След Калояново 2011
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Re: След Калояново 2011
Едно голямо Браво на организаторите.Получи се много хубав събор.Продължавайте все така. 

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Супер беше, благодаря за: яката програма, шоуто и желязната организация

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Дойде време и аз да изкажа своето мнение от 7-ми Национален Фолксваген Събор.
Много съм щастлив,че след него намерих много нови приятели.
Както и че се видях със стари такива.
Благодаря и на Българския Фолксваген Клуб за доверието да бъда водещ.
Благодаря и че ми се довериха при избора на "тунинг" автомобилите.
Специални Благодарности на Пламен Ангелов както и на Николай Николов,че 2-дни не спряха да се раздават за феновете (жалко,че нямаше как да повозят всички от публиката)!
Специални Благодарности и на фирмите-спонсори на събитието,фирмите които не спираха да раздават награди и то извън уговорката с клуба!
Благодаря и на всички участници в състезанията,че присъстваха на едно събитие което се организира предимно заради тях.
Благодаря и на всички от публиката,най-вече на тези които останаха до последно.
И не на последно място Благодарности на всички членове които бяха част от организацията. (за непрофесионалисти се справихте отлично)
Поздрави,Здравко Пиронски.
Много съм щастлив,че след него намерих много нови приятели.
Както и че се видях със стари такива.
Благодаря и на Българския Фолксваген Клуб за доверието да бъда водещ.
Благодаря и че ми се довериха при избора на "тунинг" автомобилите.
Специални Благодарности на Пламен Ангелов както и на Николай Николов,че 2-дни не спряха да се раздават за феновете (жалко,че нямаше как да повозят всички от публиката)!
Специални Благодарности и на фирмите-спонсори на събитието,фирмите които не спираха да раздават награди и то извън уговорката с клуба!
Благодаря и на всички участници в състезанията,че присъстваха на едно събитие което се организира предимно заради тях.
Благодаря и на всички от публиката,най-вече на тези които останаха до последно.
И не на последно място Благодарности на всички членове които бяха част от организацията. (за непрофесионалисти се справихте отлично)
Поздрави,Здравко Пиронски.
Последна промяна от Pironski на Сря 25 май 2011 11:49, променено общо 1 път.
- karadjov77
- Автомобил: passat b5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Получи се супер събор

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
И аз съм много доволен, съборО се получи добре ЕВАЛА на колегите които са помогнали да се състои!!!

- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Времената бяха публикувани на табло до шатрата, където обичайно е разположено времеизмерването.
Явно има недочули и неразбрали (както за брифингите).
Все пак тази година се погрижихме да запазим резултатите.
Довечера предполагам ще ми остане време да ги кача, след консултация с админите на форума
кога къде как.
По-спокойно го давайте.
Явно има недочули и неразбрали (както за брифингите).

Все пак тази година се погрижихме да запазим резултатите.
Довечера предполагам ще ми остане време да ги кача, след консултация с админите на форума
кога къде как.
По-спокойно го давайте.
- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
И от мен евала за всичко.За пръв път бях на такова мероприятие.С нетърпение чакам следващия събор.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Използвам темата да изразя лекото си негодувание, което много отдавна таи в мен, по отношение на думата "събор"
Не можеше ли да се нарече "Среща" или "Събиране", "Събрание"... - например "Среща на клуба"
Нека съм единствен, но аз обвързвам думата "събор" със селския площад и баби със забрадки
От много време се възмущавам на автора на това название за конкретния случай и използвам темата най-накрая да го изразя. Моля не се сърдете - идеята и събитието са страхотни, просто името никак не пасва. Може би една от причините да не дойда до момента... никак не ми се иска някой да разбира, че отивам на "събор"
Мое лично мнение, с което не искам да обидя никой!
Наздраве на всички и само така фенове на VW!!!
Не можеше ли да се нарече "Среща" или "Събиране", "Събрание"... - например "Среща на клуба"
Нека съм единствен, но аз обвързвам думата "събор" със селския площад и баби със забрадки

От много време се възмущавам на автора на това название за конкретния случай и използвам темата най-накрая да го изразя. Моля не се сърдете - идеята и събитието са страхотни, просто името никак не пасва. Може би една от причините да не дойда до момента... никак не ми се иска някой да разбира, че отивам на "събор"

Мое лично мнение, с което не искам да обидя никой!

Наздраве на всички и само така фенове на VW!!!
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също останах с приятни спомени от този събор.Видях се с много приятели ,запознах се с много нови ,2-те вечери имаше скара ,бира,наргилета ,хубави приказки през двата дена снимах пекох се абе перфектен събор.Искам да блогадаря на организаторите за това че отново ни събраха всички нас на едно място ,организацията беше на ниво.Искам да благодаря на Пиронски че две вечери ни приюти мен и Валката в неговата 6местна палатка, за това че свободното време през вечерите го прекарахме заедно и пак не успяхме да се наприказваме.Искам да благодаря на Адриан за това че си довери Уникалния голф2 на мен да го подготвя за неделния ден, удоволствието беше изцяло мое,на Жоро Делчев също че ни изненада приятно и че бяхме заедно в петък вечерта ,Жоро знам че дойде в петък заради мен да се видим повече време.Да не забравя и Валката че ме натовари в петък вечерта в Джетата и ме замъкна на перфектния събор.Благодаря на всички за всичко. 

Последна промяна от sashobas на Сря 25 май 2011 21:17, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Евала, фенове, евала - отлично се справихте!!!
Среща, събиране, събрание са за определени, в повечето случаи познати хора! Думата си е точно събор!!! Това, че ти я възприемаш по точно определен от теб начин си е за теб. Като има събор на моторджии, пак ли е много бабки и клюки? Просто възприятията ти са грешни, но нищо - сега вече знаеш и това няма да те спира повече да идваш
Среща, събиране, събрание са за определени, в повечето случаи познати хора! Думата си е точно събор!!! Това, че ти я възприемаш по точно определен от теб начин си е за теб. Като има събор на моторджии, пак ли е много бабки и клюки? Просто възприятията ти са грешни, но нищо - сега вече знаеш и това няма да те спира повече да идваш

- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
беше много добре, хареса ми ..... а водещия - направо кърти с култовите реплики "200 коня на километража" и "чип на алтернатора"

- Haralampi
Петър Петров написа: Среща, събиране, събрание са за определени, в повечето случаи познати хора! Думата си е точно събор!!! Това, че ти я възприемаш по точно определен от теб начин си е за теб. Като има събор на моторджии, пак ли е много бабки и клюки? Просто възприятията ти са грешни, но нищо - сега вече знаеш и това няма да те спира повече да идваш
За мен "събор" винаги ще си остане селска дума, тъй като съм чувал да се употребява единствено и само по селата, но нека да съм само аз... просто реших да споделя нещо, което от както имам честта да навестявам форума ми бърка под лъжичката... надявам се поне по-малките срещи няма да бъдат правени "на главната"

Но ще се опитам следващия път да преглътна името и да дойда! Чудесно е, че има такова... мероприятие да го наречем

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Междудругото по селата се използва думата "сбор" ,а не "събор". Има разлика малко
А това е може би най-смешното оправдание ,което съм чувал досега

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
а какво стана с тунинга,питам ,защото ми стана интересно имаше познати,както и непознати коли.Искам да се уточня,че питам не защото съм се надявал на някакво място,просто ми е интересно
П.п Не съм се надявал и да взема нещо,наистина питам от любопитсвто,все пак аз не съм отишъл за награда а за да съм с истински фенове и приятели,дано сте ме разбрали правилно
П.п Не съм се надявал и да взема нещо,наистина питам от любопитсвто,все пак аз не съм отишъл за награда а за да съм с истински фенове и приятели,дано сте ме разбрали правилно
- Haralampi
Gigabyte написа:Междудругото по селата се използва думата "сбор" ,а не "събор". Има разлика малкоА това е може би най-смешното оправдание ,което съм чувал досега
![]()
Не е оправдание