3-ти национален Golf събор в.Рожен - 16.09.2006г. /дискусия/
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
това, че на Божура ще има драг състезание не мисля, че е причина с, която трябва да се съобразявате.
като знам какви са повечето от публиката на Божура
така наречените семкаджии
дето нямат по 5 лв за вход и се крият в багажниците на колите.
ходят там не за да видят и научат нещо ново а за да събират материал за хранилката в тунинг-а.
не мисля,че някой от тях ще се вдигне на 250км в едната посока.
според мен двете мероприятия са доста различни.
изродихме темата ще трябва да я поразчистя
като знам какви са повечето от публиката на Божура

дето нямат по 5 лв за вход и се крият в багажниците на колите.
ходят там не за да видят и научат нещо ново а за да събират материал за хранилката в тунинг-а.
не мисля,че някой от тях ще се вдигне на 250км в едната посока.
според мен двете мероприятия са доста различни.
изродихме темата ще трябва да я поразчистя

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здр
Стефчо значи има вазможност да променим датата на сабора.

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfer написа:това, че на Божура ще има драг състезание не мисля, че е причина с, която трябва да се съобразявате...
Само за това грешиш иначе съм 100% съгласен с теб за другото. Има хора който ще предпочетат божура (не говоря за мен). Наистина ако се измести срещата с една седмица ще се съберат повече хора а и повече хора ще са с прибрали от море, планина и т.н.
А...и още нещо.
Прекръстете темата или пуснете нова с актуално загавие, че е дост подвеждащо. Стара дата а ново събиране...нещо не върви...много хора не са и разбрали за какво иде реч.
РАСО
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Добре, дайте някакво предложение кога да го организираме. Следващата събота на 16.09.06 добре ли е като дата? Надявам се ако отложим събора заради драг състезанието след това да дойдат повече колеги за да стане един голям събор, а не както до сега да сме си все едни и същи.
Eто това мисля че е една добра дата за събора пък все пак както решите но ако е на 16ти мисля да доида и аз и още няколко КРи

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Лично аз нямам нищо против да е на 16-ти септември, ама чесно да си кажа 99% съм сигурен, че няма да дойде нито един от тези които искат да отложим събора заради драг състезанието, но това ще си покаже на 16-ти. Nando ти какво ще кажеш, нека да го отложим с една седмица. Виж какво мислят и останалите...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aми аз, гледайки от собствената си камбанарийка, ще ви кажа, че датата не е много удобна. На 15 дъщеря ми тръгва на училище и няма как да се хвана в събота да пътувам до Рожен (в смисъл приготовления за училище, ала бала,, глупости).. А предпогам че ще има и други такива хора.. Ама щом сте решили...