Кач пара ще е входа

Vlad777 написа:kokobraiz написа:Правилата за ДРАГ същите ли са като тези за Италиянско?
Изискванията към сигурността на автомобила са почти същите. За кои правила говориш?
Работеща запалка вече не е задължителна.
Забранено е използването на горивни системи различни от тези за фабрично вграждане (единични и двойни дросели или единични и двойни карбуратори)
Persefona написа:
kokobraiz написа:Забранено е използването на горивни системи различни от тези за фабрично вграждане (единични и двойни дросели или единични и двойни карбуратори)
DUDEto написа:Ще се плаща ли стартова такса за участие ? Ако има такава тя ще е за всички дисциплини или една за всичките?
Bai Sando написа:И таз година съм там![]()
Кач пара ще е входа
dancing_niki написа:Аз я установявам.
dancing_niki написа:Не ми трябва каквото и да е техническо образование, нито сертификат, а още по-малко акредитация от която и да е институция, че да кажа кой автомобил може да се състезава и кой не. Клуба плаща за пистата, той определя правилата и всички са длъжни да ги спазват. По-детайлна информация относно техническия преглед ще има в най-кратък срок. Надявам се още в петък.
golfer написа:Място за къмпинг в очертанията написта Дракон тази година няма да има.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта