24.10.09 - Шумен и целият окръг
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 24.10.09 - Шумен и целият окръг
Аз съм съгласен за обикновенна сбирка,да се видим,поприказваме,пием по едно кафе и това е,но за събор не може да става дума.Събор се организира доста трудно,да има някаква програма,забавления,награждаване за оптичен тунинг и т.н.Не смятам,че някой от Шумен е подготвен за това! 

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
svetlio p_GT написа:Аз съм съгласен за обикновенна сбирка,да се видим,поприказваме,пием по едно кафе и това е,но за събор не може да става дума.Събор се организира доста трудно,да има някаква програма,забавления,награждаване за оптичен тунинг и т.н.Не смятам,че някой от Шумен е подготвен за това!
И още повече в това време

- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
svetlio p_GT написа:Аз съм съгласен за обикновенна сбирка,да се видим,поприказваме,пием по едно кафе и това е,но за събор не може да става дума.Събор се организира доста трудно,да има някаква програма,забавления,награждаване за оптичен тунинг и т.н.Не смятам,че някой от Шумен е подготвен за това!
Точно казано!
- bubu
- Автомобил: Vw Bora
- Двигател: 1.9 TDI
е ас какво написах ве същото самоче на скара някаде ис заслоните и да се саберем блиските региончета
ако ще се прави нещо кажете дата и час да знам че имам да стягам багаж това може да ми е последната шуменска сбирка
ако ще се прави нещо кажете дата и час да знам че имам да стягам багаж това може да ми е последната шуменска сбирка