След Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Re: След Калояново 2011

Мнениеот DiMiTaR_k » Вто 24 май 2011 23:09

Едно голямо Браво на организаторите.Получи се много хубав събор.Продължавайте все така. love.vwclub

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 24 май 2011 23:39

Супер беше, благодаря за: яката програма, шоуто и желязната организация :да: :beer

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Сря 25 май 2011 8:48

Дойде време и аз да изкажа своето мнение от 7-ми Национален Фолксваген Събор.

Много съм щастлив,че след него намерих много нови приятели.

Както и че се видях със стари такива.

Благодаря и на Българския Фолксваген Клуб за доверието да бъда водещ.

Благодаря и че ми се довериха при избора на "тунинг" автомобилите.

Специални Благодарности на Пламен Ангелов както и на Николай Николов,че 2-дни не спряха да се раздават за феновете (жалко,че нямаше как да повозят всички от публиката)!

Специални Благодарности и на фирмите-спонсори на събитието,фирмите които не спираха да раздават награди и то извън уговорката с клуба!

Благодаря и на всички участници в състезанията,че присъстваха на едно събитие което се организира предимно заради тях.

Благодаря и на всички от публиката,най-вече на тези които останаха до последно.

И не на последно място Благодарности на всички членове които бяха част от организацията. (за непрофесионалисти се справихте отлично)

Поздрави,Здравко Пиронски.

Последна промяна от Pironski на Сря 25 май 2011 11:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
karadjov77
Автомобил: passat b5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот karadjov77 » Сря 25 май 2011 9:37

Получи се супер събор love.vwcluborg love.vwcluborg : само VW

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 25 май 2011 11:21

И аз съм много доволен, съборО се получи добре ЕВАЛА на колегите които са помогнали да се състои!!! :обичам ви :respect : vw fen : vw fen love.vw

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Сря 25 май 2011 11:29

Времената бяха публикувани на табло до шатрата, където обичайно е разположено времеизмерването.
Явно има недочули и неразбрали (както за брифингите). :Mr Green Fun
Все пак тази година се погрижихме да запазим резултатите.
Довечера предполагам ще ми остане време да ги кача, след консултация с админите на форума
кога къде как.
По-спокойно го давайте.

Потребителски аватар
Краси Кунчев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Краси Кунчев » Сря 25 май 2011 20:52

И от мен евала за всичко.За пръв път бях на такова мероприятие.С нетърпение чакам следващия събор.

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Сря 25 май 2011 21:02

Използвам темата да изразя лекото си негодувание, което много отдавна таи в мен, по отношение на думата "събор"

Не можеше ли да се нарече "Среща" или "Събиране", "Събрание"... - например "Среща на клуба"

Нека съм единствен, но аз обвързвам думата "събор" със селския площад и баби със забрадки :idea:

От много време се възмущавам на автора на това название за конкретния случай и използвам темата най-накрая да го изразя. Моля не се сърдете - идеята и събитието са страхотни, просто името никак не пасва. Може би една от причините да не дойда до момента... никак не ми се иска някой да разбира, че отивам на "събор" :shock mhihi

Мое лично мнение, с което не искам да обидя никой! :beer

Наздраве на всички и само така фенове на VW!!!

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 25 май 2011 21:15

Аз също останах с приятни спомени от този събор.Видях се с много приятели ,запознах се с много нови ,2-те вечери имаше скара ,бира,наргилета ,хубави приказки през двата дена снимах пекох се абе перфектен събор.Искам да блогадаря на организаторите за това че отново ни събраха всички нас на едно място ,организацията беше на ниво.Искам да благодаря на Пиронски че две вечери ни приюти мен и Валката в неговата 6местна палатка, за това че свободното време през вечерите го прекарахме заедно и пак не успяхме да се наприказваме.Искам да благодаря на Адриан за това че си довери Уникалния голф2 на мен да го подготвя за неделния ден, удоволствието беше изцяло мое,на Жоро Делчев също че ни изненада приятно и че бяхме заедно в петък вечерта ,Жоро знам че дойде в петък заради мен да се видим повече време.Да не забравя и Валката че ме натовари в петък вечерта в Джетата и ме замъкна на перфектния събор.Благодаря на всички за всичко. : vw fen

Последна промяна от sashobas на Сря 25 май 2011 21:17, променено общо 1 път.

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 25 май 2011 21:16

Евала, фенове, евала - отлично се справихте!!!
Среща, събиране, събрание са за определени, в повечето случаи познати хора! Думата си е точно събор!!! Това, че ти я възприемаш по точно определен от теб начин си е за теб. Като има събор на моторджии, пак ли е много бабки и клюки? Просто възприятията ти са грешни, но нищо - сега вече знаеш и това няма да те спира повече да идваш :beer

Потребителски аватар
Serjinio20
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Serjinio20 » Сря 25 май 2011 21:50

беше много добре, хареса ми ..... а водещия - направо кърти с култовите реплики "200 коня на километража" и "чип на алтернатора"
:063:

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Сря 25 май 2011 21:54

Петър Петров написа: Среща, събиране, събрание са за определени, в повечето случаи познати хора! Думата си е точно събор!!! Това, че ти я възприемаш по точно определен от теб начин си е за теб. Като има събор на моторджии, пак ли е много бабки и клюки? Просто възприятията ти са грешни, но нищо - сега вече знаеш и това няма да те спира повече да идваш :beer

За мен "събор" винаги ще си остане селска дума, тъй като съм чувал да се употребява единствено и само по селата, но нека да съм само аз... просто реших да споделя нещо, което от както имам честта да навестявам форума ми бърка под лъжичката... надявам се поне по-малките срещи няма да бъдат правени "на главната" :D

Но ще се опитам следващия път да преглътна името и да дойда! Чудесно е, че има такова... мероприятие да го наречем ;)

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 25 май 2011 22:46

Междудругото по селата се използва думата "сбор" ,а не "събор". Има разлика малко :) А това е може би най-смешното оправдание ,което съм чувал досега :screwy mhihi

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Сря 25 май 2011 22:57

а какво стана с тунинга,питам ,защото ми стана интересно имаше познати,както и непознати коли.Искам да се уточня,че питам не защото съм се надявал на някакво място,просто ми е интересно
П.п Не съм се надявал и да взема нещо,наистина питам от любопитсвто,все пак аз не съм отишъл за награда а за да съм с истински фенове и приятели,дано сте ме разбрали правилно

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Сря 25 май 2011 22:57

Gigabyte написа:Междудругото по селата се използва думата "сбор" ,а не "събор". Има разлика малко :) А това е може би най-смешното оправдание ,което съм чувал досега :screwy mhihi

Не е оправдание :) Просто споделих :) И явно сме били в различни села ;) Дори "сбирка" звучи много по-добре :) Но стига по темата - не търся спор, просто използвах повода и темата да споделя нещо, което ме кара да отпия (а понякога да изплюя) солидна глътка алкохол всеки път като ми попадне пред очите ;)

Върни се в “Организационен”