mitaka_gti написа:Едно голямо браво на Организаторите.Бях и двата дни,изкарах си чудесно,запознах се с много нови хора,видях доста интересни коли.
![]()
За съжаление имаше и такива и те бяха за надсвирването.Бях с моя приятел със сребърния голф 4 с 4-те 12-ки,повечето го знаят от Крушуна.Вместо колегите с другите музики да дойдат и да си говориме за музики,седяха отстрани и пращаха "агенти на разузнаване"Накрая при WC-тата се раздаваха пари на съдиите от ЕММА,при влизането на нашата кола се правиха нови настойки на апаратурата за замерване.Ние не сме отишли да се състезаваме,музиката в Голфа е направена за кеф
.Разбирам че колегите си правят реклама на фирмата която им прави музиките и за тях наградата е много важна,но не е това начина.
И ти можеш да го докажеш това? Ако не го докажеш ще те съдя за клевета.
Аз съм един от хората сътворили музиката в Голф-а спечелил Първо място. Защо не попиташ колко часа труд е вложен в него ?Попитай колко години се разработва проекта и колко промени е претърпял. Или защо не попиташ колко пари са вложени!? А колкото до твоя приятел....без да съм нагъл но наградата за изработка я получи "по милост" . Може да обсъдиш и това .Има 10 човека свидетели. Като има състезание, няма мама няма тати. Или можеш и напредваш или си оставаш аутсайдер и продължаваш да се учиш.
ЕДИТ:
4 поредни години сме влагали сили и средства за да проучим кой говорител как и защо свири . Също толкова време ни е отнело да разберем с какво да се захранва "какъв усилвател...какъв кабел и тн.и тн".Заповядай в сервиза да погледнеш цялата история на колата. Толкова бас-каси за направени , че матеряла вложен в тях тежи над тон "Смятам идвашата зима да се топля с него вече".Ако искаш мога да ти пратя снимки на последните 2 месеца преди този събор. Да видиш как на 42г. съм превил гръб по 12 часа на ден в "тясната кошница" докато прегледам всеки сантиметър кабел правилно ли е легнал и дали е правилно захванат.
Съжалявам , че има хора мрънкачи "и тук". Съжалявам , че и аз ставам идиот за да обяснявам кое, как и защо. Ние се научихме да губим с достойнство също така с достойнство умеем и да печелим.
Стига съм остроумничил. Всеки който се съмнява нека е добре дошъл да го запозная със цялата документация по проекта "Голф 3 4-Kw"
Евала на организацията. Канени сме на много събори .Смея да твърдя , че в случая организацията беше за 6+.Дай Боже и догодина да е толкова добре, че и по-добре.