На 17.06.2006г. 2-ри VW GOLF СЪБОР НА в.РОЖЕН - СНИМКИ
- ivoturboto
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Някъде около 20-ти септември, но все пак зависи от времето дали е хубаво, а не да вали дъжд или СНЯГ. Като определим датата ще пусна нова тема, така че всеки да я види и ако има желание да дойде на нашия събор. Като гледам снимките по форума не мога да видя никаде другаде толкова много голф 2-ки на едно място, докато при нас те са на почит. 

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво!!!
Напълнихте ми душата с тези снимки!!!
Миналата година не дойдох, защото просто не знаех, тази - не успях да дойда, просто защото колата ми е с отнесена задница, но на следващата среща, живот и здраве, съм там!
Наистина, страхотни голфове видях на снимката, дори си имате и кабрио и още една единичка, въобще - КЕФ!!!
Напълнихте ми душата с тези снимки!!!
Миналата година не дойдох, защото просто не знаех, тази - не успях да дойда, просто защото колата ми е с отнесена задница, но на следващата среща, живот и здраве, съм там!
Наистина, страхотни голфове видях на снимката, дори си имате и кабрио и още една единичка, въобще - КЕФ!!!
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Stefan написа:. Какво ще кажеш за червения винтил с хасковския номер... пак се продава, не си ли го искате обратно?!?
Хе хе, за кое от двете говориш, за VR6 на Монката, базикам се, той Киро му иска мноо пари, не ми се дават толкова за нея, все пак точно с този голф ме накара да се влюбя в марката VW,
И да не забравите за поканата

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
фест
само ти ли от всички на снимките четеш форума?
Тук сам просто имах проблем с компа, за феста мога да кажа само че беше жестоко просто и за мен сабитието беше уникално толкова двоики на едно място и аз не бях виждал. Ше се радвам септември да заформим нешто оште по голямо и двоино повече голфове и

Тук сам просто имах проблем с компа, за феста мога да кажа само че беше жестоко просто и за мен сабитието беше уникално толкова двоики на едно място и аз не бях виждал. Ше се радвам септември да заформим нешто оште по голямо и двоино повече голфове и

Последна промяна от stoqn_gti на Пон 26 юни 2006 20:45, променено общо 2 пъти.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: