ABSOLUT » Пон 13 юли 2009 14:49

Браво за снимките, добри моменти си запечатал Визи.
Браво и но всички останали, добре си изкарахме. :drunk

pekiti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pekiti » Пон 13 юли 2009 20:49

В никакъв случай не искам да развалям впечатленията, от срещата която сте си направили, но искам да напиша един коментар относно това какво оставихте след вас в Събота. Учудих, се че има палатка на love.vwclub , даже смятах да отида да се запознаем, но твърде късно видях надписа( всъщност когато вече си събирахте нещата)
Другата тема е заключена, поради това пиша тук.

В момента, в който спря дъжда Вие вече си бяхте събрали багажа и след малко си тръгнахте. Колеги Не оставяйте такава кочина след вас ако обичате. Няма да коментирам 4 те или колко бяха там туби с вода или живарника, обаче да си оставите целия боклук, скарата, няколкото клона, които сте секли( нещо споменавате за резачка ) и си ги зарязахте по доста грозен начин.

Поне да бяхте направили опит да си поизчистите, не смятате ли че ще има примерно III или IV излет на палатки, ами ако заварите такава кочина дали ще Ви хареса?!?

Още веднъж се извинявам, че пиша тук, но мисля, че не е лошо да се позамислите малко.

Поздрави.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 13 юли 2009 22:31

да вярно е че оставихме боклука ,НО наш беше 1/3 ...
живарника беше мой и го оставих там за да си го хареса някой рибар , както и скарата ...
друг е въпроса , че събота и неделя пак съм там и ще си събера боклука , не се притеснявай ...
извинявам се за оставения боклук на една купчина , но просто всичко беше в вода и нямаше как да го качим в колите ...
специално ще мина да изчистя и съжелявам за оставения боклук , но е поради разбираеми причини...

pekiti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pekiti » Пон 13 юли 2009 22:42

Ами ние го почистихме поне колкото можахме. Не, че сме някакви запалени природозащитници, но поне си събрахме нашият като тръгвахме,както и част от вашия. Живарника си го хареса един колега, който даже си взе и май няколко от тубите Ви. Не разбирам какво значи на 1/3, обаче поне се радвам от написаното, че за напред ще обръщате внимание какво оставяте. Между другото аз така и не разбрах защо си тръгнахте когато спря да вали и даже се показа слънцето, може за напред пак да се засечем да се запозная с някого от колегите.

Поздрави.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 14 юли 2009 0:04

pekiti написа:...

Поне да бяхте направили опит да си поизчистите, не смятате ли че ще има примерно III или IV излет на палатки, ами ако заварите такава кочина дали ще Ви хареса?!?

дам "перфектно ни беше" събрахме от предишните 8 или 10 чувала нямам спомен, събирахме си багажа в немислимо и такова време, че само тези които са били там знаят за какво става дума. Виновни сме, че сме забравили нещо в бързината :oops: но чак, твоето писание внесе смут в мене и ме накара да се замисля какво е остналало... ми все полезни работи като гледам дори са се възползвали хората което може да ме радва. Останалия боклук, мокър каден и противен го пренесохме до чувалите които изчистихме като пристигнахме, може да сме забравили нещо, за което ви благодаря че сте се погрижили. :bowdown заради това форума е такава сила :bowdown

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 14 юли 2009 0:56

pekiti написа:Не разбирам какво значи на 1/3, обаче поне се радвам от написаното

значи ето това... като пристигнахме в петък направихме това...
Изображение
Изображение

Равносметката беше:
Купихме с Боби 10 чувала , остана един ...
Другите и те бяха купили чували и напълниха поне 3-4 ...
Вие бяхте с колата преди шатрата предполагам...
да бяхте дошли в петък да видите как там дето бяхме ние беше мини бунище...
утре патувам към дупница и специално ще мина да събера остатака от боклука...
а защо си тръгнахме ли ?
ами в палатките ни беше педя вода , вие бихте ли останали ?
и все пак ... винаги си чистим и ще си чистим , НО МОКЪР И КАЛЕН ЧУВАЛ , НИКОЙ НЕ БИ СИ КАЧИЛ В КОЛАТА... щах да го изчистя в събота , но мерси ... че сте го качили в колата...
Ако беше видял поляната в петък , друго щеше да говориш, но както и да е виновни сме , факт...
и все пак в първото ти мнение казваш :

pekiti написа: Няма да коментирам 4 те или колко бяха там туби с вода или живарника, обаче да си оставите целия боклук, скарата, няколкото клона, които сте секли( нещо споменавате за резачка ) и си ги зарязахте по доста грозен начин.

като си го е харесал рибар , защо го споменаваш ?
че оставям здрав живарник , що годе хубав , на някой на който ще му е полезен ??

както и да
е

ПП: .... Санто , ти започна със спама , а слагаш предупреждения , смешно е :063:

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Вто 14 юли 2009 15:54

лично аз,хулугана,боби.ицкобицко и приятелката ми събирахме боклука и знаем какво сме събрали и какво не боклука беше около 10 човала

Потребителски аватар
Canislav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Canislav » Вто 14 юли 2009 16:05

аз съ6то подкрепям кобби,жоро,боби и другите които събираха боклука като са пристигнали за6тото ние като пристигнахме по късно видяхме с о4ите си колко боклук бяха събрали колегите :bowdown ,а за работите които останаха по земята и по то4но на куп4е не бяха боклуци ,а работи като живарника на Жорето които колегите рибари със сигурност са ги взели о6те като сме тръгнали,а и на сутринта когато станахме преди да ни завали си събирахме дури фасовете по земята!!!! ,а когато си трягвахме макар 4е бяхме прогизнали боклуците се събраха бяха остажени само туби с вода ако на някои му трябват !!! а за това 4е не сме взели 4овалите с боклуци, да ме извиняват ама Жоро си хварли живарника 6тото няма6е място в джипа! а камоли място за боклуците!!!! :обичам ви :обичам ви

Върни се в “Организационен”